újabb események régebbi események további események
02:01
Pinupduzk regisztrált a weboldalra

Hogyan vonzzuk magunkhoz az ideális férfit???

Látogatók száma: 552

Mindenkinek eljön az életében a nap, mikor felnő és társra vágyik. Egy olyan emberre, akire egész életében szüksége van! Azonban nehezen indulunk el a párkeresés rögös útján...

Elképzeljük milyen lesz majd egy új szerelem, és milyen lesz majd a "szőke herceg, fehér lovon", aki eljön értünk! Ezzel elindítunk egy vonzást, ami eredményeképpen találunk valakit, aki első ránézésre megfelel a vágyainknak, elképzelésinknek.
Először jönnek a sulis szerelmek, majd ahogy múlik az idő, úgy egyre több tapasztalatot szerzünk. Egyre bátrabbak és bátrabbal leszünk, és a végére már egészen belejövünk. A kalandok egyre jobbak és izgalmasabbak lesznek. Megtapasztaljuk milyen jó, ha van mellettünk valaki, aki szeret, átölel, megcsókol és a fülünkbe suttogja, hogy "Szeretlek"! Amikor lelkünket átönti a szeretet és a boldogság, akkor egy folyamat, újabb pozitív dolgokat szül, és az Univerzum csak jót küld számunkra! Ez mindaddig így is marad, amíg tudatalattink is így gondolja, és nem jön be agyunkba egy negatív gondolat!!!
Ez a vonzás törvénye... a Titok! Sokan elítélik az ilyen embereket, de higgyétek el, igen is működik, mert én is használom! Az Univerzum azt küldi felénk, amit tényleg szeretnénk! Csak kérni kell azt, amire vágyunk!
Azonban nem csak a szívünkkel kell éreznünk, hanem a fejünkben, a tudatalattinkban is ennek a vágynak, gondolatnak a képe kell, hogy legyen. Sokan feladják, mert azt állítják, hogy "én megpróbáltam", de nem jött be," nem történt semmi..." Lehet, hogy megpróbálták, de nem volt elég a kitartásuk, és nem volt elég az, hogy egy párszor rágondoltak. Nem volt elég erős a vágy, az elhatározás, hogy igen, ez most működni fog. Sokan szeretnének jobban élni, szeretnének egy új autót, egy új házat... várnak, várnak és semmi. Ekkor feladják...
A legjobban úgy működik a vonzás, ha elhatározzuk, elképzeljük magunk előtt, milyen is lenne, ha... Sokan a falra teszik ki azt egy táblára, amit szeretnének, például: egy álomház képét, egy kocsi képével együtt. Mikor ránéznek minden nap, akár naponta többször is eszükbe jut, hogy mire vágynak, és ez jó érzéssel tölti el őket. Az Univerzum ilyenkor veszi a jelet, és így egyre közelebb kerülünk, ahhoz, hogy a vágy valóra váljon. Ha nem is azonnal, de idővel minden megvalósul, csak soha NE add fel!!!! Gondolj rá sokszor és vonzd magadhoz, mindig és mindenhol. Légy erős, és határozott! Mindegy, hogy a világ mely pontján vagy az Univerzum mindig "meghallja" a kérésed!
Ha nem működik a vonzás, akkor valamilyen gondolat blokkolja a tudatalattid. Sokszor valójában úgy érezzük, hogy teljesen urai vagyunk a helyzetnek és szívvel, lélekkel szeretnénk, hogy megvalósuljon, de az nem jut eszünkbe, hogy valami blokkolja ennek a megvalósulását! Erre nagyon nehéz rájönni, hogy mi is lehet az igazi oka. Valami apró gondolat, régi emlék, vagy egy aprócska kétely... (ami valahol jogosan merül fel a tudatalattinkban, mert sokan, akik még kezdők nem tudják teljesen átlátni, hogy hogyan is működik a vonzás). Elég, ha egyszer arra gondolunk, hogy lehet nem fog megvalósulni. Az Univerzum nem ismeri azt, hogy "nem"... Ezt a szót úgy értelmezi, hogy igen... Furán hangzik, de ez így van. Mondok egy egyszerű példát: Ha most én azt mondom:"Én nem akarok beteg lenni...", akkor azt az Univerzum úgy értelmezi, hogy "Beteg akarok lenni..."! Mivel azzal, hogy arra gondoltunk, hogy "nem akarok", azt érjük el, hogy negatív gondolatot sugároztunk, és azt is kapjuk vissza. Tehát betegek leszünk. Ilyenkor arra kell gondolni, hogy "Igen, én egészséges leszek, és megúszom a betegséget"! A Titoknak a segítségével sokan kilábalnak a "halálos kórból" és a különböző betegségekből. Csak el kell dönteni, hogy igen is meg fogunk gyógyulni! A gyógyulásba, az élni akarásba vetett hit juttatja ki az embereket a betegségekből! Ilyen és hasonló dolgokat kell megtanulni ahhoz, hogy sikeresen működjön a Titok!!! Tapasztalatból tudom, hogy ez egy nagyon nehéz feladat, de ha megtanuljuk, akkor meglesz az eredménye! :)
Javaslom, hogy, akit érdekel ez a téma, és szívesen megtanulná alkalmazni a vonzást, az olvassa el a következő könyveket:
Rhonda Byrne: The Secret- A Titok
Joe Vitale: a Kulcs
A Titok című könyv megismerteti az olvasót, azzal, hogy mi is a Titok, hogyan működik, és hogy hogyan lehet használni. Ennek a könyvnek a kiegészítése a A Kulcs című könyv, ami a Titok helyes használatára világít rá. Emellett nagyon fontos, hogy megtanítja, hogy előfordulhat, hogy valami blokkolja a tudatalattit, de segít ennek a problémának a feloldásában. Rávezeti az olvasót, hogy hogyan tudja ezt kiküszöbölni. Ez a könyv több próbafeladatot is tartalmaz, mivel nem vagyunk egyformák, így mindannyiunknak más lehet a megoldás. Saját magunk végezhetjük el az blokkolást oldó gyakorlatokat. Csupán csak követnünk kell az utasításokat! Ha rájövünk arra, hogy a blokkolás minek a következménye, mi is az, ami miatt nem jöttek létre a kívánt dolgok, akkor megindul a vonzás, és sikerülni fog, amit tényleg szeretnénk!!!
Visszakanyarodva ahhoz, hogy ha magunkhoz vonzottuk azt, akire szükségünk van, akkor boldogok leszünk! A sulis szerelmek után jönnek a komolyabb kapcsolatok. Megfigyelhetjük azt is, hogy egy veszekedés is elég, hogy a boldogság alább fagyjon, mert ilyenkor egyik probléma jön a másik után. Ezt az Univerzum küldi, és a rossz még több és több problémával állít szembe, mind addig, amíg meg nem oldjuk, meg nem beszéljük azt. Ha egy kapcsolatnak vége szakad jön egy másik... Ez addig így működik, amíg meg nem találjuk a "tökéletes társat". Az addigi tapasztalatinkból, kudarcainkból, csalódásainkból mindig csak tanulunk és előbbre jutunk. Így haladunk a megtapasztalás útján! Az életünk egy játék, ami mindig tanít valami újat!
Tehát, ha boldog, kiegyensúlyozott életre, kapcsolatra vagy karrierre vágysz, hát használd a Titkot! Tudod, csak képzeld el... Ez csak rajtad múlik!!!

A cikket írta: csencsi90

4 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Nagyon jó cikk ! Tetszett nekem nagyon :)
Én olvastam a könyvet. Ha valaki, akkor én tele vagyok pozitív energiával és optimista gondolkodással. Mégis azt mondom, a Titok, a Biblia, bármi ad egy hitet.Ha hiszünk benne, azt is elhisszük, hogy azért van az ami...hívhatjuk Istennek vagy Univerzumnak... Én Életnek hívom és hiszem, én irányítom.
Ilyen mélységeibe sosem gondoltam még bele, de hiszek a vonzás törvényében!
Nálam többnyire működik:))
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: