újabb események régebbi események további események
22:11
Tündér módosította a naplóbejegyzését
22:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:47
EKbvtIaARmVg regisztrált a weboldalra
18:55
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:18
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:03
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Ásvány(kő)víz

Látogatók száma: 70

Az ásványvíz és a gyógyfürdő közismert. A hagyományos orvoslás is elismeri, hogy szervezetünk számára létfontosságúak az ásványi anyagok és a nyomelemek. Ezekből különböző fajták kaphatók gyógyszertárakban és gyógynövényboltokban.

Jól ismerjük a különböző ásványvizeket is, hiszen éppen azért isszuk, mert egészségesek, a gyógyfürdők vizében lévő ásványi anyagok hatása pedig nagyon sok embernek segít mozgásszervi és egyéb betegségeinek leküzdésében.

Elterjedőben van az arany oldat (Aranykolloid néven) amit többek között izületi gyulladásra, agyműködés javítására ajánlanak.

Dr. Robert Koch - aki a bakteriológiai kutatásaiért 1905-ben orvosi Nobel díjat kapott - felfedezte, hogy a tbc-t okozó baktérium arany jelenlétében nem életképes.

Mindezzel valószínűleg nem mondtam új dolgokat. Legtöbbünk elfogadja anélkül, hogy kételkedne benne, mégis nagyon sokan vannak akik nem hisznek a kövek, ásványok gyógyító erejében mert szerintük más az ásványvíz, a gyógyfürdő, vagy az a tabletta (kapszula) amit ásványi anyag (multi minerals) néven naponta bevesznek.

Színaranyból, ezüstből és rézből is készítenek kolloidokat. Ezekről a folyadékokról, " oldatokról " joggal állítják, hogy gyógyhatásuk megegyezik a megfelelő fém-ásvány gyógyító hatásával.
Ugyanígy - bár nem laboratóriumi körülmények között - Hildegard apátnő útmutatása alapján házilag elkészíthetjük saját használatú "drágakővizünket".

Az elkészítéshez elegendő beszerezni a lehetőségekhez képest minél többféle, vízben nem oldódó drágakő marokkövet.

A marokköveket a kövek tisztítási folyamata után ősi receptúrák szerint különböző "energetizáló víz", azaz "életelixír" készítéséhez használhatjuk.

Hosszas kutatások után mára már megállapították, hogy van kölcsönhatás az ásványok és a környezetük között. Bebizonyították azt is, hogy a nap fénye, bőrünk melege és nedvessége képes megváltoztatni a kristályok molekuláris szerkezetét. Ugyanígy a kristályok az általuk kibocsátott energiarezgéssel képesek megváltoztatni testünk, szervezetünk hibás, eldeformálódott molekuláit!


Hogyan gyógyítanak a drágakövek?

Minden szervünknek van egy bizonyos frekvencián való rezgése.
A testileg és lelkileg egészséges ember szerveinek rezgési frekvenciája egyenletes és harmonikus, míg a beteg, vagy lelki problémával küszködő embernél ettől eltérő, diszharmonikus.

A megfelelő gyógykő alkalmazásával ez a diszharmonikus rezgési frekvencia megváltoztatható, eredeti állapotára visszahangolható. Ezt érhetjük el, ha tudjuk, hogy az adott állapotra melyik kő hatásos.

Szeretettel írta: Antal Éva

A cikket írta: Éva

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Éva! Érezni írásaidba a segítőkészséget az emberek felé, mert olyan dolgokat osztasz meg amik igencsak hasznosak, a mai világban! Gyógyítást ki kell próbálni a természetből és gyógyszeres terápia mellett, kikérve a véleményt hasznélni kell! Soha nem tudhatjuk mivel segíthetünk önmagunkon, vagy másokon! Köszönöm, hogy olvashattam szép napot Orsolya
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: