újabb események régebbi események további események
08:13
Tündér módosította a naplóbejegyzését
08:12
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
16:53
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:36
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
12:58
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Egészségesen születünk

2010. október 3. - Látogatók száma: 88

A legtöbb ember teljesen egészségesen születik. Ezért semmit sem kell tennünk, mintegy ajándékként kapjuk az egészségünket.

Ahogy cseperedünk, a környezetünk, külső világunk egyre erősödő befolyást gyakorol ránk - tehát az én-tudatunk kialakulásáig (1-3 éves korig) nem mi magunk, hanem a rajtunk kívül történő dolgok hatnak ránk a legnagyobb mértékben. Ezeknek a külső tényezőknek a hatására a magunkkal hozott egyénileg kódolt rezgésünk átrendeződik, zavarok keletkeznek benne, és ez érezhető a bennünket körülölelő energiamezőnkben, az auránkban is. A körülöttünk lévő embertársaink is képesek érzékelni ezeket a non-verbális üzeneteket, mint ahogy mi is "fogjuk" a környezetünkben lévő emberek rezgéseit, láthatatlan üzeneteit. Ennek megfelelően érezhetjük kellemesnek vagy zavarónak egyesek közelségét. Tehát van egy energiatestünk, amelyre hatással van a környezetünk - de hatással van rá az egész gondolatvilágunk is! Ez is kibillenthet minket ebből a kényes egyensúlyi állapotból. Ha valami vagy valaki felidegesít minket, és ennek hatására szitkozódunk, káromkodunk, akkor ezek a negatív gondolatok az energiamezőnkben kedvezőtlen hatást okoznak. Ugyanis ennek az aurának a rétegei ugyanúgy reagálnak az őt ért hatásokra, mint a fizikai testünk.

Ezek a frekvencia-eltolódások ugyanolyan zavart tudnak okozni, mint pl. egy rosszul beállított rádióállomás. Ilyenkor az éteren keresztül nagyrészt zaj fogható, a kívánt adás hangfoszlányai mellett. Ehhez hasonló módon a védőburok-rendszerünkön, az auránkon is gyenge részek keletkeznek, és ezeken a pontokon az adott szervünket nem az ideális rezgés fogja körülvenni, hanem egy neki nem megfelelő, idegen rezgés. Ha ezt a rezgést információként kezeljük, akkor érthetővé válik számunkra, miért betegszik meg egy adott szerv.

Milyen módon hatnak szervezetünkre a kristályok?

Bizonyára jártál már gyógyfürdőben, és a vízben eltöltött idő után kipihentebbnek, frissebbnek érezted magad -esetleg kisebb egészségügyi panaszaid is megszűntek! A gyógyvízben található ásványi anyagok anélkül segítenek szervezetünknek, hogy lenyelnénk őket. A kövek, kőzetek is ásványokból állnak.

A látók képesek érzékelni a szervezetünkben található szervek rezgéseit - így közvetlenül is bizonyítható, hogy minden szervünk más-más frekvencián rezeg. A kristályok rezgési frekvenciája az elemi összetevőiknek megfelelően különböző, és így a szervezetünk különböző pontjain képesek rezgéseikkel az auránk, illetve az adott szerv eredeti, ideális rezgési állapotát visszaállítani.

A kristályok tárolóképessége - és tisztítása

A kristályok tárolják a negatív energiát is. Betegségek kezelésénél a kezelt személy negatív információit is képesek "levenni", és elraktározni. Ezért kiemelten fontos a kristályok minden egyes kezelés után történő alapos megtisztítása, mert a kezelés során a kristály által tárolt negatív rezgéseket akaratunkon kívül át tudjuk vinni a következő kezelt személyre! A Kristálygyógyászat, a kristállyal való kezelés nem "játék", hanem egy igen összetett természetes gyógyítási rendszer, ami igen nagy alázatot és felelősségtudatot követel meg a kezelő részéről.

A kezelési módok

Indirekt technikák:
A kristályok (marokkövek) kézben tartása is alkalmas arra, hogy a rezgéseiket kezünkön keresztül érzékeljük egy idő után, ha megfelelően (lazán, de nem erőtlenül) markunkban fogjuk őket. Hasonlóképpen, de kevésbé erőteljesen érvényesül a rezgésük, ha zsebben, ruhában, tárcában tartjuk őket. Helyezhetjük őket testünkre vagy testünk köré, így energiamezőt hozva létre a kristályok rezgéseinek segítségével. Kristályok bizonyos alakzatba rendezésével un. erőteret hozhatunk létre, ebben meditálhatunk, ülhetünk, dolgozhatunk, feküdhetünk.A kristályok meridiánjainkra, csakráinkra is helyezhetők a kívánt gyógyhatás elérése céljából. A kövek rezgéseit hasznosíthatjuk, ha egy időre vízbe helyezzük őket, és a kapott elixírt megisszuk - hiszen a víz képes információt felvenni a környezetéből, és tárolni azt.

Felhívom olvasóim figyelmét, hogy betegségükkel minden esetben forduljanak orvoshoz, és tartsák be az előírt gyógyszeres, és terápiás kezeléseket! A cikkeimben ismertetett természetes gyógyítási rendszerek az orvos által előírt gyógyszeres és terápiás kezelések mellett, azok kiegészítéseként alkalmazhatók!

A cikket írta: Éva

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. október 3. 13:07
Éva! Rám fér és sokunkra a jóból. Köszike Orsolya
2010. október 3. 13:06

megtekintés Válasz erre: Orsolya - 2010. október 3. 12:48

Évika! Így van örülök, hogy leírod jó tapasztalataidat és mások is reméljük hasznosítani fogják velem együtt! Az biztos, hogy te tele vagy pozitív energiával, szinte sugárzik belőled! Én is kapom! Szép napot Orsolya

Sokat gondolok Rád...
2010. október 3. 12:48
Évika! Így van örülök, hogy leírod jó tapasztalataidat és mások is reméljük hasznosítani fogják velem együtt! Az biztos, hogy te tele vagy pozitív energiával, szinte sugárzik belőled! Én is kapom! Szép napot Orsolya
2010. október 3. 12:45

megtekintés Válasz erre: Orsolya - 2010. október 3. 12:35

Éva! Nagyon érdekes volt írásod, ezek a kristályok nagyon jók lehetnek! Szép napot Orsolya

Köszönöm, Orsi!
Igen, valóban nagyon hatékonyak. Mi már e-mailben " beszéltünk" arról, hogy először a szűkebb, majd a tágabb családomban használtuk teljes hatékonysággal, s a tapasztalatok után indultam el a kristálygyógyászat felé. Csak olyan dolgokról írok, amelyeket eredményesen tapasztaltam, illetve hiszek benne.
Kellemes napot! Pussz! Éva
2010. október 3. 12:35
Éva! Nagyon érdekes volt írásod, ezek a kristályok nagyon jók lehetnek! Szép napot Orsolya
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: