újabb események régebbi események további események
19:58
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
19:56
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
19:55
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
19:54
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
19:51
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
19:50
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
19:49
Tündér új bejegyzést írt a naplójába

Hogyan gyógyítanak a kövek?

2010. szeptember 15. - Látogatók száma: 97

A kristályok olyan finom energiamezőkkel rendelkeznek, amelyek az élőlényeket - így minket embereket is - különböző energiákkal töltik fel, védik- szabályozzák a belső energiaáramlást, erősítik képességeiket, elősegítik a külső energiával lévő kapcsolatot, megnyugtatják és megvigasztalják, harmonizálják és így meggyógyítják.

Ez azt jelenti, hogy a gyógyulás belülről indul, eleinte nem is látványos. A kövek által leadott harmonizáló energia azonban segít abban, hogy testének, belső szerveinek eddigi diszharmonikus rezgése elcsituljon, majd lassan harmonikussá váljon .

Ahhoz, hogy megkezdje saját magán a drágakőterápiát, általában első lépésként elegendő néhány marokkő, ujjkő és drágakőből készült masszírozó rúd beszerzése.

A készlet elemeit többféleképpen használhatja: masszírozásra, életelixír ivóvíz készítésére, vagy akár csak arra, hogy az Ön közelében legyenek a kövek.

A kövek mindegyike sokféle tulajdonsággal rendelkezik, ezért az alapok megtapasztalása és megismerése után a későbbiek során kiegészítheti saját készletét további darabokkal. Ezzel élete irányítását, egy - egy speciális területen megoldandó problémáit veszi saját kezébe.

A javasolt csiszolt kövek, amelyeket érdemes beszerezni a terápiához: hegyikristály, citrin, karneol, heliotrop, jade, rózsakvarc, ónix, achát.

FONTOS!
Nyugodtan használhat bármilyen köveket, függetlenül attól, hogy az a születési köve, vagy csak egyszerűen vonzódik hozzá, az Ön szívének kedves!

Ha ezek a kövei megvannak Önnek, akkor olyan " szerek " birtokában van, amelyeket önmagukban használva vagy egymással kombinálva minden életterületen, az összes gyakori probléma illetve betegség esetén használhat.

A nyers kövek és a megmunkált kövek egyforma erősségűek, hatásukban nincs közöttük különbség.

A drágakőgyógyítás praktikus okokból csak a megmunkált és polírozott köveket használja, mivel nem morzsolódnak, nem sértik fel a bőrünket, életelixír készítésekor nem kerülhet kristály törmelék az ivóvizünkbe, a marokkövek nem rágják szét a zsebünket, stb.


Felhívom olvasóim figyelmét, hogy betegségükkel minden esetben forduljanak orvoshoz, és tartsák be az előírt gyógyszeres, és terápiás kezeléseket! A cikkeimben ismertetett természetes gyógyítási rendszerek az orvos által előírt gyógyszeres és terápiás kezelések mellett, azok kiegészítéseként alkalmazhatók!

Szeretettel írta: Antal Éva

A cikket írta: Éva

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. október 3. 13:35
Lányok!
Én köszönöm a figyelmet!
Pussz! Éva
2010. szeptember 20. 15:22
Köszönjük e hasznos információkat!
Üdv: Orchidea
2010. szeptember 15. 19:27
Évi! Köszi újfent! üdv Orsolya
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: