újabb események régebbi események további események
16:54
Promotionantaf regisztrált a weboldalra
16:36
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Homeopátia

Látogatók száma: 39

5 évvel ezelőtt megfáztam októberben Dublinban, előtte soha nem volt ilyen bajom.De 2005-ben sikerült egy jó kis tüdő és mellhártya gyulladást összeszednem.Ez akkor is előjött amikor én nem is gondoltam, hogy újra kiújulhat..évente mindig ősszel

A tavalyi előtti évig azt gondoltam, hogy jó akkor minden évben október vagy november hónapban egy jó adag antibiotikum és majd lesz valahogy. Egészen tavaly előtti évben mikor Németországban élő ismerősöm meggyőzött, hogy próbáljam ki a homeopátiás szereket...hittem is meg nem is, bár két lányának liszt és tejérzékenységének visszaszorításával meggyőzhetett volna. Gyarló ember lévén természetesen hittem is a dologban meg nem is. Természetesen október lett 2008-ban is és tüdő mellhártya gyulladás, de nem is akármilyen egy hétig se beszélni se enni de még felkelni sem tudtam és akkor gondoltam, egy hete fekszek semmire nem vagyok jó... az antibiotikum mellé elkezdtem szedni a homeopátiás szert is, hátha jobban leszek. Egy kapszulában levő golyókat vettem be úgy, hogy az antibiotikumot is szedtem de másnapra jobban voltam annyira, hogy el tudtam látni a dolgomat a családban.Azóta nagyon sokat olvastam a neten a homeopátiás szerekről és rájöttem, hogy a szervezetem -meg a pénztálcám is sokkal jobban kímélem. 2005 óta a tavalyi év volt az első, hogy nem volt ősszel tüdő és mellhártya gyulladásom, immunerősítőt szedek, és ha valaki kíméletesen akar bánni a szervezetével akkor kicsit utána néz ennek a dolognak és kipróbálja. Sok embernek segítettem már ezzel az infóval remélem itt is elolvassák páran.

A cikket írta: ginesz

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Pár nap és összeszedem, majd itt közre is adom ezeket a dolgokat, bár én is a neten olvastam sokat el róluk.
Az ötlet jó, engem is érdekelnek ezek a dolgok. Én most kezdtem kicsit utánaolvasni a Schüssler sóknak, amelyek tulajdonképpen nem homeopátiás szerek, de onnan is merített a feltalálójuk. Szívesen olvasnék tőled egy cikket arról, hogy te milyen szereket használsz megelőzésre, kezelésre, tehát egy kicsit konkrétabb gyakorlati-tapasztalati útmutatót.

megtekintés Válasz erre: Shehulk

Minden betegség gondolati energiával jön létre.Ugyanúgy a gyógyulás is.Ginesz ne haragudj hogy ezt írom de a homeopátia is csak placebo.De ez az én véleményem.Félig le voltam rokkanva ma ismét aktívan sportolok mert átformáltam a gondolataimat.Majd írok egy cikket erről.Legyen szép napod és ne kelljen soha többé még a homeopátiához se fordulnod!!

Tudom, hogy minden betegség lelki eredetű.De van akinek ez segit, és ebben nincs annyi káros kötőelem, mint a gyógyszerekbe...ha hisz az ember az fél gyógyulást jelent.
Minden betegség gondolati energiával jön létre.Ugyanúgy a gyógyulás is.Ginesz ne haragudj hogy ezt írom de a homeopátia is csak placebo.De ez az én véleményem.Félig le voltam rokkanva ma ismét aktívan sportolok mert átformáltam a gondolataimat.Majd írok egy cikket erről.Legyen szép napod és ne kelljen soha többé még a homeopátiához se fordulnod!!
2005 óta egy darab gyógyszert sem szedtem be.Pedig előtte minden évben ágynak dőltem mindenféle nyavalya miatt.
Csak természetes anyagokat használok főleg megelőzésre,és azóta semmi bajom.
Iszonyú pénzeket fizetnek az emberek gyógyszerekre,s ezzel csak tovább mérgezik magukat,és az üzlet virágzik!!!
Bennem már fel is keltetted az érdeklődést, vagyis inkább megerősítetted. Köszi! :-)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: