újabb események régebbi események további események
03:32
RElTCzJQ regisztrált a weboldalra
20:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
09:59
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
07:10
Virág módosította a cikkét
07:09
Virág új cikket töltött fel

Isten patikája fantasztikus! I.

2010. szeptember 12. - Látogatók száma: 97

Isten elválasztotta a sós vizet az édestől, megalkotta a szárazföldeket, ültetett kerteket, állatokat és halakat teremtett, ezt mind megteremtette, mielőtt az embert. Ő mindent biztosított, mielőtt megszülettünk.

Ezek a legjobbak és a leghatásosabbak, ha nyersen fogyasztjuk. Mi nagyon lassan tanulunk. Isten adott egy óriási nyomravezető segítséget, hogy az ennivalók hogyan segítenek a testrészeinken.

Sárgarépa

Egy szelet sárgarépa úgy néz ki, mint egy emberi szem. A pupilla, az írisz, a sugárirányú vonalak úgy néznek ki, mint az emberi szem. És IGEN, a tudomány ma már tudja, a sárgarépa nagyszerűen feljavítja a szem vérkeringését és működését.

Dió

A dió olyan, mint az agy, jobb és bal félteke, a kisagy és a nagyagy. A gyűrődések és a behajtások olyanok, mint az agykéreg. Tudjuk, hogy a dió jelentősen segíti az agyműködést.

Paradicsom

A paradicsomnak négy kamrája van és piros. A szívnek négy kamrája van és piros A kutatások azt mutatják, hogy a paradicsomok tele vannak lycopine-okkal amik igazi táplálék a vérnek és a szívnek. (lycopine: antioxidáns, hatása erősebb a C –vitaminnál, lassítja a sejtek öregedését)

Szőlő

A szőlők fürtökben lógnak, formájuk, mint egy szív. A szőlőszem olyan, mint egy vérsejt, a mai kutatások szerint a szőlő élénkíti a szívet és a vért.

A cikket írta: orchidea

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. szeptember 13. 21:39
Jó lenne, ha ezt tanitanák, ha már annyira lassan tanulunk, jobb lenne, ha figyelnénk mi emberek a részletekre, ahogy Te is tetted....köszönom az irást a fenn levő tagok nevében is.
2010. szeptember 12. 17:18
Köszi orchidea! Paradicsomot sokat eszek, nagyon szeressem, nyami nyami. A többit is eszegetem, a diót főleg palacsintába szeretem. Jó dolgokat írsz le és ezt nagyon díjjazom. üdv Orsolya
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: