újabb események régebbi események további események
14:53
Tündér módosította a naplóbejegyzését
14:52
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
14:51
Tündér módosította a naplóbejegyzését
21:59
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
21:56
Tündér új bejegyzést írt a naplójába

Isten patikája fantasztikus! III.

2010. szeptember 12. - Látogatók száma: 101

Isten elválasztotta a sós vizet az édestől, megalkotta a szárazföldeket, ültetett kerteket, állatokat és halakat teremtett, ezt mind megteremtette, mielőtt az embert. Ő mindent biztosított, mielőtt megszülettünk.

Ezek a legjobbak és a leghatásosabbak, ha nyersen fogyasztjuk. Mi nagyon lassan tanulunk. Isten adott egy óriási nyomravezető segítséget, hogy az ennivalók hogyan segítenek a testrészeinken.

Édesburgonya

Az édes burgonya a hasnyálmirigyre hasonlít, és ténylegesen egyensúlyban tartják a szervezetet a cukorbetegség megelőzése szempontjából.

Olive

Nagyon kedvező az olíva olaj fogyasztása várandós kismamáknak, mivel nagy szerepe van a benne található olajsavnak az idegsejtek sejtfalának építésében, így a csecsemők agyának fejlődését nagyban segíti. Plusz az olíva bogyó segíti a petefészek egészséges működését.

Narancs

A narancs a grapefruit és az egyéb citrusfélék olyanok, mint a női emlőmirigyek és segítik a mell egészségét és a nyirokmirigy csomók a mellből való eltávozását.

Hagyma

A hagyma olyan, mint az emberi sejt. A tudomány mai állása szerint a hagyma segít eltávolítani a hulladék anyagokat a sejtekből. Könnyeket fakasztanak, amik viszont tisztítják a szemet. Társa a fokhagyma szintén segít eltüntetni a hulladék anyagokat és a veszélyes mérgező anyagokat.

A cikket írta: orchidea

5 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. november 16. 09:32
Igen ez valóban igaz, természetes dolgok! És nagyon jó a dió pl. az agyi működést szabályozza de számtalan sok jó hatással bír. Ketté választva valóban az agyra hasonlít, és így a többi gyümölcs zöldség félék mind ezt a célt szolgálják. Maga az ábrázolása adja a gyógyítási tulajdonságokat a maga felépítésének a gyógyító hatását.Mivel a bab kiválóan hasonlít a vesénkre valóban jó hatása van a vese működésre, a füge meg a tüdő és légző szervek egyik kiváló gyógyhatását biztosítja. stb
2010. szeptember 13. 21:44
Ha még van ilyen akkor szivesen elolvasom, sok okosság van benne amit már tapasztaltam is, hogy tényleg igy van, ahogy irtad....köszönjük ezt is.
2010. szeptember 12. 17:58
Orchidea! olvaslak, olyan érdekes dolgokat írsz le! Jó, ha az ember tudja mire mit egyen, a természetben mindennek van gyógyító ereje csak meg kell találnunk. Manapság bőven ránk is férnek a természet adta dolgok. Üdvözlettel Orsolya
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: