újabb események régebbi események további események
13:19
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
13:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
23:09
Tündér módosította a naplóbejegyzését
23:09
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
23:06
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
00:10
Publicbady regisztrált a weboldalra

Isten patikája fantasztikus! III.

Látogatók száma: 101

Isten elválasztotta a sós vizet az édestől, megalkotta a szárazföldeket, ültetett kerteket, állatokat és halakat teremtett, ezt mind megteremtette, mielőtt az embert. Ő mindent biztosított, mielőtt megszülettünk.

Ezek a legjobbak és a leghatásosabbak, ha nyersen fogyasztjuk. Mi nagyon lassan tanulunk. Isten adott egy óriási nyomravezető segítséget, hogy az ennivalók hogyan segítenek a testrészeinken.

Édesburgonya

Az édes burgonya a hasnyálmirigyre hasonlít, és ténylegesen egyensúlyban tartják a szervezetet a cukorbetegség megelőzése szempontjából.

Olive

Nagyon kedvező az olíva olaj fogyasztása várandós kismamáknak, mivel nagy szerepe van a benne található olajsavnak az idegsejtek sejtfalának építésében, így a csecsemők agyának fejlődését nagyban segíti. Plusz az olíva bogyó segíti a petefészek egészséges működését.

Narancs

A narancs a grapefruit és az egyéb citrusfélék olyanok, mint a női emlőmirigyek és segítik a mell egészségét és a nyirokmirigy csomók a mellből való eltávozását.

Hagyma

A hagyma olyan, mint az emberi sejt. A tudomány mai állása szerint a hagyma segít eltávolítani a hulladék anyagokat a sejtekből. Könnyeket fakasztanak, amik viszont tisztítják a szemet. Társa a fokhagyma szintén segít eltüntetni a hulladék anyagokat és a veszélyes mérgező anyagokat.

A cikket írta: orchidea

5 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Igen ez valóban igaz, természetes dolgok! És nagyon jó a dió pl. az agyi működést szabályozza de számtalan sok jó hatással bír. Ketté választva valóban az agyra hasonlít, és így a többi gyümölcs zöldség félék mind ezt a célt szolgálják. Maga az ábrázolása adja a gyógyítási tulajdonságokat a maga felépítésének a gyógyító hatását.Mivel a bab kiválóan hasonlít a vesénkre valóban jó hatása van a vese működésre, a füge meg a tüdő és légző szervek egyik kiváló gyógyhatását biztosítja. stb
Ha még van ilyen akkor szivesen elolvasom, sok okosság van benne amit már tapasztaltam is, hogy tényleg igy van, ahogy irtad....köszönjük ezt is.
Orchidea! olvaslak, olyan érdekes dolgokat írsz le! Jó, ha az ember tudja mire mit egyen, a természetben mindennek van gyógyító ereje csak meg kell találnunk. Manapság bőven ránk is férnek a természet adta dolgok. Üdvözlettel Orsolya
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: