újabb események régebbi események további események
16:54
Promotionantaf regisztrált a weboldalra
16:36
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

A szerelem mindent legyőz...

Látogatók száma: 240

Sokáig szkeptikus voltam a mágiával, és a varázslatokkal kapcsolatosan, egészen addig, amíg a következő történetet el nem mesélték!
Egy házaspárt, a nemes egyszerűség kedvéért nevezzük Ádámnak és Évának. A szerető, a harmadik, legyen a Luciferből egy kicsit lányosítva (elnézést, e nemes név viselőitől, de más nem jutott eszembe :)), Luca.
Tehát, Ádám és Éva története hogyan is kezdődhetett másképpen, mint hatalmas szerelemmel. Gyönyörű párt alkottak. Szépek voltak együtt, így sok irigyük is akadt. Főleg, mivel Ádám jó nevű vállalkozóként kereste a kenyerét, mindenük megvolt. Hamarosan megszületettek a szerelem álomszép gyümölcsei, egy ikerpár. Éva próbált helytállni a mindennapokban, próbálta támogatni férje karrierjét, miközben mindennapjait a gyerekek nevelése töltötte ki. Ádámnak fontos volt a családi légkör, de egyre inkább azt érezte, hogy felesége már nem tud Vele annyit törődni, foglalkozni, mint előtte. Ambivalens érzések gyötörték, mert a gyerekeket imádta, és nem merte még saját magának sem bevallani, hogy talán éppen Rájuk féltékeny. Ekkor, ahogy lenni szokott, hamar megtalálta magának azt a vállat, ahol ki tudta sírni bánatát. Ez, a bölcs, hallgató közönség nem volt más, mint egy ismerős hölgyemény… Neve: ahogy a történet elején említettem, Luca.
Luca világ életében tudta, hogy mit akar, és azt, hogy tudja elérni. Végzetes vonzerő… Először csak a hagyományos női praktikákat vetette be, ami kapóra jött Ádám vélt, vagy valósan megtépázott önbizalmának. Végül közel kerültek egymáshoz. Ádám közel egy éven keresztül tipródott, furdalta a lelkiismerete, imádta a családját, és nem értette, hogy miért akar tönkre tenni mindent, mi vonzotta állandóan a tilosba. Majd színt vallott. Éva nem lepődött meg, érezte. Hagyta, hogy Ádám elmenjen.
Ádám pedig elköltözött, képletesen. A ruháit elvitte, de a szívét nem tudta. Ment mindennap, becsületesen látogatta a gyerekeket. És Évát. Akkor is ment, ha tudta, Éva egyedül van otthon. Minden úgy folytatódott, mintha otthon lakna, csak éppen, nem ott aludt.
Egy véletlen folytán Éva eljutott egy mágushoz. Gyökeresen megfordult Vele minden. Anélkül, hogy bármit mondott volna, a mágus mindent elmondott az életéről. Itt derült fény arra, hogy Ádám miért tipródott (szó szerint) a két nő között. Ádámon több, össze-vissza kuszált szerelmi kötés volt! Éva ekkor szembesült vele, hogy férje nem önszántából ment el, és tényleg igaz, hogy szereti Őt! Levetette a kötéseket, és védelmet tetetett Rá. Ádám nemsokára hazaköltözött, és nem győzött bocsánatot kérni sem tettekben, sem szavakban. Éva nem haragudott, tudta, hogy Ádám nem tehetett semmiről, hitt a kötés erejében. A mágus elmondta, hogy a védelem időre szól, nem örökre.
Hiába ment vissza Ádám, fokozatosan ment tönkre körülötte minden. Vállalkozása, egészsége, lelki állapota, annak ellenére, hogy tudta, jó helyen van, ott kell lennie, nem a másik helyen. Elérkezett az idő, amikor az Ádámra rakott védelem „lejárt”. Luca újra akcióba lendült. Már nem csak szerelmi, hanem szexuális kötést is tetetett a férfira, aki addigra már teljesen kikészült idegileg. Nem tudott magyarázatot adni saját életére. Nem tudta, hogy miért süllyed egyre mélyebbre. Saját maga elől menekült folyamatosan. Élő halott volt. És ami a legmegdöbbentőbb, Luca arra sem sajnálta a pénzt, hogy Ádámot az imádott gyerekeitől elfordítsa, és Őket sem kímélte a mágikus praktikákkal.
A rögeszmés ragaszkodásával teljesen tönkretette a férfi életét, majd a legalkalmasabb pillanatban lépett, és újra segítő kezet nyújtott! Biztosította Ádámot, rá bármikor számíthat. Egyszer csak robbant a bomba. Luca gyereket akart, mindenáron, és itt sem riadt vissza semmilyen eszköztől. Terhes lett. A férfinak is…
A feleség hetedik érzéke most sem csalt, így Ádám mindent bevallott. Könyörgött, hogy maradhasson a család mellett, saját maga nem értette, hogy miért élt vissza a bizalommal ismét. Nem tudott magyarázatot adni. Felesége elmesélte a mágust, Ádám pedig bármilyen magyarázatot akart, ezért elment. Akkor és ott mindenre magyarázatot kapott! A kudarcaira, az állandó bizonytalanságra, és az ismételt félrelépésre. A kötésekre, és a fekete mágiára. Egy hitetlen, saját bőrén tapasztalta meg ezeknek a veszélyes létét! Ismét elindult a tisztítás. Ma már tudomást sem akar venni Lucáról, és a gyerekről, aki talán már meg is született... El akarta felejteni életének e szakaszát, de nem csak Ő, Éva is. Együtt próbálnak küzdeni a saját életükért, a Sorsukért, hogy a Luca-félék többé ne tudjanak beleavatkozni! Jelen pillanatban úgy tűnik, Ádámot és Évát tényleg egymásnak teremtette a Sors! Összetartoznak, és kitartanak egymás mellett!

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Teljesen egyetértek az utolsó hozzászólásokkal.
Mégis hol volt Éva 7.érzéke az alatt az 1 év alatt?
Én Éva helyében inkább felkeresném Lucát és egyeztetnék vele ,de a leírtakból úgy tűnik ahhoz Évának nem igen van mersze ,mert titkon ő is sejti ,hogy az egész csak vetítés volt a részére és nem jó lenne szembesülni a valósággal ,mert akkor aztán kiderülhetne számára ,hogy nem a Paradicsomban él, hanem épp..
Nem véletlen ,hogy megosztották ezt a történetet ,kell a visszaigazolás.
Ha a feleség azt mind elhiszi amit a férje mondott, akkor Ő az évszázad balekja. Kidobhatja a pénzét mágusokra mert a Lucák úgy fognak ki-be járkálni az életükben hogy csak győzze számolni.
Sok boldogságot hozzá! :-)

Viszont a férfi barátaimnak biztosan elmondom ezt az szuper tippet: hivatkozzanak a feleségüknél megcsalás lebukásakor a mágiára, rontásra, meg bűvös kötésekre. :-) Hihihi!!!:-))
Ez a férj az Igazi Mágus! :-)
Na és például egy évet voltak csak együtt? Ki mondta? Csak nem a mágus férj? :-)

A férfiak mindig folytatják a titkos "lamurt". Habár nem mindig ugyanazzal a nővel, de ha itt már gyerek is lett, akkor karcos hogy azzal a nővel folyt.köv.volt..sőt, inkább 100%.
 
ORBITÁLIS BAROMSÁG!

Nincsenek szellemek, boszorkányok, rontás és a többi hasonló f@szság!

Csak szélhámosok vannak akik a gyenge karakterű, csalódott, elkeseredett embereket anyagilag kihasználják.

pusz
Juli :))
 
Kedves Cikkíró,

javaslom, hogy mielőbb menj el a mágushoz, hátha le tudja venni rólad a rontást, és akkor nem írsz több ilyen ostoba és rossz cikket.

Üdv,

Ktr.
 
Kedves cikkíró!

Szomorú, hogy emberek hisznek az ilyen fényevésben.
Ha, te találtad ki, akkor csak egy rossz cikk. Ha, el is hiszed amiről írtál, akkor viszont komoly probléma.

Tamás
Szia !

Sajnos hallottam már hasonlót, sőt volt ,hogy a bőrömön tapasztaltam. Van ilyen, és épp ezért is jó, ha az ember néha a dolgok mögé néz. Minden okkal, vagy okozattal történik. Régen a paraszt házakban ki voltak aggatva különböző házi áldások, és évente megáldatták a házat és a családot, hogy a rontások kívül maradjanak. Ma már kinevetik az ilyet, pedig nem lenne szabad. A hit sok mindent legyőz. Üdv Éva.
Szia!:)
Sokan kételkednek a mágiában, pedig nagyon is létezik. Hihetetlen erőket képes rászabadítani az emberre, ezért veszélyes "játéknak" tartom. Nem árt odafigyelni rá...!!!Jó cikk, tetszett!!!:)))))
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: