újabb események régebbi események további események
11:53
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:38
Suhanó Nyílvessző új cikket töltött fel
18:38
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
16:45
Új kérdést került be a Kérdezd a férfit menüpontba
16:06
Új cikk került a "Titkaink egymás között" rovatba
11:04
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
11:02
Ilpaki új cikket töltött fel
18:32
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
17:26
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
11:54
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
23:22
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
23:21
Ilpaki új cikket töltött fel
12:22
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
12:19
KiralyCsilla1965 új bejegyzést írt a naplójába
15:12
Vortexdmo regisztrált a weboldalra
14:42
Stanmoretnm regisztrált a weboldalra

Visszaszáll

2010. április 8. - Látogatók száma: 84

"Az emberi lét a múlt és jövő két pontja között játszódik le. Mindannyian a rejtélyes múltból az ismeretlen jövő felé tartunk. Az ember általában a születés és halál két sorompója közé beszorítva küzd titokzatos ösztönzései megvalósításáért."

Minden ember szeretné e rövid lét alatt ami a rendelkezésünkre áll, kihozni magából a legtöbbet: karrier, család, anyagi biztonság, egészség. Mindig is szerettük volna teljesen birtokolni a tudást, ami utat mutat céljaink felé, tanácsul szolgálva a jobb jövő felé. Birtokolni akarjuk a jövőt, hogy tudjuk mire kell számítanunk és mennyi időnk van hátra míg az öröklét bekövetkezik. A kulcsszó az "idő" a földi létünk vége. Sokan közölünk nem rendelkeznek e csodás képességgel, hogy látják, jövendőlik a sorsot, de minden emberi lénynek ezek az emberek segítséget nyújthatnak. Hívjuk őket jósnak, mágusnak, és látoknak. Két ágazatát különböztetjük meg a mágiának a fehéret és a feketét. Ekét különböző szín is sejteti mekkora az eltérés közöttük. Fehér, ami az elterjedt, és elfogadottabb, a szerencsétlenségek és a viszontagságok elkerülését szolgája. A másik a fekete, amit sötétét célokra használnak mások ellen, mint például a rontások, átkok. A járatosabbak kivédhetik de a laikusok és akik elvetik a létét gyakran nem is tudják miért alakul rosszul a sorsuk mikor jobb is lehetne. Az átkot megszüntetésével az nem vész el nyomtalanul, mert vissza szál az átkot kívánó egyénre. Tanulságos, hogy mindenki óvakodjon eme formájától, mert ez a karma elvén alapuló. Aki jót tesz jóra várhat, aki rosszat rosszra, de mindenkinek előbb-utóbb szembe kell nézni "saját magával".

A bevezető idézet: Szepes Mária, A mindennapi élet mágiája című könyvéből.

A cikket írta: ragyogás

4 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. április 26. 07:35
Az élet örök körforgás, az időt az ember találta ki. Honnan jöttünk - hova megyünk? Mivel agyunk 2 %-át használjuk csak, erre a két kérdésre nem fogunk tudni soha válaszolni.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: