újabb események régebbi események további események
10:58
Kőnig új cikket töltött fel
08:19
Új cikk került fel a weboldalra
00:04
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
22:30
Ilona új cikket töltött fel
15:04
Black Ice módosította a cikkét
14:44
Black Ice új cikket töltött fel
11:13
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
11:08
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
00:08
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:06
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
09:57
Új cikk került fel a weboldalra
00:14
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
21:27
Virág új cikket töltött fel
20:20
Új cikk került fel a weboldalra
16:57
Ilona új cikket töltött fel
15:20
zsoltne.eva módosította a naplóbejegyzését
14:52
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
14:16
zsoltne.eva új bejegyzést írt a naplójába
11:50
Anyu új bejegyzést írt a naplójába
00:00
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

A harmadik napon 2.rész Pályamű

2010. augusztus 24. - Látogatók száma: 50

A nagy, szürkéskék szemek hipnotikus tekintettel mélyedtek ÖNMAGUKBA s egy villanásra, / az ASSZONY már többször is megtapasztalhatta ezt! / a tükörképnek - szakálla nőtt…" Badarság! Mennyi filmet, képet, festményt láttam RÓLA …! "Azonban, ott van az a sok egyéb, más fajta JEL. A meg - és ki - magyarázhatóak és az érthetetlenek. Azok, amik TÉNYLEGESEN vannak, voltak és - lesznek. Az ÖSSZEFÜGGÉSEK. Amiket mások is megtapasztalnak és ÉRTENEK, ÉREZNEK! Mások? A külvilág?
Ahogy kint, úgy bent s fordítva. Minden EGY - végül is. VÉG? " Ez " a szubjektivitás - objektivitás mindig is dilemmája volt. Mert ugye, mi volt elébb…? Igen. Gyakran úgy rémlett neki, hogy megháborodik, miként a férje is, mert talán a hasonló a hasonlót vonzása ebben is működik… Vagy csak " úgy ".
Mi is a megháborodás? Az ASSZONY úgy gondolta, hogy legfőképpen az, amikor valaki abszolút mértékben feladja azon hitét, / vagy meg sem szerezvén azt / miszerint, másokért is felelősséggel tartozunk. A gyávaságnak, hitetlenségnek s belefáradásnak valamiféle egyvelege. Hasonló az öngyilkossághoz - s némiképp az is. ÉN - gyilkosság. A megfogalmazás pontosításában ennél tovább sosem merészkedett. Úgy vélte: valamivel intenzíven foglalkozni - mágia. A mágikus dolgok pedig kísértőek. Megkísértődni pedig annyi, mint BŰNBE ESNI… Nem a hagyományos, dogmatikus értelemben persze. Az ASSZONY hitvilágában nem szerepelt sem paradicsom, sem purgatórium. Ódzkodott mindentől, ami szélsőséges s a kibillenés, az egyensúlyvesztés veszélyével fenyegethet. Nem FÉLT ettől, épp csak nem bírta elviselni, ha a HARMÓNIA megbolydult s ezt azonnal meg is ÉREZTE rögtön. Ez volt az oka annak is, hogy immár nem volt képes tartósabb ideig egy fedél alatt a férjével meglenni. Nem váltak el, / ki tudja miért? / azonban külön éltek.
Ötödik éve már, hogy az ASSZONY FÉRFI nélkül élt. Nem egyedül, hiszen három gyermeke élt vele együtt, azonban - MAGÁNYOSAN.
Nem szeretett ezzel foglalkozni, úgyhogy amint gondolatban ehhez a témához ért, gyorsan inkább újra tükörképének tanulmányozásába kezdett. Szinte kényszeríttette magát az összpontosításra." Persze " MINDEN összefogott ellene!
Folyt. köv.

A cikket írta: Sáriel

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. augusztus 24. 23:32
Elnézést, véletlenül az első részből is belekerült egy kicsi, de talán így könnyebb a "visszacsatolás"...
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: