újabb események régebbi események további események
20:15
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
20:14
Tündér módosította a naplóbejegyzését
20:12
Tündér módosította a naplóbejegyzését
19:06
Pinokkió módosította a cikkét
18:22
Pinokkió új cikket töltött fel
18:19
Pinokkió módosította a cikkét
18:14
Pinokkió módosította a cikkét
18:11
Pinokkió módosította a cikkét
14:48
Pinokkió módosította a cikkét
13:43
Pinokkió új cikket töltött fel
21:29
Pinokkió módosította a cikkét
15:18
Pinokkió új cikket töltött fel
20:08
Pinokkió új cikket töltött fel
16:25
Pinokkió módosította a cikkét

A telefon!

2010. augusztus 26. - Látogatók száma: 96

Régóta van- volt telefonom, tehát nem lehet mondani, hogy nem értettem hozzá!

A legjobb barátnőm temetésére mentünk.
Mielőtt beértünk volna a temetőbe, mondom kapcsoljuk ki a telefonjainkat, nehogy elfelejtkezzünk róla, és gond legyen. Így is történt.
Egész idő alatt az motoszkált bennem, mennyi mindent tervezett még, amit meg akart csinálni. Alig hogy eljött nyugdíjba, még nem volt 60 éves. Alig hogy eljöttek a bérházból, mert nyugdíjasként kertes házban akart élni, állatok, virágok között.
Aztán a betegség jött, nem kérdezett semmit, és nagyon rövid idő alatt el is vitte.
A szívem szakadt meg a harminc éves gyerekeiért, én meg hálát adtam az égnek, hogy Édesanyám majd nyolcvan évesen ott áll mellettem.
Rengetegen összejöttünk, sokan ismerték, szerették.
Nagyon-nagyon szomorúan hagytam ott a temetőt.
Viszont az élet megy tovább, visszamentem a munkahelyemre, mert sürgős dolgom volt. Első dolgom volt bekapcsolni a telefonom.
Volt egy nem fogadott hívásom, nézem, a barátnőm száma.
Kicsit fura érzésem volt, de nem foglalkoztam vele, mondom, ha már a kezembe van, telefonálok egyet.
Keresném a számot, nincs. Egyetlen egy szám volt a telefonkönyvemben, a barátnőm száma, a többi mind eltűnt!!!
Még most is, hogy ezt írom, futkos a hideg rajtam, nem tudom megmagyarázni az esetet.
Nem olyan könnyű kitörülni dolgokat, hát még egyszerre mindent. Vagy ha kitörlődött,az az egy miért nem, pont az az egy szám maradt meg??
Sokat tipródtam rajta, de magyarázatot nem találtam.
Tudom, hogy történnek érthetetlen dolgok, most már csak abban reménykedem, hátha közületek valaki meg tudja oldani ezt a rejtélyt.

A cikket írta: BanMagdi

7 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

 
2011. június 14. 22:10
Érdekes eset. Biztosan van rá magyarázat is. Két esetben is előfordult velem, hogy közel negyven sms-t küldtem el ugyanannak a személynek, néhány perc leforgása alatt. A billentyűzár még nem kapcsolt be, amikor a táskámba dobtam a telefonomat, mert sietnem kellett.
Aztán, ahogy léptem, a vállamra akasztott táskában, valami hozzáérhetett a nyomógombhoz, és küldte és küldte. (szegény ismerősöm , azt hitte megbuggyantam )

Más:
Kollégám édesanyja szerette a sorozatokat. Egy igen csak hosszú sorozatot nézett, de sajnos, közbejött a néni hirtelen halála, s nem engedte, hogy a befejező részeket is lássa. Három héten át , mindig ugyanabban az időben a szobában szólt a tévé. Már veszekedéssé fajult a családban, hogy ki kapcsolhatja be, vagy miért nem kapcsolták ki a készüléket. A sorozat befejezése után többé nem fordult elő.
Hmm.
2010. október 22. 22:38
uhh...érdekes...borzongatós.
2010. szeptember 1. 19:05
Szomorú történet. :(
2010. augusztus 27. 16:57
Magdika! Eszembe jutattál valamit, még a hideg is kirázott. Évekkel ezelőtt volt egy fodrász ismerősünk, anyukaékat ismerte. Elhunyt és képzeld anyukaéknál megcsörrent a telefon, pedig már nem élt, furcsa volt, de csak kicsörgött és kész, igaz már nem most volt, dehogy most leírtad eszembe jutott, lehetett a technika ördöge is, de kitudja talán más is, mint nálad.........üdv Orsolya
2010. augusztus 27. 10:38
A technika ördöge sok mindenre képes, de minden esetre valóban hátborzongató az eset...

Pussz,
Tündér :-)
2010. augusztus 26. 23:23
Nem tudom megoldani, csak találgatni tudnék. valóban érdekes eset, de lehet kikapcsolásnál a sietségbe valamit férlre nyomhattál és lehet a gép kérdezett is hogy töröl-e, de lehet a zsebedben valami megnyomta az igent és törölt a gép. Az is lehet valaki a barátnőd telefonjáról megpróbált elérni a családtagok közül és azért kijelezte a számot, és megmaradt az az egy szám. Vannak érdekes dolgok, és megmagyarázhatatlanok is. Talán a telefon szolgáltatód, ha megvizsgálja a telefon alaplapját, lehet meg tudja mondani mi történhetett. Mondom én találgatok. A lányom is kikapcsolta este a telefont és reggel nem tudta visszakapcsolni, mert azonnal a pukk kódot kérte a készülék és a kártyával volt valami probléma. Vannak érdekes dolgok, rejtélyesek, és megmagyarázhatatlanok is. Puszi Magdika!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: