újabb események régebbi események további események
16:54
Promotionantaf regisztrált a weboldalra
16:36
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Black Ice: Szőke Ciklon Naplócskája

Látogatók száma: 28

Új formában egy régi ismerős.

Kedves Naplócskám!

Olyan jó hogy leírhatom beléd minden egyes apró zöngését gondolataimnak, lelkecskémnek fel- villanó szikrácskáit. Szőke hajtincseim zuhatagában mosolygok rád. Jaj de izgalmas, ahogyan mélyen magamból, beléd körmölnöm az összes cukiságom. Te annyira megértő vagy, iszod a szavacskáimat. Nagyon megszerettelek Naplócskám! Köszönöm drága, hogy vagy nekem minden napon édesem. Megértésed és türelmed határtalanságát, nem tudom kellően kifejezni. Imádat van kis sugaram! A legcsodálatosabb naplócska vagy a szívecském csücskének. Bizony! Aranyos vagy, olyan cuki-muki! Csillogó csecsebecsém, belső titkocskáim őrzője kincsecském. Bocsánat a körömlakk miatt, szárad.

Kint csivitel valami csúnya fekete madár. Nem érdekel hiszen nekem te vagy! Csakis csak. Cupp! Szinte repdes bennem a boldogság, kis szárnyacskáit verdesve, hogy az enyém vagy nekem! Juj! Ám nem úgy mint kint a csúnya madár, vergődik mert játszik a szomszéd cicával. Undi… Hull a tolla is. Nekem csodálatos érzéses kiírni magamból teljes értékeim sokaságát beléd. Tudom, te megértesz. Részemé váltál, benned élek, mindent elmesélek. Nekem te több vagy mint barát. Imádva szeretlek! Szívecském titkos kulcsát adtam kezecskédbe, "IGAZ" szavacskáim által. Beléd vezetem magamat. Előtted már én is nyitott könyvecske vagyok, az élet polcocskáján. Most nekem, te vagy az első. Most úgy átölelnélek, és magamba szívnám digitális elvont papírtalan illatod. Itt folytatom pisilni kell.

Őszintén bevallom neked drágaságom, nekem csak a belső értékek számítanak. Soha nem számít a külső, a belső érték csakis, csak az! Cuppantalak aranyom! Így gondolok mindig a széfre, mivel a belső számít. A "Pikás-szó" kép izé mögött van tudod. Jaj olyan kis csendesen figyelsz, bevallom zavarba hozol ezzel. Látod már orcámon a pír, és ilyenkor a világbékére gondolok. Aranyos lenne mindenki csakis mosolyogna, és én visszamosolyognék rájuk, mert olyan békés lenne. Imádnám teljesen. Milyen szép is lenne... A piros Ferrari is, menne a estélyimhez amúgy, ami Lalinak van. Vagy Lillának? Egy cseppet megzavarodtam most piros a Ferrari vagy lila? Mindegy nekik van nekem nincs. Szegény én vagyok. Képzeld nem mindenkinek olyan mézeskalácsszíve van mint nekem, nagyon is nem. Gonosz, rossz emberkék vannak, mint a csúnya fekete madár. Már ő sem jár cicázni. Megtollasodott.
Biztosan tudom mert érzem! Ez annyira felbosszantott, hogy a billentyűcskékben beszakadt a körmöcském. Drága kis Jézuska mi lesz most! Kell egy csoki utána plázázok, az megnyugtat majd talán a Fruzsival. Gyorsan üzenek a manikűrösömnek, hogy szoli után, oda megyek a jóga előtt, ha a takarítónő elment. Megjegyzem a rózsaszín vibrátorba is nyuszis ellem kell. Mert rézfejjel tartósabb mint a Pisti. Ja ő a férjem, aki alig van velem mert dolgozik. Kapcsolatunkon dolgozna annyit, mert nem minden a pénz. Amit idead… Már tudok a széfről. Szerencsétlen szegény vagyok teljesen ma. Annyira megértem és együttérzések kavarognak bennem a szegények iránt. Szegények. Szegények... Én is csak a „mi” autónkkal járok szégyenkezve. Most majdnem pityergek, jaj a sminkemre vigyázzak, na kiújult a migrénem is. Majd talán a masszás, vagy a iszappakolás helyrerázza lelkecskémet.

Hűha a fene! Hazajött a férjem én meg nem főztem de megérti majd. Hisz veled repül az idő. Hozok neki valami kínai menüt. Úgy sem érdemel többet ha rongyokba járat! Képzeld az összes cipelőmről lekopott az árcímke. Ez fáj. Senki nem szeret csak te. Rajtad kívül nincs senki aki megértené ezt! Na főleg a Pisti! Ő aztán nem. Minek ez meg minek az. Este meg bújna az izzadságszagával, és a "büdi Marbi" illatát a hajam is átveszi. Pedig már három napja nem volt nálunk az Erika az én kis fodrászom. Kedveske csak szerintem nem ad kellően magára. Váltani kellene másra lehet. Valahogy hiányzik belőle a pozitív gondolkodás, tutyimutyi szerencsétlen. Annyira de annyira sajnálom néha napján. Nagyon sokan nem érzik a tiszta "fengsúlyt", vagyis nincs egyensúlyba náluk a "yingi-yangi" sem. A maga egyszerű létezésében élnek butuskán pedig jó emberke lehet mind amúgy valahol. Na de őszintén mindegy is. Nem tehetek varázsütésre mindent tökéletesé még, sajnos én sem. Nem lehet mindenki olyan átszellemült pillér, mint én. Nem tökéletes a világ. Tudom te értesz. Néha eltöprengek miért ez a sors jutott nekem. Okkal nem vagyok királylány a középkorba születve,
mert itt kell tennem hogy minden cukiság legyen. Úgy elszaladt az idő elcsacsogtam veled most sajnos mennem kell. Kezdődik a sorozatom. Jaj nekik is milyen nehéz sorsuk van néha. Meg sokkal szebb házuk és csodás rucijuk. Elképesztő mennyit kell nekik is sírni mire minden csodaszép lesz Te ne légy szomorú, holnap ismét mesélem új élményeimet. Csak neked! Na puszikázlak, ne rosszalkodj nekem, semmi vírust bekapni. Szióka gyöngyszemecském! Naplócskák Naplócskája! Cuppantalak!

Folytatása következik.

A cikket írta: Black Ice

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: