újabb események régebbi események további események
00:00
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
05:34
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
01:59
RobertNup regisztrált a weboldalra
07:04
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:14
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:52
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Kísért a múlt!... 3.

2011. november 7. - Látogatók száma: 64

Ki vagy te, aki feldúlod a család békéjét, jössz valahonnan, szinte a semmiből tűnsz elő, tarolsz, mintha a világ érted lenne..., semmibe veszel szokásokat, felrúgsz szabályokat, hátat fordítva mindennek, elfordulsz a segítő kezektől?

Nem kis indulattal hoztam a hatósági emberek tudomására minden előzményét annak, hogy miért tartom magam annyira szilárdan a meggyőződésemhez, hogy alaptalanul vádaskodsz. Az előadottak és a körülmények megismerése után felhívták a figyelmemet arra, hogy a zaklatásaidat nem vagyok köteles eltűrni...

Annak ellenére, hogy tudtad, a sím kártyát a tartozásod fejében önként és magad helyezted el a lányom mobiljába és csak pár nap türelmet kértem, amíg azt pótolom és visszakapod mihelyt lehetőségem van azt pótolni, naponta kaptam a sürgető, és fenyegető telefonokat, kilátásba helyezve a feljelentést... Nagyon erős voltál akkor. Azokat a napokat én rémálomként éltem meg.

Minden másként történhetett volna, ha van türelmed kivárni ezt az időt. Ami be is következett napokon belül és te hol itt, hol ott bukkantál fel. Kerestelek a lehetséges tartózkodási helyeiden, még mindig nem megszabadulva a kiadásoktól, a saját költségemen. Az üzenetem egy szigeti tanyán élő családfőhöz ért el, aki átmeneti menedéket nyújtott részedre. Annak adtad át a telefont és magad helyett őt küldted. Azt a nagy darab roma embert, aki, érdekes módon nem is volt olyan riasztó, mint amilyen a híre.

Summázom.

A lányom mobilja az ellenőrzési körömön kívül volt. Nem tudhattam, nem is érdekelt, hogy milyen telefonokat bonyolított és kivel, és azt sem, hogy az általad a távolból rá töltött kétezer forintot időközben elcsacsogta. Azt is mondhattam volna kvittek vagytok... De ez sem volt neked elég. Most már ezt a pénzt követelted... Itt telt be a pohár. Rájöttem, hogy soha nem fogok tőled megszabadulni, ha mereven ragaszkodom az elveimhez és kifizettem a pénzt elismervény ellenében, de hozzá tettem, hogy soha többé nem akarlak látni. Azt hittem ezzel vége.

Telt múlt az idő, talán hónapok múlva levelet hozott a postás onnan, ahonnan egyszer már szabadultál. Nekünk írtad a levelet, hogy nem haragszol ránk és szeretnéd velünk felvenni a kapcsolatot, amelynek az az egyedüli feltétele, ha aláírjuk azt a nyilatkozatot, hogy ehhez hozzájárulunk... Mindketten elolvastuk a leveled, a lányom és én.
Nem az én döntésem volt, de az én szándékomat is tükrözte a tette, amikor összetépte azt a levelet. Én talán megfontoltam volna, mielőtt ezt megteszem. Ő nem mérlegelt.

Hiszed vagy nem, de nagyon haragudtam akkor rá, mert ilyet én nem tettem volna, még akkor sem ha egyszer kimondtam, nem akarlak többé látni, hallani se rólad, nem másítottam volna meg a döntésem, még ha a levél sértetlen marad, akkor sem írtam volna alá azt a nyilatkozatot. Ennyire mély nyomot hagyott bennünk, hogy feldúltad a családunk békéjét, jöttél valahonnan, szinte a semmiből tűntél elő, letaroltál mindent, mintha a világ érted lett volna..., semmibe vettél szokásokat, felrúgtál szabályokat..., hátat fordítottál mindennek, elfordultál a segítő kezektől.

Sajnálom, hogy idáig jutott a kezdeti jó szándékom és a történtek után már nem érdekel hogy alakul a továbbiakban a sorsod. De legfőképpen azt az embert sajnálom, akit sikerült félrevezetned, mert csak a jót kereste benned és talán volt alkalma egy keveset megismerni belőled a jobbik oldaladról, mégis csalódnia kellett.

Az óta, hogy elmentél szinte nem múlik el nap, hogy valamilyen érzelmi töltettel ne említené meg a lányom azt az időt, ami veled kapcsolatos, amit viszont én nagyon szeretnék mindenestől elfelejteni.

Folyt.

Kép: net

A cikket írta: zsoltne.eva

6 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2011. november 8. 17:17

megtekintés Válasz erre: Divi Éva - 2011. november 7. 23:56

Szia Évi !

Nagyon jó, hogy kiírtad, és lezártad. Gratulálok, és fel a fejjel és előre önmagadért!! Puszi Éva.

Szia Évi!

Folytatnom kellett egy következő résszel és azzal van vége. Ha végig kísérted a történetet, akkor tudod nincs nevesítve a főszereplő. A következő résszel minden egyértelmű lesz.

Köszönöm, hogy olvastál.

Éva
2011. november 7. 23:56
Szia Évi !

Nagyon jó, hogy kiírtad, és lezártad. Gratulálok, és fel a fejjel és előre önmagadért!! Puszi Éva.
2011. november 7. 23:56
Szia Évi !

Nagyon jó, hogy kiírtad, és lezártad. Gratulálok, és fel a fejjel és előre önmagadért!! Puszi Éva.
2011. november 7. 21:09
Szia Éva!
Lezártad! Kiírtad magadból, ez jó!
Jó lett a sorozat, szép kerek. Neem érdemel többet.
Üdv,
Pinokkió
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: