újabb események régebbi események további események
02:01
Pinupduzk regisztrált a weboldalra

Erotikus

Tükörmások

Látogatók száma: 130

Évezredek óta keressük a rejtélyét. Mi lehet a túloldalán? Egy másik világ? A tükör egy átjáró; egy szelet a sok-sok párhuzamos univerzumból? A tükörmásunknak is lehet lelke? Vannak-e érzelmek a tüköremberek szívében?

Alma belenézett a tükörbe. Érezte, hogy nem ő az, aki visszanéz rá. Mosolyogni próbált. A másik – ott a tükör túloldalán –, precízen utánozta. Alma nézte, de csak önnön álarcát látta viszont. Már sok évvel ezelőtt ráébredt, hogy a teste és a lelke külön életet élnek. Volt idő, amikor ezt még nem tudta. Egykoron mindennél fontosabb volt neki, hogy mit mondanak róla. Rengeteget adott a külsőségekre. A kozmetikumok, ruhák és ékszerek bűvöletében élt. Akkoriban Alma csodálatosan nézett ki. Ismerősei csak irigységgel figyelték. Szuper jó alakja, fittsége, ruhái, hibátlan stílusérzéke, eleganciája, mind nőtársai-, mind pedig a férfiak körében komplexusokat ébresztettek. Ő erre rá is játszott. Alma a külsejével hódított. Sikereit megjelenésének köszönhette. Városszerte ismert üzletasszonyként, mindent elért, amit csak elérhetett. Pénz, kényelem, ismertség, folyamatos világjárás volt szorgos munkájának gyümölcse.

Alma negyven évesen döbbent rá a valóságra. Ráébredt, hogy addigi életét teste rabszolgájaként élte.
Egy reggelen épp az aktuális szeretője mellett ébredt. A férfi gyengéden hozzábújt. Kemény, férfias kezével a bordó zöldcsipkés selyemhálóinge alá nyúlt. Finoman simogatni kezdte a hátát. Almának édes volt az ébredés. Álmából kellemes bizsergés ébresztette. Partnere ismerve testének érzékeny pontjait, a lapockáin időzött egy picit, ujjaival kis köröket írt le rajtuk, majd körmeit enyhén belemélyesztette egy húsosabb részbe. Alma picit megrándult, jelezve ébrenlétét. A férfi végigsimította a nő hátát, majd feltérdelt mellé. Finoman felhúzta a hálóingét, és masszírozni kezdte. A két tenyerével a nő oldalát kétoldalt átfogva, hüvelykujjaival a gerincoszlop mellett felfele tolta kezeit. Alma hibátlan puha bőrén, lazán siklott a férfikéz. Lentről fel, és újra lentről fel, ismételte párszor a mozdulatot. – Csak a szív irányába – pattant ki a férfi agyából szikraként a gondolat. Imádom ezt a nőt. Kell nekem…– ábrándozott az édes testet nézve. Ahogy érezte az izmok lazulását, odahajolt a nőhöz, és hosszú szőke haját félrehúzva, megcsókolta annak nyakát. Hosszan és finoman csókolt. Almán egy meleghullám futott át. Behunyta szemét, és erősen koncentrált a pillanatra. A férfi érezve a nő vágyának pirkadását, nyelvével végignyalta annak gerincét. Érdes, hosszú nyelve izgatta Almát. A férfi finoman letolva a nő bugyiját, megsimította annak belső combtövét, ott kissé megpihentek ujjai, majd gyöngéden beleharapott szerelmi áldozatának kerek popsijába.
Alma egy hirtelen ötlettől vezéreltetve, fejével az új hálószobai tükrük felé fordult. Nemcsak érezni, látni is akarta a folytatást.

Pár nappal azelőtt, egy délelőtt megcsörrent Alma telefonja. Ismerős nevet jelzett ki az iphone.
– Almácska, áru érkezett! – hallatszott a telefon másik végéről a kis boszorka, Szilvi hangja. Öltözz, gyere rögvest kicsim.
Alma az ágyban vette fel a telefont. Teste még nem úgy reagált az ingerekre, mint rendesen. Megsimította arcát, szeméből kis álomcsipákat dörzsölt ki. Érezte, még nem az a nő, akit meg akarna mutatni a világnak.
– Hááát mééég itt van… – próbálta magyarázni lustaságát.
– Jössz és kész, dobd ki a pasid, van itt egy csoda, amit a hálószobánkba teremtettek. Én már rég kerestem egy ilyet nekünk, és most itt van két sarokra a Pallastól – lelkendezett Szilvia –, egy cuki kis lakberendezési boltban találtam. Furmea utca 12, tudod, voltál már itt velem – magyarázta hevesen a lány. Akkor itt várlak! Egy órád van, hogy ideérj. Siess! – és a vonal megszakadt.
Alma minden erejét összeszedte. Kikászálódott az ágyból. Viktorral már nem volt ideje foglalkozni, hagyta tovább aludni. Gyors fürdőt vett, és egy szélvészgyors szépítkezés és öltözködés után lesietett az autójához.
– Át a városon, háromnegyed óra alatt? – gondolta kétkedőn. Lehetetlen. Én őrült vagyok, egy csajért, egy ilyen főnyeremény–, házias pasit…– morfondírozott Alma; de tovább agyalni már nem volt ideje, bevágta magát az autójába, és indult. Hajtott, hogy teljesítse boszorkája kérését. Nem is értette, hogyan ért oda időben.
Alma kipirult arccal lépett be az üzletbe. Szilvi kitörő örömmel fogadta. Megfogta őt, és a kezénél fogva rángatni kezdte a kiszemelt bútordarab felé.
– Gyere, gyere csak! Nézd, ezt a bűvös tükröt – mondta csitris lelkesedéssel –, pont illik a hálónkba, az ágy elé. És hallgasd csak!
Az eladó tudálékosan magyarázta a tükör eredetét. Mindabból amit Alma hallott, csak egy név, Kleopátra neve maradt meg neki. De a magyarázat olyan ködös volt, hogy nem is akarta érteni. – Kleopátra, az jó – gondolta.
– Mibe kerül? – kérdezte; de a választ nem is hallva, csak annyit mondott. Megvesszük – és a boldog Szilvire pillantott. A lány erősen átölelte őt, két puszit nyomott neki, majd elengedte, és nagy– és őszinte mosollyal a szemébe nézett. Fiatalságának minden öröme kiült az arcára.
– Ez csodás lesz! – mondta viharos lelkesedéssel.

A férfi még egyszer – most kicsit erősebben – megharapta Alma feszes fenekét. Megcsókolta fognyomai helyét, kettőt könnyeden rápaskolt a nő popsijára, majd - lovasként - ráült a derekára. Kezeivel megfogta - kancája - vállait, gyengéden átgyúrta azokat, és kicsit alányúlva, izgatni kezdte melleit. Amikor érezte, hogy Alma enged a csábításának, akkor kissé hátrébb csúszva, bevezette férfifegyverét a szerelmi harcra kész női testbe. Szeretkezésük csatája hosszú percekig tartott. Mindketten küzdöttek, és mégis a másik gyönyörét hajszolták. A vágyaikat robbanásig fokozták. Alma testében mámorító érzések futkároztak. Közben kéjes kis sikolyok törtek fel belőle… Két sikítás közt, rápillantott a tükörre. Elkezdte figyelni a történéseket annak túloldalán. – Mint egy 3D-s film, amiben én vagyok a főszereplő - gondolta; s hagyta, hogy a férfi játsszon vele, míg ő leskelődött. Pupillái kitágultak, kéjben úszó szemei figyeltek. Látta, hogy tükörmása ugyanolyan ritmikusan mozog, mint ő. De közben mégis valami hidegséget érzett odaátról. Ugrásra kész tigrislányként nézte filmjüket. Érzékszervei élesebbek és élesebbek lettek, agya kattogott..., és egyszer csak kettéhasadt benne valami. Lelke felszabadult rabszolgasága alól. Teste megélte a gyönyört, de annak szelleme valahol a tükör és a valóság között lebegett. A testétől különvált léleknek hirtelen sikerült átlebbennie a tükörfalon. Elkezdte érezni a tükör mögötti énjének érzéseit. Valami más volt, mint ideát. Meghatározhatatlan. Földön túli könnyedség szállta meg, a tigrislánylelke szárnyalt...
A férfi kielégült harcosként eresztette belé meleg dárdájának édes mérgét.
A nő lelke visszaszállt testébe. Alma megsimította szeretője izmos vállait. Átkarolta azt, egy kedves csókot lehelt felé, majd hanyatt fordult, és gondolataiba veszve, a plafon egy szegletére meredt…

– Segíts a tükrünkhöz, kérlek!
Ő abbahagyja a mosogatást, megtörli a kezét, és jön, zokszó nélkül segít… Odatol elé, megsimítja az arcom, rám mosolyog és visszamegy. De figyel engem. Érzem.
Belenézek a tükörbe. Tudom, hogy nem én vagyok odaát. Mosolyogni próbálok. A másik – ott a tükör túloldalán –, precízen utánoz. Nézem, látszólag csak egy idős, ráncos arc tekint vissza rám.
– Hm, ez már rég nem bánt – gondolom halkan magamban.
Boldogok vagyunk… és összemosolygunk.

A cikket írta: Pinokkió

6 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

megtekintés Válasz erre:

Múlt és jelen. Vágyak és megnyugvás. Álom és valóság. Harc és belső béke. Mint a Klinikai halál állapota, amikor kintről látja önmagát... pedig ott van

(ezek az érzések, képek, szavak bújtak elő belőlem, miközben olvastam a misztikus, sejtelmes történetet)

Köszönöm, hogy olvastál! Örülök, hogy neked is jelent valamit az írásom:-)
Üdv,
Pinokkió
 
Múlt és jelen. Vágyak és megnyugvás. Álom és valóság. Harc és belső béke. Mint a Klinikai halál állapota, amikor kintről látja önmagát... pedig ott van

(ezek az érzések, képek, szavak bújtak elő belőlem, miközben olvastam a misztikus, sejtelmes történetet)
Olyan jó boldog barátokat látni magam körül!
Pinokkió

megtekintés Válasz erre: Gaya

Szia Pinokkió!


Tükörmások – írásodba belemélyedve, rátaláltam a magam értelmére, hisz mindenki a saját tükrébe nézve, mondd igent egy tükörképre …


Tükröm, tükröm mondd meg nékem
az én szemem e az amivel magamat nézem
s ha nézem ,azt látom e amit látni akarok …
vagy azt ami vagyok
… s ha az amit látok, én vagyok,
miért van az , hogy látni mégis mást akarok …

Tükröm, tükröm … már ne mondd meg nékem,
mert már értem ….
… ha nem volt szárnyam, repülni még is tudtam
lábak nélkül is messzire jártam …
kiket látni akartam – mind én voltam
mert a tükörképet nem benned , hanem magamban találtam
mint tükörképet, rólam mutatott képed visszafordítottam
s honnan elindultam …
önmagamra rátaláltam … visszataláltam
mert itt is, ott is voltam …


Üdv,

Gaya

Szia Gaya!
Nagyon kedves vagy, hogy elolvastál, és hogy értelmezted (magad is)!
Puszi neked,
üdv,
Pinokkió

megtekintés Válasz erre: Black Ice

Szia Pinokkió!

A nagy szaladgálásban egy barátom ajánlotta a történeted. :-)
Nekem kettő dolog ami nagyon bejön.
Elsőnek is a "Ne háborúzz inkább szeretkezz" helyet, egy szeretkezési csata ütőkepés bevetési egységét alkotta a szerelmi harcba.
A tükör érdekessége szerintem egy testi lelki adattároló képesség mutatója.
Amit pontosan olyan dolgokra értünk hogy az évek haladtával (mivel az én értelmezésemben boldogan öregedtek + 1ütt) fontos jelentéssel bír visszarepítve az élet számára a legboldogabb pontokba.
És mivel író vagy részemre szándékossággal választottad a tükröt mint felbukkanó szimbólumot.
Ezért bátorkodok tovább elmélkedni.
Ha ezt a fonalat követem itt nem a szeretkezésen van a hangsúly.
A történet valódi rejtekhelyet talált tartalma a számomra a következő.
Ez a mű az örök igaz szerelem jelét alkotja.
Pontosan úgy fogalmaznék (de most csak írok és nem gondolom át mit írok csak írom ami nekem lejön.)
Hogy írjam...
Szóval van egy pár akik szenvedélyesek szerelmesek boldog emlékként rakodva a tükör élmény. De a levezetésben benne az ugrás hogy egy boldog életet éltek le együtt. És a tükör azt tükrözi hogy a test bárhogy is öregszik a lélek az igaz szerelem által azt a örök pillanatot érzi és látja.

Ez lenne a logikai levezetés érzelmileg és értelmezve. De...
Mivel az eleje a közepén van.

"Pár nappal azelőtt, egy délelőtt megcsörrent Alma telefonja. Ismerős nevet jelzett ki az iphone.
– Almácska, áru érkezett! – hallatszott a telefon másik végéről a kis boszorka, Szilvi hangja. "

Ki lehet a Szilvi "amit a hálószobánkba teremtettek."
Ezzel a kijelentéssel vagy rokoni ág, vagy leszbikus kapcsolat is lehet.
De akkor a logika nem tiszta hacsak összefoglalva.

Almában létezik Szilvi (mint a vágy lehet ő a gyermek.) A tükör a valóság. A tükör megmutatja a valóságot Alma és Viktor által. És mivel nincs feltüntetve ki tolja a végén oda a tükörhöz az lehet a vágy és álom szerelemgyümölcs termése is ha aki odatolja az a Szilvi.

Tehát a közepén lévő elején Alma vágya Szilvi= aki a gyermekük csak ott jelképesen akarva a tükör=élet felé motiválva Almát. Viktor=társ beteljesítő. És így a végén Szilvi tolja oda őt. Tehát a jövő.

B.
Vagy mivel ALMA az elején elszállt volt a múló külső stb.
Kell neki 1 tükör hogy lássa mi a lényeg.
Így rátalál a lényegre lelkére szerelemre stb.
És a végén a tanulságok a belső értékekre.

C. ?...

Szóval most így első olvasásra ez jött le nekem.


Üdv. Lacó

Szia Lacó!
Imádom ahogy tudod értelmezni az írásaimat! Néhol teljesen egyet gondolunk, néhol meg azt gondolom, hogy B+ Pinokkió, te miért nem erre gondoltál, hisz mennyire jó ez a megoldás (tehát tök máshogy jár az agyunk, és mégis egyformán). A tükör"mások"-nak is van jelentése;-) , persze ettől lehet akármi is.
Üdv,
Pinokkió
Szia Pinokkió!


Tükörmások – írásodba belemélyedve, rátaláltam a magam értelmére, hisz mindenki a saját tükrébe nézve, mondd igent egy tükörképre …


Tükröm, tükröm mondd meg nékem
az én szemem e az amivel magamat nézem
s ha nézem ,azt látom e amit látni akarok …
vagy azt ami vagyok
… s ha az amit látok, én vagyok,
miért van az , hogy látni mégis mást akarok …

Tükröm, tükröm … már ne mondd meg nékem,
mert már értem ….
… ha nem volt szárnyam, repülni még is tudtam
lábak nélkül is messzire jártam …
kiket látni akartam – mind én voltam
mert a tükörképet nem benned , hanem magamban találtam
mint tükörképet, rólam mutatott képed visszafordítottam
s honnan elindultam …
önmagamra rátaláltam … visszataláltam
mert itt is, ott is voltam …


Üdv,

Gaya

megtekintés Válasz erre: Pinokkió

Szia Orsolya!
Te is megtaláltad a te megoldásodat. Nagyon örülök neki!
Köszi, hogy olvastál!
Puszi,
Pinokkió

Írásaidat figyelemmel kísérem...!

Puszik Orsolya
Szia Pinokkió!

A nagy szaladgálásban egy barátom ajánlotta a történeted. :-)
Nekem kettő dolog ami nagyon bejön.
Elsőnek is a "Ne háborúzz inkább szeretkezz" helyet, egy szeretkezési csata ütőkepés bevetési egységét alkotta a szerelmi harcba.
A tükör érdekessége szerintem egy testi lelki adattároló képesség mutatója.
Amit pontosan olyan dolgokra értünk hogy az évek haladtával (mivel az én értelmezésemben boldogan öregedtek + 1ütt) fontos jelentéssel bír visszarepítve az élet számára a legboldogabb pontokba.
És mivel író vagy részemre szándékossággal választottad a tükröt mint felbukkanó szimbólumot.
Ezért bátorkodok tovább elmélkedni.
Ha ezt a fonalat követem itt nem a szeretkezésen van a hangsúly.
A történet valódi rejtekhelyet talált tartalma a számomra a következő.
Ez a mű az örök igaz szerelem jelét alkotja.
Pontosan úgy fogalmaznék (de most csak írok és nem gondolom át mit írok csak írom ami nekem lejön.)
Hogy írjam...
Szóval van egy pár akik szenvedélyesek szerelmesek boldog emlékként rakodva a tükör élmény. De a levezetésben benne az ugrás hogy egy boldog életet éltek le együtt. És a tükör azt tükrözi hogy a test bárhogy is öregszik a lélek az igaz szerelem által azt a örök pillanatot érzi és látja.

Ez lenne a logikai levezetés érzelmileg és értelmezve. De...
Mivel az eleje a közepén van.

"Pár nappal azelőtt, egy délelőtt megcsörrent Alma telefonja. Ismerős nevet jelzett ki az iphone.
– Almácska, áru érkezett! – hallatszott a telefon másik végéről a kis boszorka, Szilvi hangja. "

Ki lehet a Szilvi "amit a hálószobánkba teremtettek."
Ezzel a kijelentéssel vagy rokoni ág, vagy leszbikus kapcsolat is lehet.
De akkor a logika nem tiszta hacsak összefoglalva.

Almában létezik Szilvi (mint a vágy lehet ő a gyermek.) A tükör a valóság. A tükör megmutatja a valóságot Alma és Viktor által. És mivel nincs feltüntetve ki tolja a végén oda a tükörhöz az lehet a vágy és álom szerelemgyümölcs termése is ha aki odatolja az a Szilvi.

Tehát a közepén lévő elején Alma vágya Szilvi= aki a gyermekük csak ott jelképesen akarva a tükör=élet felé motiválva Almát. Viktor=társ beteljesítő. És így a végén Szilvi tolja oda őt. Tehát a jövő.

B.
Vagy mivel ALMA az elején elszállt volt a múló külső stb.
Kell neki 1 tükör hogy lássa mi a lényeg.
Így rátalál a lényegre lelkére szerelemre stb.
És a végén a tanulságok a belső értékekre.

C. ?...

Szóval most így első olvasásra ez jött le nekem.


Üdv. Lacó

megtekintés Válasz erre: Orsolya

Kedves Pinokkió! A cikk nagyon jó, az ellentétek egymással szembe állítását hozza le nekem, mint amikor tükörbe nézel meglátod a másik oldalt...!

5 csillagocska tőlem!

Puszik Orsolya

Szia Orsolya!
Te is megtaláltad a te megoldásodat. Nagyon örülök neki!
Köszi, hogy olvastál!
Puszi,
Pinokkió
Kedves Pinokkió! A cikk nagyon jó, az ellentétek egymással szembe állítását hozza le nekem, mint amikor tükörbe nézel meglátod a másik oldalt...!

5 csillagocska tőlem!

Puszik Orsolya

megtekintés Válasz erre: Zsizsik

Szia!
Nagyon tetszett. Leginkább a stílus miatt, a sejtetés miatt, az idősíkok miatt.....számomra külön öröm, ha nem a megszokott szavakkal írnak le egy aktust/szerelmi együttlétet. Nagyon jó.
Hihetetlen mennyi mindenre engedett kalandozni a történet...
Érdekes, bár a cikked nem erről szól, de valamiért rögtön a Dorian Gray c. film jutott eszembe. Ha még nem láttad, ajánlom.
Köszi, üdv, Zsizsik

Szia Zsizsik!
Nagyon örülök, hogy neked tetszik a stílusom:-)
Csak leírom (az én érzéseimet)... A cikk az időről, az élet értelméről, térről szól nekem (előző cikkem a tér pozitív-, ez a negatív kitágítása), de úgy hogy nem ad válaszokat, azt magadnak kell megadnod. Eközben a szereplőkkel, cselekménnyel való játék -lehetősége- csak álca;-)
Üdv,
Pinokkió
Szia!
Nagyon tetszett. Leginkább a stílus miatt, a sejtetés miatt, az idősíkok miatt.....számomra külön öröm, ha nem a megszokott szavakkal írnak le egy aktust/szerelmi együttlétet. Nagyon jó.
Hihetetlen mennyi mindenre engedett kalandozni a történet...
Érdekes, bár a cikked nem erről szól, de valamiért rögtön a Dorian Gray c. film jutott eszembe. Ha még nem láttad, ajánlom.
Köszi, üdv, Zsizsik

megtekintés Válasz erre: Bianka

Tényleg, miért anonim?
Nem pályázat, úgyis tudjuk ki írta, kik szólnak hozzá, ez csak felesleges bonyolítás. (sztem)


Bia

Mert akkor nem kerül be -automatikusan- a pályázati anyagok listájába, ha nem anonim (http://www.felesegek.hu/palyazati-cikkek), és azt meg szerettem volna, ha még nem is lesz versenyeztetve.
Pinokkió

megtekintés Válasz erre:

A ,,Pályázat" nem anonim? - írtam, de akkor láttam, hogy pályázaton kívüli az írás.
Már nem engedte a gép törölni.

Bocs...pusz
Juli :))

Szia Juli!
Ez Pinokkió pályázati írása lett volna..., de én zsűri vagyok, így kiestem;-)
Köszi, hogy olvastál!
Üdv,
Pinokkió

megtekintés Válasz erre: Bianka

Pinokkió! Én úgy olvastam, mivel nem volt felirat az elején, felhívva a figyelmet, hogy "figyelem misztikum, próbáld úgy olvasni, hogy..."
A múltkor sem az volt a bajom, h. "misztikum" volt benne, hanem az, h. a misztikum nem volt logikusan felépítve, nem derült ki belőle, h. most mi van. És én pont ezt éreztem: "most mi van?!".


Nincs bajom a misztikummal.
Imádom S. King könyveit.:)
(Tehát nem magyaráztam meg pontosan, mi a bajom a sztori misztikus részével.)

Ez a történet pedig azért "nem tetszik" (hagy hidegen), mert nem szól semmiről. Nekem nem üzent semmit. Nem tudom pl. hogy a végén (ami elvileg a csattanó, ugye?:)) kik a szereplők, most a nő azzal maradt, akivel a sztori közepén szexelt, v. mi?
A szex leírása, ami biztos nagyon szép, pedig szintén távol áll tőlem, mert én frászt kapok az ilyen frázisoktól, hogy:
"megkóstolta a kelyhét" (kicsi híja volt csak, h. nem azt írtam, hogy kinyalta a kelyhét:D:D), ésatöbbi...

Szia Bia! Mindenki úgy olvassa, ahogy akarja. Csak segíteni akartam, hogy lehet másképp is. Ez az írás valahol pont a te kedvedért született ilyenre, hogy valóságosnak is hagytam érezni, és misztikusnak is. Hasonlítsd össze a pillangóssal, ott nincs ez a kettősség (azt a lányomnak írtam), ott egyértelműen misztikusra írtam.

Az, hogy nem volt vagy van logikusan felépítve valami, abban mindig vitatkozom veled(!), azt gondolom, hogy ha nem érted a logikát, vagy nem nem logikus, ez két dolog (az írásaim nagyon logikusak, ezt hiszem!!!). De NEM akarok úgy írni, hogy mindenki értse(!), csak "annak írok", aki tényleg szán rá időt (az én írásaimat emészteni kell). Ez az én stílusjegyem!!! Ha kívánod a saját írásaimról precíz pontos elemezést írok neked (hogy én mit képzeltem bele az írásba), de ezt itt - hsz-ben -nem tehetem, ezért már kaptam a fejemre a "Szerelem a teret"-nél:-(

Az hogy nem szól semmiről az egy erős kijelentés. Az, hogy neked nem üzen semmit, az helyes! És azt sajnálom, különböző okok miatt:-(
Az írás direkt lett úgy felépítve, hogy a szereplők cserélhetők, vagyis még akár új szereplők is beleképzelhetők egy teljesen korrekt logikai szálba. Én legalább 3-4 korrekt logikus megoldást tudok az írás megoldásaként (EZ CÉL VOLT!!!!). Nagyképű lesz, de Hemingway-t próbáltam utánozni (Indián tábor); majd egy másik kritikusomtól meg fogom kapni, hogy nem sikerült. De azt hiszem, hogy klasszikusoktól szabad megpróbálni ellesni.

Az írás allegorikus részével meg nem vitáznék. Én is szeretem a te naturalista írásmódodat. Tudok is úgy írni, de annak most nem itt volt a helye. Megpróbáltam(!) az írással egy irányt mutatni, hogy hogyan lehet naturális részletek nélkül nem giccset írni (talán részben sikerült).
Üdv, Pinokkió
Tényleg, miért anonim?
Nem pályázat, úgyis tudjuk ki írta, kik szólnak hozzá, ez csak felesleges bonyolítás. (sztem)


Bia

megtekintés Válasz erre: Pinokkió

Bia! Még az jutott eszembe, hogy próbáld úgy olvasni, hogy semmi misztikum nincs benne, csak a nő máshogy élte meg a tükrös szexet;-)
(Ezt miattad hagytam benne lehetőségként!)
Üdv,
Pinokkió

Pinokkió! Én úgy olvastam, mivel nem volt felirat az elején, felhívva a figyelmet, hogy "figyelem misztikum, próbáld úgy olvasni, hogy..."
A múltkor sem az volt a bajom, h. "misztikum" volt benne, hanem az, h. a misztikum nem volt logikusan felépítve, nem derült ki belőle, h. most mi van. És én pont ezt éreztem: "most mi van?!".


Nincs bajom a misztikummal.
Imádom S. King könyveit.:)
(Tehát nem magyaráztam meg pontosan, mi a bajom a sztori misztikus részével.)

Ez a történet pedig azért "nem tetszik" (hagy hidegen), mert nem szól semmiről. Nekem nem üzent semmit. Nem tudom pl. hogy a végén (ami elvileg a csattanó, ugye?:)) kik a szereplők, most a nő azzal maradt, akivel a sztori közepén szexelt, v. mi?
A szex leírása, ami biztos nagyon szép, pedig szintén távol áll tőlem, mert én frászt kapok az ilyen frázisoktól, hogy:
"megkóstolta a kelyhét" (kicsi híja volt csak, h. nem azt írtam, hogy kinyalta a kelyhét:D:D), ésatöbbi...
 
A ,,Pályázat" nem anonim? - írtam, de akkor láttam, hogy pályázaton kívüli az írás.
Már nem engedte a gép törölni.

Bocs...pusz
Juli :))

megtekintés Válasz erre: Bianka

Oké, majd, most megihlettél, és mivel a Tv-ben amúgy is csak a Gyűrűk ura megy, asszem le is firkantom, ami eszembe jutott.

Bia

Bia! Még az jutott eszembe, hogy próbáld úgy olvasni, hogy semmi misztikum nincs benne, csak a nő máshogy élte meg a tükrös szexet;-)
(Ezt miattad hagytam benne lehetőségként!)
Üdv,
Pinokkió

megtekintés Válasz erre: Pinokkió

Soha ne sajnáld! A tied máshogy jó!
A sajátomban írtam;-)
Azért mindig meg tudsz lepni. Már fel voltam készülve pár kérdésre tőled. Erre tök mások jöttek.
Ha a szexen nem is, de a távolságmérésen tényleg gondolkodj el!
Puszi,
Pinokkió

Oké, majd, most megihlettél, és mivel a Tv-ben amúgy is csak a Gyűrűk ura megy, asszem le is firkantom, ami eszembe jutott.

Bia
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: