újabb események régebbi események további események
17:48
Black Ice módosította a cikkét
17:11
Black Ice új cikket töltött fel
07:40
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
07:37
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
07:29
barnajozsefne1 új cikket töltött fel
05:33
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
20:47
Berni74 regisztrált a weboldalra
21:18
barnajozsefne1 új cikket töltött fel
21:12
barnajozsefne1 új cikket töltött fel
21:08
barnajozsefne1 új cikket töltött fel
21:00
barnajozsefne1 új cikket töltött fel
19:51
barnajozsefne1 regisztrált a weboldalra
12:41
Black Ice módosította a cikkét
11:37
Black Ice új cikket töltött fel
21:09
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
21:06
Ilpaki módosította a naplóbejegyzését
21:04
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
14:44
Squiertow regisztrált a weboldalra
18:03
Ilona új cikket töltött fel
12:13
Mojaveuqg regisztrált a weboldalra

A tegnap lánya

2013. június 27. - Látogatók száma: 62

Reggel érkeztem haza, ide...ahol a szüleim laknak csak. Én nem ide való vagyok, mert ha valaki otthontalan, az ott hontalan...!

Leestem a talpamról amikor hazaértem. Vártam, jöjjön meg a pénzem a telefonomra, hát délutánra nem lement az össz...Költségvetés, hogy a fák már tavasszal virágba borulnak. Olyan, mintha allergiás lenne, minden nő erre a névre. A nagy Anya, aki tavasszal született, eredetileg sem megmondható, milyen nevet visel, csak azt tudni lánya van. Nekem nem Andersen mese, csak gondolatok érzésekre lefordítva. Tapintásra érzékeny vagyok, ha az eszme amibe kapaszkodtam nem dől egyszer meg. Mert szerelmem él, tiszta, kiszámíthatatlan. Tudom szeszélyes vagyok, tudom most is valahol ott van ahol a szívem. Legmélyén szánt az eke, mert lényegtelen kinek mondok nemet, vagy igent a házasságkötő teremben. Nem feleség, csak olyan féleség - gondoltam és nem nevettünk - , mintha pánik lenne. A múlt története, hogy a jelenkori életben elmondhatom magamról: megéltem már a poklok-poklát. Viszont senki nem tudja, milyen az ördögi kör, hogy hol szakad el a cérna? Az álmaimban - feleltem, azért nincs senki, aki meg tudná azt a szellemet idézni, aki ebben a pár minutumban szerencsétlenül eltűnt. A világ városa, mert aki teremtett lélek, az szóval időben, percre pontosan megmondhatja, mikor...8:06. mert ismertem már az órát, csak hagyom, mint eb a Szaharát indulni a karavánt. Kora tavasszal, amikor anyánk fejére áldás szállott, annyi amennyi fűszál van a sivatagban? Nem, nem mondom...Nem. Hanem a vitás kérdések, itt belül zajlanak és messze ahonnét elindult a fonal, görgetem vágyaim magam előtt, nem kérnék semmit csak légy! Az enyém, a tiéd vagy senkié! Mindenkié - hallatszik a felelet - hallgatag vagy most!
- Mit jelent az, hogy Hallgatag?
- Annyit, amennyit beletöltesz, mert dűnébe hordja össze!
- Azaz bűnébe, elcsavargott már...tudom, hogy mással jár!
- Így kettőnkből soha nem lesz...
Szánalmas, hogy emberek mire képesek, azért hogy visszakapják. A mérce kettőssége, a lényeg, üres marad mindig az elme. Nem kell a játék, nem kell viszontlátnom szerelememet, ha majd egyszer összehoz a sorsunk, emlékeimben szép emlékek után kutat az ügyvéd. De hiába vagy szándékos rablás, mert a szerencse nem szerencse, hanem sorstalanság. Ez a kegy, amellyel tegnap elköszöntem tőled, mert aki tiszta vizet önt, önmagán vesz fordulatot. A kerék, amely forog, az eszetlen cselekedetek követik a jelent, és a magány nem lesz társam ebben!
- Ebben a lélekben nincs mit sajnálni. Mert, hová mész?
- Ha megszülettem, már nem kell számot adnom azért, amiért élek...a neve szeretet!
- A neve szeretet? Tényleg, és nem kérkedik? Nem hatalmas fegyver, hogy a történelem, meg van írva?
- Mi a Te történeted...mértékegység, csak ezt tudom. Hozzáfűzni, valaki sorsát sorsunkhoz, ha Ő nem akarja, nem szabad...!Ezzel búcsúzom.
- Nyavalyás...mindig csak az maradok...Emlék

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2013. június 29. 09:18
Kedves Cikkíró!

A gyökerek nagyon fontosak, sem eldobni, sem megtagadni nem tudjuk, hisz abból táplálkozunk, még akkor is, ha kellemetlen.

Pussz

Tündér
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: