újabb események régebbi események további események
02:01
Pinupduzk regisztrált a weboldalra

Nosztalgia - Samanta / Sarolta /

Látogatók száma: 735

Advent első vasárnapja hosszadalmas SHOPPINGOLÁSSAL telt. A végeláthatatlan mászkálás közben, földig érő bundába burkolózott, gyönyörű, ismerős arcú hölgy közeledett felém, egy idősebb, cowboy kalapos úr társaságában. Már távolabbról ő is észrevett és huncut, pajkos mosolyával adta tudomásomra, hogy jól emlékszik minden egyes pillanatra, ami köztünk történt évekkel ezelőtt.

Ismeretségünk, a társkeresésem kezdetén történt, amikor még dilettáns módon elsiklottam a lényeges, apró betűs és virágnyelvű momentumok fölött. Csak a szimpátia és a minél közelebbi lakhely, a gyors elérhetőség érdekelt.

Fotó híján, a paraméterekre hagyatkozva igen kellemes kisugárzást véltem Samantáról feltételezni.

Küldtem is neki egy virtuális csókba foglalt jókívánságot. Meglepetésemre a válasz nem váratott sokáig.

De közben a reglapján olyan jellemzőkre bukkantam,(dohányzás, túlzott egoizmus, kiemelkedő szituáltság, szerénytelenség, negatív megnyilvánulás) ami kedvemet szegte a további ismerkedéstől. Gondoltam, rövid úton lezárom ezt a levélváltást.

Szép reggelt kedves Samanta!
Köszönöm, hogy válaszával megtisztelt, még akkor is ha az ízlésvilágunk nem összeegyeztethető. Nem is értem néha magamat, amiért illúziókat kergetek.
A kompetens személyre akadva kérem, jelezze neki, hogy sokan vagyunk, akik irigyeljük őt, amiért az Ön kegyeiben részesülhet!
Sok sikert kívánok a továbbiakhoz! Üdv: Zoltán


Samanta válasza:
Ez vicc?
Mit tudsz Te az igényimről? Ha sejted, hogy magason van a léc van intuíciód.
De egészséget és sok sikert (bármit is jelent az számodra) én is kívánok neked.Kedves Samanta!
A magyarázatomra bizonyára már nem vagy kíváncsi, talán olvasatlanul is törlöd ez írásomat.

A reglapod olvasása közben szárnyalhatott a fantáziám, mivel nem kellett a portfoliódat mustrálnom. De paramétereid alapján a boldogság hormonok kezdtek bennem felszínre törni, ahogy magam elé képzeltem karcsú testedet, darázs derekú, hosszú combú, vénuszi alakodat. A forrón tűző napsütésben a tengeri szellőtől libbenő csodálatos szőke fürtjeid láttán az az érzés tölt el hogy nekem van a legdögösebb NŐM. Bár az eddigiek is alaposan magukra tapasztották a férfiak tekintetét, de téged a nők is irigykedve bámulnak, mert „ NEM CSAK A LELKED SZÉP!”

A hűtőtáskából előveszek egy múlti vitaminos hűsítőt, szívószálat illesztek bele, majd feléd nyújtom. Te közben hasadra fordulsz a napozó ágyon és nagyot szippantasz a üdítőből. A táskából előhalászom a napvédő krémet és a gyönyörű hajadat félre hajtva, a vállaidnál kezdem a kencézést. A feszes bőröd érintése mindig izgalomba lendít. A krémezés nem finoman simogatva, hanem erőteljesebben, akupresszúrás megfontolásból teszem. A hátadon lassan haladok lefelé, minden egyes izomcsoportot fellazítva. Fenék fétitismusom örömére, elérek az izmos, felesleges párnáktól mentes, tangával díszített kívánatos popsidhoz. Sokat nem időzök azon a tájon, mert amúgy is könnyen gerjedek. A vádlijaidra is súlyt fektetek de te igazán a talpad megmasszírozásáért vagy a leghálásabb. Amikor elvégeztem a kényeztetésedet, te felém fordulva, kökény kék szemeiddel, széles mosolyoddal közel hajolsz és édes csókoddal fejezed ki háládat.
Sokat tapasztalt életem során kellemes élmények tengere hullámzik bennem. De hálát a adok a mindenhatónak, hogy összekötötte az útjaikat. Benned a bűbáj, erotika és ami nekem rendkívül fontos, a megfelelő értelem, humor mind meg van. Felhőtlenül boldognak érezlek és ettől a megelégedésedtől, kielégített vágyaidtól magam is fantasztikusan boldog vagyok!
Ha nem velem történik akkor el sem hiszem, hogy a társkereső magyarázatom magjából egy hatalmas boldogság fa cseperedik. Úgy történik itt minden mint a mesében, csak nem Dorothy, hanem Samanta a kedvesem, a gyönyörűséges boldogságom okozója.

Hu, a mindenit! Jól elaludtam a napon, még jó hogy kreol bőrű vagyok. A nyakam elzsibbadt, az arcomra a napágy és a törölköző mély nyomokat rajzolt. A hűtőtáskába kotorászok, tonikot keresve. Közben eszembe villan egy illúzió, egy friss álomkép azzal a hölggyel, akinek a múlt idejű sorát olvastam a reglapján:

„Szívesen megismertem volna EGY vidám természetű, igényes, szeretetre vágyó és szeretni tudó Férfit”

Vajon, miért csak „volna”? Mi ábrándíthatta ki , rendítette meg abban, hogy megvalósítsa álmait? Talán megkérdezem, majd tőle de addig is a pozitív beállítottságú hölgyek felé orientálódom, akik agilitásuk teljében tudják, hogy mit akarnak és azt meg is szerzik maguknak.

Ha kritikámmal megbántottalak, akkor megkövetlek, ha elgondolkodásra késztettelek akkor számomra nem volt hibavaló a köztünk lévő kommunikáció.
Remélem a kíváncsiságom elnyeri méltó jutalmát, láthatom legalább a portrédat.
Az iwiw keresőjébe a becenévhez kegyeskedsz beírni a ***** nevet és ismerősödnek jelölsz, akkor magam is gyönyörködhetem az elbűvölő szépségedben. De ha nem kívánsz ilyen bizalmas nexust, akkor az email címemre is átirányíthatnál egy-két fotót, hogy igazán bánhassam, mit szalasztottam el.
Tisztelettel: ZoltánTalán négy óra telt el a reggel postázott levelem óta, amikor ismeretlen számú hívás zökkentett ki az otthoni barkácsolásból. Határozott női hang érdeklődött irántam.
-Parancsoljon, én vagyok. Miben segíthetek? A határozott hang, lágyabba úszott, Samanta mutatkozott be és aznap délutánra randevút indítványozott.

Az adott cím kapuja előtt leálltam. De még le sem tudtam állítani a motort, amikor a kapu megindult a sziklakerítés résébe eltűnve. A kertbe hajtva egy fiatal de iskolázott doberman kísérte a mozgásomat. Az út a ház mögé vezetett, ahol egy peugeot cc cabriolet parkolt. Az eb a várakozásom ellenére nem jött az ajtómhoz, hanem a magasföldszintre vezető lépcsőn indult felfelé, ahol egy nem hétköznapi megjelenésű hölgy állt, felém emelve karját magához intett.

A személyleírás illett rá, de álmomban sem gondoltam, hogy negyven évesen, két gyerek után valaki ilyen fiatalos, makulátlan külsővel rendelkezhet. Ezért bemutatkoztam, és Samanta felől érdeklődtem.
Kezét nyújtotta, -Samanta, azaz Sarolta vagyok! De a Samanta jobban illik az egyéniségemhez. –mondta ő.
Ehez nem fért kétség! –gondoltam.

Már jó ideje vetkőztetem, elsődlegesen a szemeimmel a szebbik nemet de a látványt felejthetetlenül belevésődött az emlékezetembe. Érezhette, hogy nem tudok betelni az élménnyel, mert amíg a nappaliig vezetett többször megfordult előttem, a citromsárga, idomait szorosan körbeölelő topjában, ill. a falatnyi, fehér banánszoknyában.

A lakás modern, többnyire világos bútorokkal zsúfolás mentesen volt berendezve. De valahogy nem tudta semmi a figyelmemet elvonni Samantáról, aki közben egy frissítő gyümölcskoktélt mixelt. Kérésemmel ellentétben némi alkoholt is csempészve bele.
Már egy órája hallgathattam az élete epizódjait, amikor hirtelen ötlettől vezérelve szemembe nézett és megkérdezte, hogy volna e kedvem úszni. Bár a házban érezhető volt a klímaberendezés hatása de a pancsolási lehetőségnek nehezen tudok ellentmondani.
Megjegyeztem, hogy nem vagyok felkészülve, mivel nem hoztam fürdőnadrágot.
Széles mosolyával felém fordult, és azt kérdezte, hogy csak nem vagyok szégyenlős, mert ha igen akkor majd nem kapcsol nagy fényt.
A ház pincéjébe egy feszített víztükrű medence tárult a szemem elé, amibe négy személyautó kényelmesen parkolhatott volna.
A két szélén fehér műanyag pihenőágyak, fekvő szolárium, masszírozó ágy, a sarkokban bárpult és egy fehér bőrkárpitos rekamié helyezkedett el. A falat akkora laptévé díszítette amekkorát még azóta sem láttam.
Sami a távirányítóval a reflektorokat a víz alatti spottokra váltotta, a hifit pedig kellemes latin muzsikára hangolta.
Majd gyors mozdulatokkal megvált a ruháitól és nekem szegezte a kérdést: -Te ruhástól akarsz úszni?
Aztán választ sem várva nagy csobbanással eltűnt a felszín alatt. Követtem magam is.

A víz szerencsére langyos volt, így valamelyest sikeredett lohasztani a látvány okozta izgalmamat.
Persze csak addig, amíg nem éreztem a szorosan hozzám simuló sellőm ujjainak körbefonódását a nemes tagomon.
Az események jó ideig feledésbe merítették velünk a környezetünket. Végigjártuk a lehetőségek tárházát.
Közben megpihentünk a rekamién, kajáltunk a konyhában. De talán a legemlékezetesebb újszerű élményt a masszírozó ágy nyújtotta.
A hátamra fektetett, fölém helyezkedett lovagló ülésben és miközben magába csúsztatta a vértől lüktető tagomat, a távirányítóval elindította az ágy programját. Sok mindenre fel voltam készülve de ehhez foghatót még nem éreztem soha. Amúgy sem szeretem ha lovaglás közben a partnerem a zacsimat cirógatja, mert önkontroll ide vagy oda, az önuralmam nem tudja késleltetni a beteljesülésemet. Az ágy rezgése olyan érzést kölcsönzött, mint amikor két hölgy akart egyszerre a kedvembe járni, vagy mintha bogarak százai rohangásztak volna az altestemen. Így azután nem váratott magára sokáig a harmadik orgazmusom sem.
A hajnalig tartó ismerkedésbe alaposan belefáradva, a hálószobai francia ágyon szenderültünk nyugovóra.
A megállapodásunk alapján Sami ígérte, hogy majd fog jelentkezni. A számát a mai napig nem tudom.
Abban az évben még kétszer sikerült találkoznunk hasonló emlékeket szerezve.
Majd másfél év múlva, egy munkámból kifolyólag jártam a környéken. A házon a FOR SALE felírat éktelenkedett....

A cikket írta: Lakyluck

4 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Újfent nem csalódtam benned...Írásaidat olvasva motoszkálni kezd bennem is a vágy...
Szerintem ez egy jó írás, és egy jó kis történet. Pont azt fejezi ki, hogy ki kell használni az élet minden pillanatát:))

5*****
Édes Boszikám!
Az a cél motivál életem minden percében, hogy valamilyen módon visszacsempésszem az embertársaim jókedvét, amit a jelenlegi rendszerek alaposan eltudnak venni.
Ha az inspiráló írásaimmal kedvet csinálhatok (ingert kelthetek), akkor elértem a célomat.
Ugye nem gondoltad, hogy irigységkeltésből publikálok?
Én szeretem ezeket a sztorikat, ha igazak, ha nem... szexisek ;-))
A lényeg az imént lemaradt! Egy nagyon szimpatikus hölgy gondolatát idézném:

"Az idő múlásával kevésbé bánjuk, amit megtettünk, de amit nem tettünk meg arra soha nincs vigasz...."

Az elszalasztott élményeket nem pótolja a gondolat, szlogenből kiindulva az eddigi életem során igyekeztem aktívan élni az életemet, még ha neked ez fantáziálásnak tűnik is.
Viszont nem gondolom, hogy sokkal boldogabb lettem az élmények által.
Kívánatos Gini!
Amíg nem hagyjuk el a falucskánk határát, elképzelni sem tudjuk, hogy milyen színes, érdekes a világ.
Amíg csak kevés élmény birtokában vagyunk, azzal hisszük magunkat boldognak.
Minél több tapasztalatot gyűjtünk, annál biztosabbak vagyunk abban, hogy még mennyi mindent nem ismerünk.
Legyen nagyon szép napod! puszillak: Zé
Hmm, ezt a cikket már nem is olvastam végig, a közepe táján észrevettem, hogy megint csak a fantáziád kezdett el dolgozni, arra meg nem voltam kiváncsi....irj valós dolgot.... cuppantás
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: