újabb események régebbi események további események
21:59
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
21:56
Tündér új bejegyzést írt a naplójába

Vannak úgynevezett "sárkányok" is!

2010. július 1. - Látogatók száma: 299

Van egy ismerősöm Tímea, aki fiatalon ment férjhez és idővel rájött, hogy nem biztos, hogy ahhoz akihez szeretett volna. Hiába volt két szép gyerekük, anyagi biztonság, ez neki nem volt elég!

Egyre jobban kezdte a családja fölötti uralkodást, nem engedett semmiben és csak az volt jó, amit Ő csinált! Senkivel nem elégedett, csak önmagával se a férje, se gyerekei tettei nem voltak jók!
Hogy lehet ezt kibírni, hogy egy tanult, jó állásban levő ember, aki biztonságba van a családja fejére nőjön? Jó kérdés.

Talán a vére ilyen, vagy csak egyszerűen éreztetni akarja, hogy Ő a családba az, aki mindent tud és észben tart! Csak Ő tudja a dolgokat megoldani! De ez szerintem nem így van, de neki nem lehet megmagyarázni! Amit a fejébe vesz, ha jó, ha nem jó, akkor is végigcsinálja!
Borzasztó látni, hogy a családja őrlődik, de parancsolni senki sem tud neki! Nem beszél meg senkivel semmit és nem köt kompromisszumokat sem!

Amúgy nagyon szereti, ha a másikat bánthatja, vagy csak beszólhat neki! Megjegyzéseket tesz, de burkoltan!
Sajnos néha van szerencsém hozzá, de olyan negatív eneregiákat áraszt, hogy még a hideg is kiráz! Hát ha még egy fedél alatt kéne élnem vele, szerintem kinyúlnék!

Nem tudom, hogy egy ilyen embert hogyan lehet jobb belátásra bírni? Nekem még nem sikerült még csak beszélni sem vele és eddig senkinek sem!

A cikket írta: Orsolya

4 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2012. július 21. 08:47
Szia, Orsolya!
Nekem is van egy barátnőm, akit évtizedek alatt sem sikerült meggyőznöm arról, hogy önrontó életet él. Nem drogozik, nem iszik, egyszerűen hatalmas önzésével mindenkit elmar maga mellől.
Hidd el, hogy ismerősök a saját önértékelésének hiányosságait takargatja arrogáns viselkedésével, abban reménykedve, hogy személyiségének hiátusát nem veszik észre.
Üdv: Yolla
2010. december 13. 13:40
Szia Balani! Hála istennek nem a barátom csak távoli ismerős! Köszönöm, hogy olvastál! üdvözlettel Orsolya
2010. december 13. 11:33
Miért kellene ilyen emberrel barátkoznod?!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: