újabb események régebbi események további események
12:02
Ilpaki új cikket töltött fel
23:05
Bervinn módosította a cikkét
16:32
Bervinn új cikket töltött fel
09:09
Clara62 módosította a cikkét
09:15
Jamesswess regisztrált a weboldalra
09:05
Clara62 új cikket töltött fel
08:57
Clara62 új cikket töltött fel
18:04
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
17:15
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
07:13
Főnix Madárka új bejegyzést írt a naplójába
05:58
kalozlány új cikket töltött fel

A vodka, az űrlények, no meg a "Művészúr"

2020. július 18. - Látogatók száma: 29

Tegnap este a művészúr, miután lelkesen közölte velem, hogy aranyos vagyok, tudom, hogy kedvel, sőt rajong értem, ismét elküldte a nagysikerű répás pornovelláját cseten.

Erre hidegen tájékoztattam:

- Van párom, és nem érdekelsz sem te, sem a répád - esküszöm, a jégvarázsos Elsa hozzám képest törleszkedő kiscica.

- Tudom.

- Akkor meg ne nyomulj! - rivalltam rá.

- Oh, Istenem, nem akarok tőled semmit sem... Vénusz, jó nem írok neked... Nem írok neked privit - küzdött a karakterekkel, majd őszinteségi rohamában kitört belőle, hogy ivott egy üveg vodkát.

Banyek... egy üveg vodka...! Valamennyi idővel később, de még az este küldött egy jó hosszú hangüzenetet. Vagy hat és fél percest.

A feléig megküzdöttem vele lelkiismeretesen, mert úgy kezdte, hogy lihegve trappolt (a perverz!), majd belefogott, hogy az emberi test valami ruha, amit levetünk. És én halál komolyan azt gondoltam, hogy az én szívtelen, érzéketlen és kegyetlen, folyamatos visszautasításom végett, épp az öngyilkosságát akarja nagyon intim módon közvetíteni nekem. Ne kelljen egyedül levetnie magát a szélviharban. Ennyit megtehetek, ha már gonosz voltam vele.

De a szöveg felénél rájöttem, hogy vagy elvitték az űrlények... vagy elvitték az űrlények, akiket észrevettek az űrkutatók, mert az űrhajójuk egy éve mozdulatlan volt a galaxisban. (Gondolom, hogy leszakadt a csillagflottától.) Vagy saját magáról mintázott, télapótestű hősét, Davidet vitték el, akit visszahoztak, vagy visszajött magától, de akkor már csak klón volt. Így valahogyan Davidnél elvesztettem a fonalat, de majdnem a cérnát is. A mobilom pedig egy vétlen mozdulattól megállította a hangfelvétel lejátszását, és visszatette az elejére. Az Istennek se tudtam a felétől folytatni.

Na, gondoltam, már sosem tudom meg a hangüzenetből, hogy levetette-e magát valahonnan a kihallatszó viharos szélben egy panel tetejéről. Vagy esetleg egy hídról, ahonnan a felreppenő viziszárnyasokat is hallhattam, de nincs az a jóképű űrlény, hogy én ezzel még egyszer lelkiismeretesen kínozzam magam. Még Eric Northmanért sem, a jóképű szőke viking vámpírért sem, ha megbűvölne, akkor sem.

Azért szinte örökké gyötört volna a bűntudat, ha leveti kese hajjal keretezett fejéhez nőtt habszivaccsal keresztezett vízágy testét valahonnan, de teljesen megnyugodtam, amikor úgy egy órával később beszóltam valami gonoszat egy posztja alatt, és sértődötten válaszolgatott. Erre én:

- Sok volt a vodka.

Majd békésen elaludtam, s másnap a kedvesemnek elmeséltem, aki annyit kérdezett:

- Mi van a pornó leírásban?

- Nem tudom és nem is érdekel...

- Ittam egy üveg vodkát... - vicceskedik a művészurat utánozva.

- Te is? Ezek után nekem sem ártana...

#visszafogottvenusz

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: