újabb események régebbi események további események
22:11
Tündér módosította a naplóbejegyzését
22:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:47
EKbvtIaARmVg regisztrált a weboldalra
18:55
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:18
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:03
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Relax

Látogatók száma: 155

Elkövettem egy óriási hibát.

Na jó, többet is, de most csak a ma reggelről beszélek. Szóval felkeltem. Nem kellett volna. Azóta folyamatos rémálom az életem. A banktól kaptam egy sms-t, miszerint munkahelyem átutalta a fizetésemet a bankszámlámra. Az összeg tökéletesen mindegy, tekintve, hogy a felét azonnal levonta a bank hiteltörlesztésre. Gondoltam, a másik feléből kicsit majd költekezem. Mire megborotválkoztam, kedves kis lista várt a konyhában, amit még kedvesebb oldalbordám hagyott ott számomra, felsorolván rajta hirtelen támadt igényeit. Hiába, igényes az asszony, na. Volt azon minden a kávétól a bugyiig. Meg egy apró megjegyzés az alján: „A mamát hazafelé hozd el a nyugdíjasklubból!” Felötlött bennem a kérdés, minek jár a kedvenc anyósom nyugdíjasklubba? Nem vártam meg, míg válaszolok magamnak, inkább fogtam a cetlit, a bankkártyámat, meg a kocsikulcsot, és elindultam. Bár ne tettem volna! Az autót csupa madárszar volt, fogtam a csavarlazító spay-t és lefújtam, a jégkaparóval lekapartam a hirtelen feloldódott legfelső réteget, majd a slusszkulccsal azt, mai nem volt hajlandó oldódni. Végül egy szivacs segítségével eltávolítottam a madár – végtermék utolsó maradványait, a fényezéssel együtt.
A hipermarketbe alig jutottam be, mert nem volt százasom. Markomban öt darab húsz forintos érmével kuncsorogtam a bevásárlókocsi – tároló mellett. Valószínűleg sikerült az első öt percben láthatatlanná válnom, mert senki nem vett észre. Majd egy szimpatikus idős hölgy, arra a kérdésemre, hogy „Elvihetemakocsijátahúszasokértcserébe?” ingerülten fejbevágott a retiküljével, és alávaló gazembernek titulált, aki csinos hölgyeket inzultál. Pedig esküszöm, egyetlen csinos hölgy nem volt a közelben, csak a vén boszorka!
Az alapvető élelmiszerek kosárba történő módszeres bepakolása után ( a dinnye szigorúan a tojásra, a csöpögő, nedves tejesdoboz pedig a friss, meleg, papírzacskóba csomagolt kenyérre) beálltam a sorba. Szeretem a sorokat, amennyiben azok túlsó végén helyes csaposlány hideg sört osztogat. Ez itt nem olyan volt. Üveges szemű pénztárosnő csigákat megszégyenítő sebességgel húzgálta a vonalkódokat a leolvasón. Vagy fordítva, már nem emlékszem, mert a mögöttem álló gyerek pont a nyakamba ejtette a csokifagyiját, ami kis időre elvonta a figyelmemet. Amikor sorra kerültem, monoton, gépies hangon kérdezte: „Klubkártyahitelkártyaáfásszámla?” Mondom, csak franciában utazom. Nem vette a lapot.
Az üzletsoron édes kis fehérneműbolt, pont nekem való – csinos, fiatal eladólányokkal. Sajnos őket nem lehetett megvenni, pontosabban az én számomra nem voltak megvehetők – csak, mert nem tudtam őket megfizetni. Egyikük behajolt a pult fölé, és erotikus hangon megkérdezte, miben segíthet? Anyám, ha én azt neked elmondanám! Nem mondtam el. Csak annyit, az asszonynak kell bugyi.
-Mekkora? – kérdezte.
-Úgy négy–öt tenyérnyi –feleltem.

Mire hazaértem, és kibontottam a sörömet, teljesen kiborultam. Erre csengettek. A rendőrség volt, meghozták a mamát. Elcsavargott, miután bezárt a klub. Fene tudja, merre járt, de elég jó hangulatban volt, mert miután a rend fiatalőre lefele indult a lépcsőn, sietős dolgára hivatkozva, mama kéjesen kacagva utána szólt: „Relax, bébi, relax! Merrelaksz?”

Az asszonynak meg nem tetszik a bugyi színe. Holnap visszaviszem. Nem a bugyit, az asszonyt, hátha becserélik, bár már lejárt a hetvenkét órás csere-garancia.

A cikket írta: Fanpercival

8 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Mikorra várható a következő megújulásod?... Most nekem lenne rá szükségem. Van valami ötleted? Ha nincs, akkor is, de mielőbb! Kevés az időm! :-)

Nem baj, ha felcseréled néha a betűket, majd én helyre teszem... És te ott a képen, melyik vagy a kettő közül? :-)
Drága Olvasóim!
Köszönöm a látogatásaitokat!
Fan/ci

Unalmas voltam magamnak, egy varázslatra megújultam!
tiszta realitás a la magyar módra
tökre feldobódtam, mert legalább történik veled valami! zajlik az élet körülötted

:)
:D a "relax" új értelmezést nyert :D
üdv, Zsizsik
Szia Fantomas!
Rég olvastak, de nekem ez most megint tetszett:-)
Üdv,
Pinokkió
 
Szia Fantomas!
Szerintem a kedves mamát is vidd vissza.

Ez a relax duma nagyon jó!

Pusz
Juli :))
Hát ez nagyon ott van!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: