újabb események régebbi események további események
16:36
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra

Időben szóltam...

Látogatók száma: 770

Sokszor segíthet egy jó beszélgetés a házasság javításában. De ha a beszélgetés süket fülekre talál, akkor ne csodálkozzon senki, ha előbb utóbb bekövetkezik a legrosszabb. Egyszer csak azt vesszük észre, hogy nincs visszaút!

A feleségemmel volt egy nagy beszélgetésünk (nem is az első). Azt gondolná az ember, hogy ez hiányzik a legtöbb házasságból! És ezután minden rendben lesz. De nálunk ez nem így történt.
Elmondtam neki, hogy mik a problémáim a házasságunkkal. Azt gondolom nem extra dolgokat soroltam.
Nekem kevés a hétvégi két szex, többet igényelnék. És annak a minősége is kívánnivalót hagy maga után. Más problémám nem nagyon volt. Ő a kedvességet, odaadást hiányolta.
Azt gondolom, hogy ezután a beszélgetés után én mindent megtettem. Kedves voltam az elkövetkező napokban, hetekben. Ő is próbálkozott. Az első fellángolás után azonban a feleségem visszatért a régi szokásához. Hétközben az esti film megnézése után hosszasan elment fürödni és amikor átadta a fürdőszobát és én is végeztem, már aludt a kedvesem. Ha mellébújtam és megpróbáltam felébreszteni, szexet kezdeményezni, akkor ezt egy has, vagy egy fejfájással elhárította.
Ezután történt, hogy a munkahelyemen, ahol üzletkötőként dolgozom, az egyik vállalatnál megismerkedtem egy kedves hölggyel. Érdekes volt, mert nagyon hasonlított a feleségemre, legalább is külsőre. Meg is jegyeztem magamnak, "össze is keverhetném egyszer őket..."
Hónapok teltek el és én egyre sűrűbben kerültem a véletlen folytán ehhez a vállalathoz, egyre sűrűbben kellett árut szállítani a hölgynek.
Hogy erre a sors, vagy Erika játszott rá, nem tudom, de a tény az tény, egyre mélyebben megismertük egymást, mintha évek óta a legjobb barátok lettünk volna.
Ahogy ez várható volt, egy idő után már kerestük egymást. Telefonálgattunk, e-maileztünk. A problémáinkat megosztottuk egymással. Neki volt egy rossz házassága, ahol a férje egy erőszakos állat volt vele és a gyerekeivel. Én meg elmeséltem neki az én problémámat a feleségemmel. Elmondtam neki, hogy minden rendben lenne, de a sok munka miatt és az állandó fáradtság miatt csak hétvégén van nálunk szex, ha van... Egyébként csak dicsérni tudtam a feleségemet. Jó gazdálkodik a család kis pénzével, szépen neveli a gyerekeinket és velem is mindig rendes. De ez a fránya szex...
Pár hónap múlva egyszer úgy esett, hogy Erikához a munkaidő vége után tudtam csak odaérni árut átadni. Előtte telefonáltam neki. Ő azt mondta, hogy ok, de csak akkor, ha hazaviszem utána, mert különben ő lekési a buszt, amivel menni szokott.
Hazavittem.
Behívott.
Nem volt otthon a férje, csak a gyerekek.
Amikor 5 perc után elindultam kifele és búcsúzni akartam, Erika magához húzott és megcsókolt.
- Gyere vissza egy fél óra múlva. -mondta, nem lesz itthon a férjem ma este, a gyerekeket meg felküldöm tanulni az emeletre.
Visszamentem.
Azóta hetente kétszer "túlórázom".

8 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Gratulálok.
:-)
A feleség is teljességel,tiszta szívvel akarja a házasságotokat ? Ha igen, önmagának be kell ismernie( ha már előtte nem gondolt bele),hogy nagymértékben ő is tehet ,hogy idáig fajult.A női lélek rendelkezik egy vészjelző csengővel,arra az esetre van bennünk,figyelmeztet,amikor felüti fejét a gond:ébredés-vészjelzés-elhárítás-baj megszűnése.

megtekintés Válasz erre: Cikkíró

Pedig vagyok és meg akarom menteni. A kályhától kezdtük. (Elhívtam oda, ahol először randiztunk.) Mindent próbálunk úgy csinálni, mint régen, amikor még minden rendbe volt. Szerintem kaptam egy utolsó esélyt.

ennek igazán örülök!
:)
Cikkíró
cikkíró párbeszéd

megtekintés Válasz erre: kiki64

ritka
nagyon ritka, hogy egy férj ennyire meg akarja menteni a házasságát
:)
lehet, hogy ő is "túlórázott"?

Pedig vagyok és meg akarom menteni. A kályhától kezdtük. (Elhívtam oda, ahol először randiztunk.) Mindent próbálunk úgy csinálni, mint régen, amikor még minden rendbe volt. Szerintem kaptam egy utolsó esélyt.
ritka
nagyon ritka, hogy egy férj ennyire meg akarja menteni a házasságát
:)
lehet, hogy ő is "túlórázott"?
Cikkíró
cikkíró
Most béke van. Kicsit elcsitultak a a hullámok.
Kedves cikkíró! Előre bocsátom nem török pálcát fölötted, csak a véleményemet mondom el! Okés, hogy megszeretnéd oldani a feleségeddel a dolgokat és , ha megtudjátokT De gondold végig, hogy mit érezhetett, hogy te egy másik nővel voltál, nem is egyszer? Csodálkozom, hogy nem rúgott ki, de a legfájóbb az lesz ha visszakapod hidd el! Akkor viszont nem szólhatsz semmit, főleg azért, hogy te is érezd! Minden esetre hiba volt mással kikezdeni, a férjem tudja én olyan vagyok, hogy nem valószínű, hogy spontán veszekedéssel megelégednék, a jéghegy csúcsa lenne és a kedves hölgyet addig p......ám, amíg csak bírom, aztán a páromat, de őt egy tepsivel kólintanám fejbe! Aztán összepakolnám a dolgait és fel is ú t le is út!
Ne haragudj, de én azt gondolom nagy hiba volt, ami ha még össze is rázódtok újra tüske marad a szivében!
üdv Orsolya
Cikkíró
cikkíró
A hétvégén volt egy őszinteségi rohamom. Elmondtam Erikát a feleségemnek. Az kiborult, elkezdett hisztizni. Válást, meg minden emlegetett. Tegnap volt egy nyugodt óránk és megint beszélgettünk. Elmondtam, hogy én már többször jeleztem neki a problémákat és hogy erre rövid fellángolások voltak a válaszreakciók. Igazat adott.
Szeretjük egymást. Most keressük a megoldást.
Erikához nem kötődöm különösebben, ellentétben a feleségemmel. De ő azt adja, amit otthon nem kapok?! Nem tudom mit tegyek?!
Érdekes volt a másik szemszögből olvasni ezt a problémát ,melyről úgy gondolom kezd általános tendenciává válni legalábbis a környezetemben és saját életemben is ezt tapasztalom.
Őszinte leszek szerintem kihűlt a kapcsolatotok én női szemszögből nézem.
A családot ,a házasságot egy idő után a gyerekek a megszokás a tradíciók tartják fent.Látszik abból,ahogy leírtad hogy részedről minden rendben van csak a szex hagy kívánni valót maga után...nálunk is ugyanez a helyzet 18 és fél évesen mentem férjhez és 24 éve vagyunk együtt.A hátam közepére sem kívánom a szexet ennyi év után.A nőknek érzelmek is kellenek --legalábbis nekem--ahhoz hogy kívánjuk és jó legyen a szex.Ti másképp működtök.
Szerintem a feleséged is ezért menekül a helyzetek elől ,amikor már elvárássá válnak a dolgok és kötelezővé hát mit mondjak akkor már megette a fene az egészet.
Még ott van az a történet is hogy az egyik mindig jobban szeret mint a másik egy kapcsolatban.
Megértelek hogy másfelé néztél s ha a férjem is hasonlóan döntene nem is lepődnék meg.

üdv:anita
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: