újabb események régebbi események további események
19:49
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
23:56
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Időben szóltam...

2009. december 6. - Látogatók száma: 769

Sokszor segíthet egy jó beszélgetés a házasság javításában. De ha a beszélgetés süket fülekre talál, akkor ne csodálkozzon senki, ha előbb utóbb bekövetkezik a legrosszabb. Egyszer csak azt vesszük észre, hogy nincs visszaút!

A feleségemmel volt egy nagy beszélgetésünk (nem is az első). Azt gondolná az ember, hogy ez hiányzik a legtöbb házasságból! És ezután minden rendben lesz. De nálunk ez nem így történt.
Elmondtam neki, hogy mik a problémáim a házasságunkkal. Azt gondolom nem extra dolgokat soroltam.
Nekem kevés a hétvégi két szex, többet igényelnék. És annak a minősége is kívánnivalót hagy maga után. Más problémám nem nagyon volt. Ő a kedvességet, odaadást hiányolta.
Azt gondolom, hogy ezután a beszélgetés után én mindent megtettem. Kedves voltam az elkövetkező napokban, hetekben. Ő is próbálkozott. Az első fellángolás után azonban a feleségem visszatért a régi szokásához. Hétközben az esti film megnézése után hosszasan elment fürödni és amikor átadta a fürdőszobát és én is végeztem, már aludt a kedvesem. Ha mellébújtam és megpróbáltam felébreszteni, szexet kezdeményezni, akkor ezt egy has, vagy egy fejfájással elhárította.
Ezután történt, hogy a munkahelyemen, ahol üzletkötőként dolgozom, az egyik vállalatnál megismerkedtem egy kedves hölggyel. Érdekes volt, mert nagyon hasonlított a feleségemre, legalább is külsőre. Meg is jegyeztem magamnak, "össze is keverhetném egyszer őket..."
Hónapok teltek el és én egyre sűrűbben kerültem a véletlen folytán ehhez a vállalathoz, egyre sűrűbben kellett árut szállítani a hölgynek.
Hogy erre a sors, vagy Erika játszott rá, nem tudom, de a tény az tény, egyre mélyebben megismertük egymást, mintha évek óta a legjobb barátok lettünk volna.
Ahogy ez várható volt, egy idő után már kerestük egymást. Telefonálgattunk, e-maileztünk. A problémáinkat megosztottuk egymással. Neki volt egy rossz házassága, ahol a férje egy erőszakos állat volt vele és a gyerekeivel. Én meg elmeséltem neki az én problémámat a feleségemmel. Elmondtam neki, hogy minden rendben lenne, de a sok munka miatt és az állandó fáradtság miatt csak hétvégén van nálunk szex, ha van... Egyébként csak dicsérni tudtam a feleségemet. Jó gazdálkodik a család kis pénzével, szépen neveli a gyerekeinket és velem is mindig rendes. De ez a fránya szex...
Pár hónap múlva egyszer úgy esett, hogy Erikához a munkaidő vége után tudtam csak odaérni árut átadni. Előtte telefonáltam neki. Ő azt mondta, hogy ok, de csak akkor, ha hazaviszem utána, mert különben ő lekési a buszt, amivel menni szokott.
Hazavittem.
Behívott.
Nem volt otthon a férje, csak a gyerekek.
Amikor 5 perc után elindultam kifele és búcsúzni akartam, Erika magához húzott és megcsókolt.
- Gyere vissza egy fél óra múlva. -mondta, nem lesz itthon a férjem ma este, a gyerekeket meg felküldöm tanulni az emeletre.
Visszamentem.
Azóta hetente kétszer "túlórázom".

8 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2016. február 15. 20:02
Gratulálok.
2011. június 25. 22:21
:-)
2010. július 12. 13:16
A feleség is teljességel,tiszta szívvel akarja a házasságotokat ? Ha igen, önmagának be kell ismernie( ha már előtte nem gondolt bele),hogy nagymértékben ő is tehet ,hogy idáig fajult.A női lélek rendelkezik egy vészjelző csengővel,arra az esetre van bennünk,figyelmeztet,amikor felüti fejét a gond:ébredés-vészjelzés-elhárítás-baj megszűnése.
2010. július 9. 04:05

megtekintés Válasz erre: Cikkíró - 2010. július 8. 22:15

Pedig vagyok és meg akarom menteni. A kályhától kezdtük. (Elhívtam oda, ahol először randiztunk.) Mindent próbálunk úgy csinálni, mint régen, amikor még minden rendbe volt. Szerintem kaptam egy utolsó esélyt.

ennek igazán örülök!
:)
Cikkíró
cikkíró párbeszéd
2010. július 8. 22:15

megtekintés Válasz erre: kiki64 - 2010. július 8. 13:50

ritka
nagyon ritka, hogy egy férj ennyire meg akarja menteni a házasságát
:)
lehet, hogy ő is "túlórázott"?

Pedig vagyok és meg akarom menteni. A kályhától kezdtük. (Elhívtam oda, ahol először randiztunk.) Mindent próbálunk úgy csinálni, mint régen, amikor még minden rendbe volt. Szerintem kaptam egy utolsó esélyt.
2010. július 8. 13:50
ritka
nagyon ritka, hogy egy férj ennyire meg akarja menteni a házasságát
:)
lehet, hogy ő is "túlórázott"?
Cikkíró
cikkíró
2010. június 29. 19:56
Most béke van. Kicsit elcsitultak a a hullámok.
2010. június 28. 12:07
Kedves cikkíró! Előre bocsátom nem török pálcát fölötted, csak a véleményemet mondom el! Okés, hogy megszeretnéd oldani a feleségeddel a dolgokat és , ha megtudjátokT De gondold végig, hogy mit érezhetett, hogy te egy másik nővel voltál, nem is egyszer? Csodálkozom, hogy nem rúgott ki, de a legfájóbb az lesz ha visszakapod hidd el! Akkor viszont nem szólhatsz semmit, főleg azért, hogy te is érezd! Minden esetre hiba volt mással kikezdeni, a férjem tudja én olyan vagyok, hogy nem valószínű, hogy spontán veszekedéssel megelégednék, a jéghegy csúcsa lenne és a kedves hölgyet addig p......ám, amíg csak bírom, aztán a páromat, de őt egy tepsivel kólintanám fejbe! Aztán összepakolnám a dolgait és fel is ú t le is út!
Ne haragudj, de én azt gondolom nagy hiba volt, ami ha még össze is rázódtok újra tüske marad a szivében!
üdv Orsolya
Cikkíró
cikkíró
2010. május 6. 15:06
A hétvégén volt egy őszinteségi rohamom. Elmondtam Erikát a feleségemnek. Az kiborult, elkezdett hisztizni. Válást, meg minden emlegetett. Tegnap volt egy nyugodt óránk és megint beszélgettünk. Elmondtam, hogy én már többször jeleztem neki a problémákat és hogy erre rövid fellángolások voltak a válaszreakciók. Igazat adott.
Szeretjük egymást. Most keressük a megoldást.
Erikához nem kötődöm különösebben, ellentétben a feleségemmel. De ő azt adja, amit otthon nem kapok?! Nem tudom mit tegyek?!
2010. május 5. 19:44
Érdekes volt a másik szemszögből olvasni ezt a problémát ,melyről úgy gondolom kezd általános tendenciává válni legalábbis a környezetemben és saját életemben is ezt tapasztalom.
Őszinte leszek szerintem kihűlt a kapcsolatotok én női szemszögből nézem.
A családot ,a házasságot egy idő után a gyerekek a megszokás a tradíciók tartják fent.Látszik abból,ahogy leírtad hogy részedről minden rendben van csak a szex hagy kívánni valót maga után...nálunk is ugyanez a helyzet 18 és fél évesen mentem férjhez és 24 éve vagyunk együtt.A hátam közepére sem kívánom a szexet ennyi év után.A nőknek érzelmek is kellenek --legalábbis nekem--ahhoz hogy kívánjuk és jó legyen a szex.Ti másképp működtök.
Szerintem a feleséged is ezért menekül a helyzetek elől ,amikor már elvárássá válnak a dolgok és kötelezővé hát mit mondjak akkor már megette a fene az egészet.
Még ott van az a történet is hogy az egyik mindig jobban szeret mint a másik egy kapcsolatban.
Megértelek hogy másfelé néztél s ha a férjem is hasonlóan döntene nem is lepődnék meg.

üdv:anita
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: