újabb események régebbi események további események
23:00
Tündér módosította a naplóbejegyzését
23:00
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
19:49
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
23:56
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Férfiak vágya

2010. november 24. - Látogatók száma: 304

Miért tart szeretőt vagy megy el "K"-ni? Talán otthon nem boldog? Miért veszélyezteti a biztonságos otthont?

Ennek a problémának sok oka van. Első sorban mi magunk.
Mikor lapossá válik egy házasság azért mind a két fél hibás. Mi azért mert sokat vállalunk és ezért elhanyagoljuk magunkat. Fáradtak vagyunk és elfelejtünk lazitani. A munka, a gyerekek, a mindennapi gondok mint egy nehéz kő nyomja a vállunkat. Túlságosan is komolyan veszünk mindent. Precizek vagyunk mert azt hisszük hogy csak ezt várják el tölünk a férjeink. Pedig nem igy van. Attól, hogy sok a tenni valonk néha lazitani is kellene
a család és a házasságunk érdekében. A fözünk tegyük úgy hogy az gyertyafényes vacsora legyen egy halk zenével. Adjuk oda a mamának a gyerket és legyünk kettesben ezt egy hónapban egyszer meglehet tenni. Menjünk vacsorázni vendéglőbe. Menjünk moziba stb.
Csináltassunk új frizurát, vegyünk egy új hálló inget valami szexiset. Nézzünk együtt pornó filmet. Kérdezzük meg hogy mire vágyik mi a legtitkosabb vágya és próbáljunk meg annak eleget tenni. Legyünk vidámak. Sok olyan dolog amit sajnos nem teszünk meg arra hivatkozva sok a gondom, nincs időm, fáradt vagyok és itt vállunk unalmassá ezért megy el a férfi más nőhöz mert ott megkapja azt amit tölünk már nem.

A cikket írta: magdolna65

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2011. május 14. 19:58
szerintem sok ebben az írásban a reklám, mert kevés az ismeretünk egymásról, azért?
kurvázni megyek, mert azt akarom és kész
ja, hogy ő is elmegy pasizni? na csak tegye, mert akkor mindennek vége

bár, ha minden jó, akkor talán nem is megyek
2010. november 25. 21:14
Igen igazad van ha mi sem kapjuk meg amire szívünk mélyén vágyunk és a lelkünknek nincs nyugodalma mi is könnyen máshol keressük a boldogságot.
Mert a szeretetre minden embernek szüksége van. Mikor férjhez megyünk aszt hiszük, hogy örökre szól, de ha te mi9ndent megteszel és mégis átnéznek rajtad odébb állsz bízva benne, hogy ott megkapod azt a figyelmet, szeretetett amire vágysz.
2010. november 25. 20:54
Én is ismerem ezt az érzést..csak éppen forditva..én mentem máshová..
2010. november 25. 06:23
Milyen véletlenek vannak. Épp ebben a témában tettem fel egy írást, még mielőtt végiglapoztam volna a többit.
Látom, nem csak engem foglalkoztat ez a dolog. :-)
2010. november 25. 00:36
A kapcsolatok valóban sokszor a szürkeségbe merülnek. Azt hiszem ezért igazad van. Bár megtehetnénk, hogy néha egy egy programot "randiként" is megszervezhetnénk. Anno tettem ilyet. Egy jó színházi előadásra vettem jegyeket, és azt mondtam a páromnak délután dolgom van, de szeretném, ha egy megbeszélt időpontban egy helyen várna.Előkelően öltözzön fel, mert lehet nem leszünk egyedül és barátokkal, vagy társasággal fogunk tovább együtt lenni kicsit. Mondta jó, öltönyben jön az jó? Igen mondtam és felöltöztem. Elindultam. lefoglaltam egy nem drága, de jó kis helyen egy asztalt, ahol az előadás után megvacsorázhattunk. A megbeszélt időben kicsit sétálva , de késés nélkül érkeztünk meg. A párom nagyon meghatódott, hogy klassz előadást láttunk, jól szórakoztunk és jó volt a hely,a mit nem ismert, és jó volt a vacsora is. Másnap főztem és ment a mókus kerék, de a nap hatása sokáig kitartott. Üdv Éva.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: