újabb események régebbi események további események
13:19
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
13:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
23:09
Tündér módosította a naplóbejegyzését
23:09
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
23:06
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
00:10
Publicbady regisztrált a weboldalra

Talán ezért?

Látogatók száma: 344

A helyzet az, hogy néha, csúnyán mellényúlunk. Vannak dolgok ugyanis, amikkel a pasikat ki lehet kergetni az ágyból, de még a világból is.

Néhány nő, szereti azt hinni magáról, hogy pornósztár, a trükkjeiket a filmekből lesik el. A kézimunkájuk nagyon durva, a fitymát úgy csűrik-csavarják, mintha tésztát gyúrnának. Lányok, higgyétek el, ez nem kellemes, sőt fájdalmas a pasiknak.
Lehet harapdálni, de mértékkel. Ne váljunk emberevő amazonokká. A mellbimbó ugyanolyan érzékeny a férfiaknál, mint nálunk. Nekünk, hogy esne, ha a szerelmünk, erősen összeszorított fogai között találnánk a mellbimbónkat? Ugye-ugye?
Az előjáték a nők kedvére lett kitalálva -elsősorban. Ne gondoljuk, hogy a pasik ugyanúgy vágynak hosszú perceken, esetleg órákon keresztül a gyengéd finomkodásra. Ők ettől nem gerjednek annyira, sőt még vágylohasztó is lehet.
Ha még az orgazmus közelében sem járunk, véletlenül se játsszuk túl a szerepet, ugyanis a pasik sem hülyék. Észreveszik, ha megjátsszuk az orgazmust, az izzott sikoltozás elárul minket. Ezért csak szolidan.
Hölgyek, nem baj, ha élvezzük a szexet, szeretünk felül lenni és belefeledkezni a világba, de csak módjával. Nem kell azt képzelnünk, hogy egy texas-i rodeón éppen most üljük meg a bikát. Ez igen fájdalmas is tud lenni, ezért csak óvatosan.
A legtöbb pasi jobban szereti, ha többet használjuk a nyelvünket, mint a szánkat, ja és a fogainkat egyáltalán nem, legalábbis azon a tájékon. Tehát egy jó tanács, sokat használjuk a nyelvünket, és kevesebbet a szánkat.
Mi, nők szeretünk szex után csacsogni, ölelkezni, összebújni. Ezzel sok pasinak nincs is baja. De az isten szerelmére, ne érintsük a férfiasságukat az aktus után, hagyjuk mindkettőjüket pihenni. Nem kellemes érzés ilyenkor azon tájékon az érintés.
Csókolózni jó, de nem folyton-folyvást. Szex közben hagyjuk, hogy szerencsétlen pasi levegőt vegyen, főleg mielőtt elér a csúcsra.
Minden pasinak bejön, ha élvezzük a szexet vele, és ennek hangot is adunk. No, de nem mindegy, hogy mekkorát is milyet. Egy a lényeg, arra figyeljünk, hogy ne váltsunk át egy tiroli jódli énekesre, különben biztosak lehetünk, hogy másnap hiába várjuk, hogy megszólaljon a telefon.
Persze, ha úgy halljuk, hogy Ő sem fogja vissza magát,ne legyenek elfojtásaink.A szomszédok meg...
A legtöbb pasi egy idő után megunja, hogy folyton neki kell kezdeményezni, ha egy kis gyengédségre vágyik. Nekünk is jól esik, ha a másik nyit felénk, tudjuk, hogy kíván és akar minket, ami jó érzéssel tölt el. Egy pasinál ez ugyanígy működik, ezért igenis "lökjük" őket néha a falhoz.
Minden fickó, (sőt azért mi is néha) szereti a „durrbelebumm" szexet, akár egy étterem mosdójában, akár egy liftben. De, ilyenkor nem várhatjuk el a pasinktól, hogy pont akkor fedezze fel a G-pontunkat. Csak, hagyjuk, és élvezzük, mindennemű extra kívánság nélkül.
Ha azt akarjuk, hogy a párunk "mindent" megtegyen, hogy a kedvünkbe járjon, és a mennyországba kényeztessen minket, Feltétlenül tisztítsuk meg a" terepet."Ha mi elvárjuk tőle , ő is joggal ugyanezt teheti é persze nem csak kellemesebb tisztán szeretkezni, de higiénikusabb is.Amennyiben ez valamiért épp nem áll módunkban, finoman, de egyértelműen adjuk tudtára mindezt. Persze, ha nem annyira finnyás...
A szőreinkről se feledkezzünk meg! Ezzel szintén ugyanaz a helyzet.Már, hogy ha mi nem tűrjük a borostát stb, akkor a férfiúnak is lehetnek ilyen jellegű "problémái".Sok férfi úgy gondolja ( mégha ezt nem is hangoztatja, igen bután), hogy sokkal kellemetlenebb egy szúrós láb, hónalj , főleg egy punci, mint egy természetesen lágy szőrrel borított.Persze nyáron nyilván esztétikusabb, ha nem kandikál ki a túlburjánzott hónalj szőrünk, de a lábunkat is csak akkor borotváljuk, epiláljuk, ha azt rendszeresen van módunk időben utána igazítani.Különben sokkal jobb és egészségesebb,ha csak éppen rövidítjük, ritkítjuk intim szőrzetünket!

A cikket írta: Sáriel

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

nem értem, hol itt a probléma. ha csak nem ott, hogy a leírtakat sokan nem tudják maguktól, és azt hiszik, mindig szuper produkciót kell előadni

megtekintés Válasz erre: katkat

Szia Sáriel!

Talán a kioktató stílus lehet az oka,hogy így reagálnak a cikkedre.Egy könyedebb hangvételben sokkal inpozánsabb lenne.

Köszönöm.

Lehet, de különösebben nem érdekel. Van akinek így is tetszik.
Nem lehet és nem is kell MINDENKINEK megfelelni!
Minden jót:
S
Szia Sáriel!

Talán a kioktató stílus lehet az oka,hogy így reagálnak a cikkedre.Egy könyedebb hangvételben sokkal inpozánsabb lenne.

Köszönöm.

megtekintés Válasz erre: maresz058

Szia Sáriel! Hát fiatal már Én sem vagyok, éppen ezért Úgy gondolom, nem kellene ennyire nem ismerned a nőket, Miből gondoltad, hogy ezeket a dolgokat amiket itt leírrtál, nélküled soha nem tudnánk meg. Talán ezekkel a gondolatokkal, egy tanácsadó irodát kellene nyitnod. De ha tönkremegy ne csodálkozz.

Szervusz!
Nos, az a helyzet, hogy pszichológiai konzultánsként igen sok FÉRFIVEL beszélek ilyen dolgokról és az általam leírtak az ő tapasztalataikon alapulnak.
Töltsön el büszkeséggel, hogy érett vagy - ezek szerint.
Nyilván a tapasztalatlanabb hölgyeknek szólt a cikk.
Jóéjt!
S
Szia Sáriel! Hát fiatal már Én sem vagyok, éppen ezért Úgy gondolom, nem kellene ennyire nem ismerned a nőket, Miből gondoltad, hogy ezeket a dolgokat amiket itt leírrtál, nélküled soha nem tudnánk meg. Talán ezekkel a gondolatokkal, egy tanácsadó irodát kellene nyitnod. De ha tönkremegy ne csodálkozz.
Szia Sáriel! Nagy tapasztalattal kell rendelkeznie annak, aki ilyen intelmeket csak úgy elereszt a szélrózsa minden irányába. Vagy tévedek? Ez még nekem is sok, pedig már nem vagyok éppen fiatal, de még az emlékezőtehetségem jónak mondható. Nem ilyedsz meg saját árnyékodtól, az biztos.
Én kicsit mesterkéltnek tartom, elveszik a lényeg, ha ennyit vacakolunk. Olyan érzésem támadt az írás olvasásakor, mintha haragudnál a nőkre.
Kiváncsi vagyok mások véleményére és visszajövök az írásodra kicsit később. Mondjuk egy óra mulva itt vagyok!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: