újabb események régebbi események további események
22:11
Tündér módosította a naplóbejegyzését
22:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:47
EKbvtIaARmVg regisztrált a weboldalra
18:55
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:18
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:03
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Szomszédnéni

Látogatók száma: 39

Az anyás soppingolás fáradalmait alig-alig túlélve és kifáradva mint egy valamirevaló férfi, ebéd után majdnem beájultam a fáradtságtól, de olyan szép idő volt, inkább kimentem elültetni a tegnap vásárolt virágokat, kicsit lombot söpörni, és elpakolni a műanyag kerti bútorokat. Fél öt körül bementem, akkor láttam, hogy írt az én kedvesem, gyorsan válaszoltam, aztán elmentem zuhanyozni.

Már épp vacsoráért indultam a díszkivilágított házban fekete magassarkú papucsban, a bordó kis pántos hálóingemben, amiért Titán bolondult, amióta csak először látta fotón a csipkés szegélyét... Erre csengettek. Kétszer is, mire magamra kaptam egy pulcsit a kis bordó fölé. Gondoltam, hogy anyám ugrott be egy kis sütivel. De nem. A szomszédnéni látogatott meg. Bazmeg - gondoltam és végigfuttattam fejben, hogy elpakoltam-e az éjjeliszekrénybe a vibrikészletemet, vagy elől felejtettem. De nem, elraktam.

Szomszédnéni már tegnap kérdezte, hogy én nem szoktam unatkozni? Mert ő nappal elvan, de este unatkozik. Én szerintem még az életben nem unatkoztam. Az ötórai tea és zuhany után pedig közösségi és társas életet szoktam élni, vagy horrorfilmet vagy egyéb felnőtteknek szóló műsorokat szoktam nézni. Vagy alkotok valamit így vagy úgy.

Na, mindegy - gondoltam, ha már ott van, akkor jöjjön, én közben megvacsoráztam, betettem egy lájtos vígjátékot, amiben azért repkedtek a pajzán kifejezések, amiken kicsit pironkodva nevetgélt, közben rám pillantott mintegy engedélykérésért, pedig elmúlt hetven. Összességében jól elvoltunk, de mondtam neki, hogy legközelebb korábban jöjjön, nehogy megzavarjon valamiféle örömszerzési tevékenységben... És a kiskaput továbbra is zárom. Nehogy rám törjön pornónézés közben...

#visszafogottvenusz

- Visszafogott Vénusz -

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: