újabb események régebbi események további események
20:27
Meet sexу girls in yоur сity: http://6i9.co/2qtu regisztrált a weboldalra
13:54
lolabaryanova regisztrált a weboldalra
22:00
Janó új cikket töltött fel
14:44
Ilpaki módosította a naplóbejegyzését
14:21
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
08:09
Thе bеst women for sеx in yоur town Canada: https://s ...
17:12
CharlesTup regisztrált a weboldalra
13:51
Find уoursеlf a girl fоr the night in уour сitу АU: http://osp.su/25e5469 ...
11:11
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
08:18
ahjc.irfCitle regisztrált a weboldalra
14:42
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
06:16
Főnix Madárka módosította a naplóbejegyzését
06:13
Főnix Madárka új bejegyzést írt a naplójába
03:20
Аdult оnlinе dating рhonе numbеrs: http://osp.su/4c8bbab regisztrált a ...
20:03
Brentbit regisztrált a weboldalra
14:22
Új cikk került fel a weboldalra
09:33
hello bro www.google.com/FelaTeme TYJWfelesegek.huYUIR regisztrált a ...
07:39
Főnix Madárka módosította a naplóbejegyzését
07:38
Főnix Madárka új bejegyzést írt a naplójába
06:08
Tündér új bejegyzést írt a naplójába

A S. szolgája 2.

2010. szeptember 26. - Látogatók száma: 79

Történetem teljesen valóságos alapokon nyugszik. Egy kedves barátnőmmel történt meg és gondoltam összefoglalva leírom, hogy tanulságul szolgáljon mindazoknak akik elolvassák. Ez a történet mélyen érint engem, ezért kérem kellő komolyságotokat hozzá.

Tehát Bea Zolival új életbe kezdett, albérletbe költöztek. Mint ilyenkor lenni szokott ismét nagy volt az öröm és a költözködés napjának végén csaptak is egy nagy bulit, ahol én is ott voltam. Láttam, hogy milyen boldog Bea, végre megoldotta, hogy békén hagyják őket. Zoli aznap teljesen leitta magát csakúgy mint az előző hónapokban. Akkoriban Bea arra fogta azért van, mert nem hagyják őket békén és szabályosan elüldözik őket a lakásból. Azt mondta Zoli annak is nagyon örül, hogy így két percre lakik legnagyobb (ivó) cimborájától. Akkor még ki gondolta volna, hogy ez lesz a kiinduló pontja a további költözködésnek......

Nos valóban közel lakott a haverja, aki szinte minden hétköznapon megjelent, hol egyedül, hol a családjával. Beát ismét két gyermek vette körül és egy pár. Egy fokkal talán jobb volt mint a bátyja esete, de majdnem hogy megismétlődött ami már korábban is megtörtént. Eleinte nagy volt a barátság, de Bea a fáradtságos hétköznapokon terhesnek ítélte ezt a mindennapos együtt töltött órákat és zavarta az is, hogy a nő azért hozza át a gyermekeket, hogy pihenhessen. Volt, hogy mire Bea hazaérkezett ott várta a család az ajtóban és Beának ki kellett szolgálnia mindenkit. Volt hogy nem tetszését fejezte ki, de Zoli bőszen bátorította saját gyerekkori barátait, hogy jöjjenek amikor csak gondolják, hát ezzel vissza is éltek rendesen. Zolit nem zavarta, mert ilyenkor mindig ivott. Egy teljes évig éltek ott és Bea teljesen belefáradt ebbe a hirtelen jött barátságba. Azt gondolta Zolival azért nem lehet beszélni, mert még mindig megviselik a történtek, azaz hogy el kellett otthonából jönnie. Én nem tetszésemet fejeztem ki Beának Zoli iránt, többször is hangot adtam ennek. Ilyenkor mindig elhallgattatott és azt mondta nem lesz ez így majd meg fog változni.

Egy napon boldogan üdvözölt Bea engem. Képzeld mit találtam ki, veszünk egy házat Zolival. Kiszámoltam, hogy ugyanannyit kellene fizetnem mint itt albérletben, elvégre nem élhetünk mindig itt, kell egy saját és Zoli haverja is távol lesz tőlünk. Hidd el minden jobb lesz már jártam a bankban, van elég keresetem hozzá, hogy felvegyem úgy, hogy maga a ház lesz a jelzálog. Mindent megérdeklődök, mihamarabb elintézem.

folyt.köv.

A cikket írta: m.lilla

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. szeptember 27. 09:22
Kezdődik! Azok a fránya rossz döntések, amiket életünk során hozunk, mindig valahol elkezdődik. Itt az elején rontjuk el, annyian.
2010. szeptember 27. 06:53
Ez szerintem nem lesz a legjobb lépés Bea szempontjábol...bár várom a folytatást
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: