újabb események régebbi események további események
22:11
Tündér módosította a naplóbejegyzését
22:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:47
EKbvtIaARmVg regisztrált a weboldalra
18:55
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:18
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:03
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Áldozat a bűnös

Látogatók száma: 71

Már korábban megállapítást nyert, hogy a bűncselekmények sértettjei, de főleg a nemi erőszakok áldozatai öltözködésükkel, viselkedésükkel hívták föl magukra az ilyen cselekményekre hajlamos személy figyelmét.

A kihívó látványuk által okozott nemi vágy a perverz, degenerált személyeknél gátlástalanságot, illetve agresszív célelérést hozhat létre, amely nemi erőszakba is torkolhat. Ez teljesen logikus, ok-okozati összefüggés.

Az életünk folyamán sajnálatosan sűrűn előfordul, hogy logikátlansággal találkozunk. A józan paraszti ész hiánya, a gondolkodás lustasága nagymértékben lassítja a megoldást.
A megfigyeléseim szerint, minél kvalifikáltabb az illető, annál körülményesebb a problémamegoldó képessége. Talán ez arra vezethető vissza, hogy számtalan megoldás ismerete közül nehezebb kiválasztani a legoptimálisabb verziót.

A hatalom gyakorlói nem nevezhetők buta embereknek, mivel éveket töltenek az egyetemen, ahol elméleti tudás birtokosai lesznek. Mire ügyvéddé, ügyésszé, bíróvá avanzsálnak, számtalan üggyel kerülnek kapcsolatba, ami gyakorlati tudásukat is öregbíti.

Egy korábbi,a BETEGES "szerelem" című cikkemben ismertettem egy („emberrablással”) személyi szabadság korlátozásával indult életveszéses közlekedési balesetet. A lényege az volt, hogy a megromlott viszonyban élnek a házastársak. A férj beszélgetés ürügyén becsalta a feleséget az autóba, majd a központi ajtózárral megakadályozza, hogy a nő kiszállhasson.

Azután elindította és nagy sebességre gyorsítja a gépkocsit, miközben azt kiabálta: „Ha nem maradsz az enyém, akkor másé sem leszel! Megölöm magunkat!”
(A helyszín egy nagyon gyér forgalmú lakott területen kívüli útszakasz.)
A feleség, a baleset elkerülésének egyetlen lehetőségként a gépkocsi lassítását, megállítását látta. Ezért a kéziféket behúzta, aminek hatására az autó a menetiránnyal szembe fordult és kicsúszott az út szélére. Ekkor még sem személyi sérülés, sem anyagi kár nem keletkezett.

Csak később következett be a gépkocsi felborulása, az életveszélyes baleset. Egy évig vizsgálták az ügyet. Mint később kiderült, az ex-rendőr férj nem kevés alkoholt fogyasztott, aminek a vizsgálati eredményét megfellebbezte. Ezért a bíróság csak szabálysértéssel, pénzbírsággal, jogosítvány bevonásával szankcionálta a cselekményt.

A bírósági ítélet záradékában egy mindenkit meglepő döntés született. Az ügyész hivatalból feljelentette a sértettet közúti veszélyeztetés címén, a baleset előtti autó megállítási módszer, azaz a kézifék használat miatt.

Én igyekeztem az ügyész helyébe képzelni magam, a döntését illetően. De ő bizonyára nem próbálta a jókora erőfölénnyel rendelkező férjjel szemben, a kétségbeesett helyzetben lévő feleség helyébe képzelni magát. Az egyetlen lehetőség megragadását.

Igazán kíváncsi lennék, hogy ő hasonló szituációban mit tett volna? A per novemberben kezdődik. A tavaszi első ugráskor kedvem lenne magam előtt kilökni a repülőből. Vajon milyen hamar rántja meg az ernyőkioldót?

Állítólag a bíróságokra is begyűrűzött a gazdasági váltság, egyre kevesebb az ügy. Ha nincs ügy, akkor bármi áron csinálni kell!

A cikket írta: Lakyluck

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Kedves Lizelotte!
Köszönöm a hozzászólásodat! A jó ügyvéd adott. Jelenleg egy bírónő ismerősömmel mérlegeljük az alperes esélyeit. A magyar ítélőszéket ismerve remélem, hogy két tárgyalásnál nem lesz bonyolultabb.

Én viszont azon agyalok, hogy miként lehetne megleckéztetni a bíróurat, aki vezetés közben mobilozik, közben dohányzik, jogtalanul mozgássérült kártyát használ, gyalogosként meg a tilos jelzés ellenére a zebrán mászkál...
Mindig vannak olyan emberek, akik többet engedhetnek meg maguknak.
Ilyen esetekben van az amerikai filmekben egy jó ügyvéd, aki eléri, hogy felmentsék az áldozatból lett bűnöst. Kíváncsi vagyok Magyarországon mi lesz az ügy kimenetele.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: