újabb események régebbi események további események
15:19
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
14:29
DlYqhrRSVfi regisztrált a weboldalra

Nagycsalád

Látogatók száma: 34

Van egy munkatársam, régebben a csoportomba tartozott. Az egyik legjobb munkaerő volt. 4 gyereket nevelnek ők is. Kölcsönt fizetnek, tehát nincsenek eleresztve. Megvettek egy öregebb házat, amit maga újított fel. Kőműves a szakmája, a szünetekben is dolgozik, főleg nyáron. Éjjelesben volt, hogy elaludt a gép felett. :) Ilyenkor rászóltunk, hogy Jani elég lesz az a levegő! Felriadt, vigyorgott egyet, majd dolgozott tovább. Gyakran szoktam nekik segíteni, egy kis szakszervezeti segély, ünnepek előtt különsegély, mert úgy éreztem ez az ember megérdemli.
Elmesélte, hogy a gyerekek számítástechnikát tanulnak az iskolában, de annyira öreg gépet tudott nekik szerezni, hogy lépten nyomon lefagy. Gondoltam, kihasználom az internet adta lehetőséget és szerzek nekik valami fiatalabb gépet, amire internet is köthető. Legyen azoknak a gyerekeknek egy ablak a világra!
Több helyre betettem a kérésemet, de eredmény nélkül. :( Aki ígért , az is eltűnt inkább. Itt is megkérdezem, ha valakinek van egy még használható asztali gépe, amit már ő nem használ mert újat vett, és esetleg nem kell neki....Nekik jól jönne! A gyerekek örülnének neki! :)

A cikket írta: Babenko

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: