újabb események régebbi események további események
17:53
Stanmorefel regisztrált a weboldalra
07:15
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
07:12
Tündér módosította a naplóbejegyzését
01:46
Ascentdmx regisztrált a weboldalra
18:27
Stanmorecxl regisztrált a weboldalra
05:45
Broncohia regisztrált a weboldalra
02:08
Drywalljtn regisztrált a weboldalra
18:59
Blenderqpg regisztrált a weboldalra
17:17
wadbikaiy új bejegyzést írt a naplójába
23:48
Plasticpxz regisztrált a weboldalra
10:59
Amazonnnlff regisztrált a weboldalra
01:34
BillyDiurn regisztrált a weboldalra
21:28
Broncojjz regisztrált a weboldalra
21:23
Horoszkóp új hozzászólást írt egy cikkhez
21:22
Horoszkóp új hozzászólást írt egy cikkhez
21:20
Horoszkóp új hozzászólást írt egy cikkhez
21:16
Horoszkóp új hozzászólást írt egy cikkhez
21:14
Horoszkóp új hozzászólást írt egy cikkhez
21:11
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
21:09
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését

Szülői testvéri szeretet! 3.rész

2010. május 16. - Látogatók száma: 134

Kicsit soká elvoltam, de nem felejtettem el, hogy folytatást ígértem. Talán most sikerül. Az öcsém életéből emelnék ki néhány részt.

Mindig gyámoltalan, "anyámasszony katonája volt" gyereknek. Az általános iskola befejezése után szakmunkásképzőbe jelentkezett, ott kezdett el nőni, önállósodni. Mire végzett az iskolával, már csak a csajozásairól volt híres, de soha nem bántotta meg a lányokat, legalábbis készakarva nem. Eljött az Ő életében is a nagy szerelem egy nagyon helyes, értelmes kislány személyében. A lány szülei, azt hiszem kicsit többet, jobbat akartak a kislányuknak, hiszen már főiskolára járt, az Öcsém pedig, " csak " szakmunkás volt. Eljegyzés, három év együttjárás után, szakítottak. Nagyon nehezen viselte, attól kezdve az egyik lány jött, a másik ment hat - hét évig nem találta önmagát. Az édesanyánk csak azt látta, hogy már megint másfajta cipő van az előszobában, mint az előző este. Elment a Balatonhoz is dolgozni, csak itthon ne kelljen lenni. Amikor is megismerkedett a jelenlegi sógornőmmel, ennek már tizenkilenc éve, van két szép gyermekük, jól megvannak. Bármilyen viharos volt is az élete, ha bajunk, problémánk volt hozzá bármikor lehetett menni. Nekem is sokszor segített és csak annyit mondott, Te is megtetted, hogy Én tanulhassak. Ha el akar bújni egy kicsit a világ elől, akkor eljön hozzám, mert engem nem nagyon ismernek az Ő barátai, üzletfelei, kikapcsolja a telefonját, és egy jót beszélgetünk, vagy hallgatunk, vagy egyszerűen csak tévézünk. Kibeszéljük a bajainkat, örömeinket, megpróbálunk egymásnak okosakat mondani, (nem mindig sikerül). Egy példa arra, hogy mennyire figyel a másikra. A 25. házassági évfordulónkra készültünk, meghívtuk a szűk családot, az Öcsémék egy esküvői tortával állítottak be mondván , hogy az nekem úgysem volt, mert akkor nem jutott. Most pótoljuk. Hááát, rendesen elsírtam magam. Azt hiszem, annak ellenére, hogy az édesanyánknak mindig Ő marad a kicsi fia, hiszen Ő a legfiatalabb hármónk közül, neki Én vagyok az "öreg nénje" a négy év korkülönbség ellenére is. Nem hiszem, hogy bármilyen problémával ne kereshetnénk meg egymást. Mind a hárman. Elfogadjuk egymást olyannak amilyen, ha nagyot bakizik megpróbáljuk a jó irányba terelgetni, de nem hagyjuk, hogy bármelyikőnk tudatosan bántsa a másikat. Minket ilyennek neveltek, így érezzük jól magunkat.

A cikket írta: maresz058

9 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. május 26. 10:28
SZÍVBŐL remélem, nem nagy a baj!!!!!!!! Drukkolok Neked!!!!!!! Szeretettel: Ági
2010. május 19. 09:21
Köszi! Majd holnap dől el milyen nagy a baj?
2010. május 18. 21:38
Köszönöm a hozzászólásokat,megtiszteltek vele, most lehet, hogy néhány napig ritkábban jövök. Sajnos ez a fránya szivem nem az igazi!!!
2010. május 18. 11:19
Örülök, hogy kis várakozás után ismét megörvendeztettél minket, ezzel a kedves, szeretettel teli írással. Manapság szerencse, ha így összetart egy család, maradjatok ilyenek! :-) Várom a következő írásodat ;-)

Pussz,
Tündér :-)
2010. május 18. 09:58
Öröm ilyen cikket olvasni
2010. május 18. 08:09
Jó hallani, hogy ilyenek vagytok egymáshoz:-)
2010. május 18. 07:54
Tetszik a cikked MARESZ, mi is hárman vagyunk testvérek.
Mi megbeszéltük, hogy minden hónap első szerdáján az anyukánknál csinálunk egy "testvérnapot" (közel lakunk egymáshoz), ilyenkor beosztjuk, hogy melyikünk főzi az ebédet.
Fantasztikusan jó egymás közt lenni, egymás szavába vágva kibeszélgetni magunkat és jó nagyokat nevetni....és az anyukánk ilyenkor ritkán szól....csak néz minket...
2010. május 17. 08:14
Reméltem, hogy sok ilyen hasonló család van. Büszke vagyok rájuk!
2010. május 17. 07:46
Az én húgom, tizennégy évvel fiatalabb...most egy helyen dolgozunk. :)
2010. május 16. 22:44
Nekem az öcsén hat évvel fiatalabb, mint én, de hasonló jó kapcsolatot ápolunk, mint te is írod.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: