újabb események régebbi események további események
07:53
Black Ice új bejegyzést írt a naplójába
07:49
Yolla új bejegyzést írt a naplójába
00:45
Arnold91 új hozzászólást írt az egyik naplóbejegyzéséhez
00:43
Arnold91 új hozzászólást írt az egyik naplóbejegyzéséhez
21:38
Ilona új hozzászólást írt az egyik naplóbejegyzéséhez
21:20
Virág új hozzászólást írt zsoltne.eva naplóbejegyzéséhez
21:19
Virág új hozzászólást írt Ilona naplóbejegyzéséhez
20:46
Ilona új hozzászólást írt az egyik naplóbejegyzéséhez
20:05
Tündér új hozzászólást írt egy cikkhez
20:01
Anyu új hozzászólást írt Arnold91 naplóbejegyzéséhez
19:52
zsoltne.eva új hozzászólást írt az egyik naplóbejegyzéséhez
19:34
Tündér új hozzászólást írt egy cikkhez
19:08
Tündér új hozzászólást írt egy cikkhez
18:53
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
18:35
Tündér módosította a naplóbejegyzését
18:25
Tündér új hozzászólást írt Ilona naplóbejegyzéséhez
18:22
Tündér új hozzászólást írt Arnold91 naplóbejegyzéséhez
18:19
Tündér új hozzászólást írt zsoltne.eva naplóbejegyzéséhez
18:18
Új videó került be a "Kedvenc videóink" közé
18:13
Tündér új hozzászólást írt egy cikkhez

Kisbarát

2010. április 30. - Látogatók száma: 74

Azt szokták mondani: "Madarat tolláról, embert barátjáról." Igen . . Ezek alapján sokan nagyon színes egyéniségnek számítanak a szó mai értelmében - több nőt is ismerek, akiknek egy "melegszívű" fiatalember a legjobb barátja. Divat?

Ha divat homoszexuálisnak lenni, akkor igen. Szerintem azonban nem erről van szó. Figyeltem az egyik ilyen kapcsolattal gazdagabb barátnőmet - nagy úr a kíváncsiság. . .. Nyugodtan mondhatom, hogy az okok nem meglepőek. A már említett fiatalember fess, igényes, tiszta, de mégsem nőies. Inkább egy karizmatikus modellhez hasonlítanám. Többször részt vettem beszélgetéseikben és barátosném is megosztotta velem saját véleményét. Mindenről lehet vele beszélgetni-és mégsem nő. Nemcsak a sport érdekli, a most divatos póker, vagy az internet, hanem a divat, az irodalom, a művészet, a tánc- és mégis férfi, legalább is külsőleg. Nemcsak akciófilmet néz, hanem romantikusat is-kínszenvedés és megfelelő kárpótlás nélkül. Vásárláskor nemcsak a bolt ajtajában áll minden egyes másodpercet átkozva, hanem vele válogat az utolsó divat szerinti ruhák között, vagy mosolyogva veti be magát a duriba. Mégis határozott véleménye van, mondhatni férfias. Ennek köszönhetően férfiasabb álláspontot és nézőpontot képvisel, mint ő. Ha a barátnőm hisztisebb, esetleg kedvességre, melegségre vágyik- a babusgatást ugyanúgy megkapja , mint egy pasitól-és mégsem csalta meg a párját. Sőt, Éva férje támogatja is a találkozókat, hiszen ahogy ő mondja: "Ha előtör a túlzott női gondolatmenet, kire számíthatna ennek elvetésben, mint egy másik pasira. Mióta barátosném megtalálta új barátját boldogabb, kiegyensúlyozottabb a kapcsolatuk.

Meglepő? Nem hiszem. Általában mindenkinek van fiú barátja, mert jó, ha a női vélemény mellett meghallgatod a férfiét is. Előfordulhat, hogy egy helyzetet vagy kérdést nem mersz vagy akarsz a pároddal megvitatni, ilyenkor nagyon jól jön a fiú barát véleménye. Csak ennek nem mindig örül a te párod, hiszen mégiscsak férfiról van szó...

Voltak fenntartásaim - sőt őszintén bevallva előítéleteim, mielőtt személyesen is találkoztam volna a fiatalemberrel. Azonban ez az új tapasztalat is megerősített abban, hogy ne ítélkezzek úgy, ha nem ismerek valamit.

A cikket írta: illangó

2 szavazat

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2011. július 1. 04:26
Nagyon igaz, igaz az utolsó mondatod, de ez fordítva is történhet. Pl. kiderül egy hozzád vér rokonságból, való férfiról, hogy meleg. Természetesen nem fogod egyből elítélni, de mégis ott fog kísérteni, hogy mégis ez hogyan? És hogy ez eddig nem tűnt fel! Aztán rájössz, hogy a valódi melegek (és nem azok akik transzik meg a többi idióta, hülyék) tök normálisak, sőt úgy viselkedik mint egy igazi férfi, úgy beszél a nőkről is, és úgy is iszik mint egy férfi...:D de mégis ott lappang az a kérdés, hogy mit érezhet legbelül, talán genetikailag kódolva van? A barátnőm apja is meleg, és az bevallom az én "faterom"-is, szóval ezt is valamilyen közös sorsnak vesszük, mint bármi mást. De viszont éreztem már születésem óta, hogy apámmal valami nem OK-és, mert egyszerűen képtelen volt felém bármiféle emóciot is sugározni, pedig csak úgy 10 éve jöhetett rá erre.
De mióta tudom, úgy sikerült csak végleg elfogadnom, és kár hogy tabu téma ez a családban mert érdekelne a világa, de mégsem állíthatok oda hozzá hogy figyu, tudom hogy meleg vagy, de miért?
ÉS nagy köszönettel tartozom szüleimnek, mert nincs az az isten hogy anyám ne tudná, mégsem váltak el, hogy mégis csak egy "normális" családban nőhessek fel, pedig vannak olyan "felnőttek", akik egy félrelépést sem képesek megbocsájtani, és emiatt feladják az egész családot. És az én szüleim nem olyan rohadtul önzők, hogy csak a saját kis lelkiviláguk a fontos, hanem akikért dolgoznak, és élnek, a gyerekeiké...

Mellesleg örülök hogy neked is sikerült elfogadnod őket:)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: