újabb események régebbi események további események
13:19
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
13:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
23:09
Tündér módosította a naplóbejegyzését
23:09
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
23:06
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
00:10
Publicbady regisztrált a weboldalra

Boldogan várok az ismeretlenre

Látogatók száma: 72

Végre elérkezett az életemben a várva várt pillanat. 34 évesen ideje "komolyodni", vagyis inkább komolyabban gondolni egynémely dologra.

Eddigi életem során mindig azt hittem, hogy én sosem megyek férjhez, én sosem szülök gyereket. Nem hittem, hogy eljön a pillanat, mikor magamat bárki máshoz képest háttérbe tudom szorítani. És mégis eljött a pillanat. Két és fél éve ismertem meg páromat, és vele együtt jött a változás az életembe. Megváltozott a gondolkodásom a házasság, és a gyermek terén.
Tavaly augusztusban Isten és egybegyűlt barátaink előtt örök hűséget fogadtunk egymásnak. Életem egyik legszebb pillanata volt. Aztán egyre inkább mocorgott bennem a gondolat, hogy milyen jó lenne, ha hárman lennénk...Sokat osztottunk, szoroztunk, hogy miként fogunk megélni, ha beköszönt ez a boldogság az életünkbe. VÁrjunk, ne várjunk, ez volt a nagy kérdés.
Aztán mindketten úgy határoztunk, hogy nincs mire várni. Hála az égnek, első próbálkozásra megfogant a gyermekünk, most a 10. héten járok. Mikor megtudtam, hogy számomra eddig még ismeretlen érzések sorozata özönlött rám. A boldogságtól a kétségig minden végigfutott az agyamon.
Még nagyon az elején járunk, de a folyamatos aggodalom csak nem akar elmúlni a lelkemből. Ráadásul egy hete megfáztam, és azóta köhögök, tüsszögök, és a népi gyógymódok nem hatnak rám...:(
Persze pozitívan tekintek a jövőbe, ebben nagy segítségemre van a férjem. Nála jobb embert nem is találhattam volna arra, hogy leéljem vele az életem...

Boldogan várok az ismeretlenre...

A cikket írta: Natcsi

4 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Mindenkinek köszönöm!!!!

megtekintés Válasz erre: anubis

Drága Natcsi!

Ennél nagyobb boldogság nincs egy nő életében.
Kívánok erőt, egészséget, sírig tartó boldogságot mindnyájatoknak!

Judit

Köszönöm a kedves szavaidat. Igaz, egy "kicsit" megkésve, hisz azóta jó pár hét telt el. Minden rendben velünk, a csúnya megfázás is - bár nem könnyen, de - elmúlt.
Drága Natcsi!

Ennél nagyobb boldogság nincs egy nő életében.
Kívánok erőt, egészséget, sírig tartó boldogságot mindnyájatoknak!

Judit
Szia Natcsi !

Gratulálok a Boldogsághoz, és a Babához is. Nagy dolog, de a legnagyobb és legboldogabb érzés még hidd el hátra van. Amikor a kezedbe veszed és megfogod, a soha el nem feledhető meleg érzés, mikor először megérint apró kezecskéje még hátra van.
Már kétzser átéltem, sajna többször nem fogom, csak majd ha az unokámat fogom megfogni. Remélem sikerül majd.
További boldog napokat és érzéseket kívánok Neked és férjednek megélni együtt!
Üdvözlettel Éva.
Szia Natcsi!

Kívánom, hogy sokáig tartson ez a boldogság.
5* a téma miatt :-)

Pussz,
Éva
Szia Natcsi! Ez szuper! Mindenkibe van félelem természetes dolog! Veled és veletek együtt örülök! Ja és nem utolsó sorba annak, hogy újra köztünk vagy! Puszillak Orsolya
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: