újabb események régebbi események további események
15:19
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
14:29
DlYqhrRSVfi regisztrált a weboldalra

Negyvenhét 9

Látogatók száma: 56

Mindenki használja is a saját parfümjét! Hát nem így természetes az? Nem az ára miatt csak, de az Övé direkt kislányoknak van kitalálva. Mindig olyan jó "szaga" van ennek a "mocsadék" lánynak.

Én sem voltam egy koszfészek, de a lányom nagyon ügyesen csinál valamit. Gréti mindig olyan ápolt, jó ránézni, látszik, hogy törődnek vele, nem magától nő csak, mint a gaz, hátul a kertben. Ez természetesen örömmel tölti el anyai szívem. Eleinte, amikor nálam volt hétvégén, szinte minden egyes alkalommal keveset vágtam a hajacskájából, míg nem egyszer "megfenyegetett" a lányom, többet nem hozza el Grétit, ha ollóval közelítek feléje. Szót fogadtam. Így lett szép hosszú a haja. S, ennek következtében megtanultam a parkettafonást is. A beszédkészségünk is lassan kezdett alakulgatni. Mosogatni viszont utáltam vele, de ezerszer megtettem. Kényelmetlen volt nagyon. Különösen, hogy rám kényszerítette a kötényt is. Neki is volt, hát nekem is fel kellett kötnöm. Nem elég, hogy beöltöztetett, még a hely is szűk volt. Persze, mert a medencém egyszemélyes. Én álltam jobbra, mosogattam, Ő meg balra tőlem, a másikban öblögetett. De min áll? Hát a konyhaszéken. Ja. A karfáson, oldalt betolva. Maga volt a tökély. A csepegtetőm meg hozzá volt közelebb, de azt a mozdulatot is nekem kellett megtennem sokszor. Szóval a derekam majd leszakadt, mire végeztünk. Viszont az első mondatot ott mondta nekem, ott mosogatás közben. Más talán megsértődött volna, de Én erre vártam már sok hónapja, éve akkor. No, nem arra, amit mondott, hanem azt, hogy beszéljen végre. Talán nem mindent a kénye-kedve szerint tettem, talán felbosszantottam, talán a gyermekközösség is befolyással volt erre a mondatra, de Én össze-vissza puszilgattam érte, hiszen azt mondta nekem mérgesen:

- Dögölj meg!

Később sokat mondogatta azt is, hogy hülye. Arról nagyon hamar leszokott. Felidegesítettem, mert visszakérdeztem minden-egyes alkalommal:
- Tessék? Hogy mondod? Ügyes? Jól értem? Ügyes?
Erre lassabban megismételte a hülyét, de addig bosszantottam, míg feladta. Láttam az arcán a mérget, és a szemében a dühöt, ez a nő nem érti mit akarok mondani, tényleg hülye.
Később, amikor már tudta, vannak csúnya szavak, egy alkalommal mi hárman csajok csacsogunk, amikor is mondja Laum, hogy Debrecenbe...stb. Erre Gréti rászól az anyjára:
- Üss a szádra! Csúnyát mondtál!
- Nem mondtam csúnyát. - Védekezik a lányom, Én meg csodálkozom, mert tényleg nem mondott semmi csúnyát. Mire ez a szemfüleske megvédi érvekkel is az előzőeket.
- De, Anya! Mondtad Debrecen.
Nem tudni a mai napig sem, mit vélt Ő ebben csúnyának, de akkor hallotta először szerintem. Viszont nekem segített akarata ellenére, mert ezáltal kezdtem el magyarázni neki egyre többet, hol élünk, melyik városban, és Debrecen is egy ilyen hely, mint ez, csak jóval nagyobb. Akkoriban vettem neki a földgömböt is. Összedolgozunk mi.

A cikket írta: Laura

6 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

megtekintés Válasz erre: Laura

Anita! Na-na! Nem úgy van az. Ha nincs kedve hozzá, akkor semmi. Ha majd ő bújuk, azt kell kihasználni.
Okostojás valahol másképp meg lusta kis dög. :))))

Nem baj így egyéniség !:)))

megtekintés Válasz erre: juanitasenorita

Te Laura !
A kis muci!!:)))Imádni való csajszi ha ott lettem volna most jól megdögönyözném!:)))a kis tudálékos fejét neki:)))
Szétpuszilgatnám olyan édes lehet!!!!!!:))))))))))))

Anita! Na-na! Nem úgy van az. Ha nincs kedve hozzá, akkor semmi. Ha majd ő bújuk, azt kell kihasználni.
Okostojás valahol másképp meg lusta kis dög. :))))

megtekintés Válasz erre: Babenko

Nagyon aranyos lehet! :))))

Én annak látom, majd hamarosan egy fotót is teszek fel róla.
Te Laura !
A kis muci!!:)))Imádni való csajszi ha ott lettem volna most jól megdögönyözném!:)))a kis tudálékos fejét neki:)))
Szétpuszilgatnám olyan édes lehet!!!!!!:))))))))))))
Nagyon aranyos lehet! :))))
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: