újabb események régebbi események további események
14:53
Tündér módosította a naplóbejegyzését
14:52
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
14:51
Tündér módosította a naplóbejegyzését
21:59
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
21:56
Tündér új bejegyzést írt a naplójába

Hamis kép 2.

2010. április 26. - Látogatók száma: 54

Ahogy ígértem meg is írom a történet másik részét is. Ami szintén a neten történt (nem velem ez sem). Tanulságos!

Ez a történet is a chat oldalon zajlott sokak "szeme láttára" az úgynevezett "közösben" (az a szoba ahová mindenkit automatikusan beléptet a rendszer). Ábel 55 éves megszállottan járt ,talán még ma is jár fel arra az oldalra. A történet másik szereplője Tamás aki akkoriban 16 éves volt (ha volt annyi). Szóval Ábel mindig minden újonnan érkező nőre lecsapott ...a virtuális udvarlás elkezdődött!:) Tamás unatkozott biztos vagy csak szórakozni akart egy jót és nagyokat nevetni a monitor másik oldalán... de leregisztrált egy női nicket. Adry lett a neve :) Mondanom se kell, hogy Ábel rá is felfigyelt és bőszen ostromolta, persze Ő egy 28 éves szép nőre gondolt miután még képet is kapott :) Tomi a nővéréről küldött egy fotót.
Teltek a napok ,talán eltelt 2 hét is mire Tomi a közös szobában elmondta, hogy milyen jókat szórakozott Ábelen. Megunta a srác a játékot. Azután természetesen Ábel szégyellte magát és egy időre el maradozott az oldalról. Csőbe húzták!
Szóval ezzel a rövid kis történettel arra akartam rávilágítani, hogy sosem szabad megbízni senkiben, arctalanul azt állít és ír amit akar. Leellenőrizni lehetetlen!
Mert ki csak unalmában, szórakozásból, ki pedig más okból űz ilyen és ehhez hasonló rossz tréfát sokakkal.

Amúgy még sok sztorit tudnék írni amit én tudok, hogy ott történt.
A naivság, hiszékenység nem bűn. De aki nagyon hiszékeny és naiv csúnyán ráfaraghat.

A cikket írta: H.Norbert

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. május 3. 14:26
Igen, de szerintem egy felnőtt férfinak már lehetne annyi "esze" hogy nem ugrik be, egykönnyen a csapdába. A cset oldal különben is csak a nagyon unatkozó kissé különc embereknek való, szerintem.
2010. április 30. 10:25
Ha valaki magányos a kapcsolatában, a hálón vigasztaló szavakra lelhet. Az internet arra csábít, hogy ne a valódi kapcsolatunkkal foglalkozzunk, különösen ha abban problémák merülnek fel, és nem vesszük észre, egyre távolabbra kerülhetünk attól, akivel együtt élünk.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: