újabb események régebbi események további események
16:54
Promotionantaf regisztrált a weboldalra
16:36
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Hamis kép...

Látogatók száma: 74

A cikkem ismét az internettel és az interneten kialakult kapcsolatokról szól. Egy kiváló lehetőség az ismerkedésre de egyben egy veszélyes "fegyver" is. Mert soha sem tudjuk ki ül a másik gép előtt...

A történet első részében leírtak nem velem történek meg, de igaz. Volt egy chat oldal ahová 17 és 19 éves korom közt néha-néha felnéztem, ezzel is űzve az unalmam, kizárólag csak szórakozás céljából és nem társkeresés miatt. Persze a sok fiatal és kevésbé fiatal nem ilyen elhatározásból ült naphosszat is a gép előtt...
Nős férfiak és férjezett asszonyok keresték ott a boldogságot. Kérdés megkapták-e??!
Sok titkos kapcsolat szövődött az "orrom" előtt. Amit én nem igazán helyeseltem, mivel tudtam az illetőről, hogy kapcsolatban van. De mivel nem az én dolgom ezért nem is avatkoztam ilyesmibe soha. A netes ismerkedéssel az a baj, hogy kialakul egy kép a másikról bennünk sokszor minden nélkül. Gondolok itt pl: a fotókra. Pusztán az általa írt mondatokból és a magáról elmondott (tupírozott) dolgokból tudunk "építkezni".
A valóság pedig nem olyan mint amit elképzelnek!
Így történt azzal a 21 éves lánnyal is aki egy nickbe (regisztrált felhasználónév chaten) és a hozzátartozó stílusba szeretett bele...pechére. Természetesen később Krisztiánról látott képeket is és akkor még jobban megtetszett neki. Krisztiánt nem csak a kettőjük között lévő pár száz kilométer zavarta hanem az, hogy Edit nem akarta megérteni és elfogadni azt, hogy nem akar tőle semmit. Ezt többszörösen finoman, később durván is a tudtára adta... de mindhiába. Még mindig ugyan olyan rajongással írt a hőn áhított fiúról! Ahogy teltek az évek Krisztián már több kapcsolaton is túl volt. Nagyon ritkán járt fel az említett oldalra.
Eltelt kb. 2 év és Edit belátta a próbálkozásai hiábavalóak. Aztán még pár hónapig járt a chatre , de lassacskán Ő is elmaradt. Szóval nem mindig szabad az általunk kialakított képet "táplálni", amit a másikról alkottunk. Az elutasítást pedig el kell fogadni elsőre és nem próbálkozni feleslegesen évekig.
De nem csak ők hanem én is, rájöttem ez a világ nem nekem való. Más miatt jártam oda mint ők és a többiek. Így azóta én sem múlatom ott az időm.

A történet második részét máskor írom meg , az már másról szól de még mindig az internetről és az interneten köttetett kapcsolatokról szól!:)

A cikket írta: H.Norbert

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Szerintem nem jobb, csak valamilyen szinten szabadabnak tünik. Valószinüleg sokan azt mondjuk magunknak"csak időtöltés", de biztos hogy az?
Persze sokan azért járnak fel a netre különböző oldalakra mert valami hiányzik az életükből. Talán nekik az interneten kialakított "életük" a jobb ...
Köszönöm Ginesz!:)
Ez is az életünkhöz tartozik csak tudni kell kezelni ezeket a kapcsolatokat. Itt is megismeri az ember a másikat valamilyen szinten.És ha nem is vallja be magának azért van fenn, mert keres valamit. Ez lehet elismerés, barátság, kapcsolat, vagy csak szeret valamilyen szinten kitárulkozni....nekem tetszik amiket irsz
Kösz!:)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: