újabb események régebbi események további események
16:36
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra

Jelenetek egy házasságból 5

Látogatók száma: 207

Alapból érdeklődő. Szerintem így született. Nem ismeri a kijelentő mondatot sem talán.
- Örökké kérdez. - ezt a férje is megmondhatja. Ezért is választotta a nettes világban ezt a nicket. Érdeklődő. De! Majd bevallja, hogy ő Holczhauserné Rémség Izabella. Jó, ostoba névvel élte életét. Tudta ezt maga is. Így örömmel veszi, amikor megszólítják.
- Kedves Érdeklődő!

Vagy...

Oszkár negyvennyolc esztendős, átlagos férfinak tűnik. Naponta elmegy a munkahelyére és fáradtra dolgozza magát. Mondja ezt a nejének, - aki három műszakban állhelyt, kettő kiskorút nevel, s ápolja beteg szüleit is ráadás. A háztájit már meg sem említem. Oszkárnak merevedési gondjai vannak. Nem a feleségével beszéli meg ezt, a netten rendel minden hónapban kétszer pirulát. Titkárnője örömére. Jegyzem meg, Jucika sincs tájékoztatva erről. Ő mindössze örül.

Vagy...

Magányosan élt. Szinte napokig nem szól senkihez. Néha bekapcsolta a rádiót, de a televíziót utálja. Már rég nem érdeklik az adások. Amikor a fia beállított egy géppel meg a szerelővel, csak álmélkodott. Akkoriban legalább többször nyitott rá ajtót, hiszen tanítgatta. Nehezen ment minden neki. Nem is érdekelte igazán. Mennyre, unokára vágyott. Csak azt nem volt szabad mondania, mert épp most szakadt meg a fia kapcsolata. Bizony! Négy év után elhidegültek a fiatalok.
- Áldott emlékű uram, ezt sem élhette meg! - sóhajtott Matild néni, és egy entert nyomott fiatalosan.

Vagy...

Béla huszadik esztendeje nős. Felesége idegzetét felőrölte az öt gyerek. Béla kikapcsolódik a netten éjjelente. Nem. Nem logikai játékot játszik. Nem is kártyázik. Csak pornót néz. Csak nézi. Negyven évesen.

Vagy...

Nézzük most Lilikét! Szolid megjelenésű hatvanas hölgy. Olykor írogat fórumokon, leginkább receptjeit osztja meg a fiatalabbakkal. Segítőszándék vezérli minden oldalon, bárhova is beteszi a lábát. A múlthéten egy ismeretlen elküldte a ..csába, mert lekozmált a sültje. Azóta be sem kapcsolta a gépét Lili néni.

Vagy…

Tibor öntelt ötvenes. Nehezen viseli el, hogy úgy alakult az élete, ahogy, szinte semmire se vitte. Se erkölcsileg, se anyagiakban. Az egész ember egy hatalmas zéró. A netten éli ki elfojtott vágyait. Bárhová jelentkezik is be, ő csak osztja az észt. Háta mögött már becenévvel is illetik, ő a majdénmegmondomnekedmiajó. Neje felnéz rá, hiszen egy szinten mozog a pár.

Vagy…

Gyesen van otthon már negyedik éve Kriszti. Az ebédet a férje éthordóban hozza mindennap a kora délutáni órákban. Idejét nem a gyerekek kötik le, mert Marcikát reggel az apja viszi óvodába, anyósa meg hozza haza. Csak Balázskával van otthon, a kisebbikkel. Minden másnap egy takarítónő jár hozzájuk. Jó állása van a férjének. Közalkalmazott. Kriszti meg blogol. Naponta 6-7 órát.

Vagy...

Kata negyvenéves. Minden oldalon szinglinek titulálja magát. Letagadja mindhárom gyermekét. Azaz, nem írja be őket. Valami hiányzik az életéből. A férje teniszezik. Több mint 15 éve már. Kata nem. Ő csak anya. Meghalni sincs ideje.

Vagy...

Alma huszonéves alig múlt, egyetemista. Az oktatási költségeit a netten keresi meg szex felvételeivel. Szülei kettő éve váltak el, a papája szerelmes lett egy MNS-es partnerébe. Az anyukája meg öngyilkos, féléve. Alma még nem igazi felnőtt, de már kiéget. Hamarosan végez. Ő lesz társadalmunk értelmisége.

Vagy...

Vagy?

Te ki vagy?
Mit keresel itt?
Jogodban áll hallgatni is.

A cikket írta: Laura

5 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Hátha visszazökkentjük Laurát...

Bélához haverok jönnek ma meccset nézni. Szombat van, Manchester-Arsenal rangadó lesz. Karesz egy kicsivel hamarabb jött, mint a többiek. Béla leugrott egy kis sörért az Oktogonon az egyik kisboltba. Ott szokta mindig megvenni az életmentő nedűt a haveroknak, többnyire hitelbe. Míg Béla vásárol, Bea elszórakoztatja Kareszt, aki vevő barátja feleségének sikamlós humorára. Sikamlósságára. Közben ahogy Béla igyekszik, a zebrán átszalad, egy szembejövő hölgyet majdnem felöklel. Barbara pont a randijára igyekszik. Béla semmit nem néz csak rohan. Barbarát Ádám segíti fel.
-Kéz csókom hölgyem –mondja Ádám, majd kis gondolkodás után megfordul és a másik irányba indul. Haza.
Éva rabszolga módjára még szombat délután is dolgozik. Ő a kis ABC eladója. Béla rohanva ugrik be hozzá és minden addig már ott várakozó vevő elé, bedurakszik.
-Mentsen meg engem Évike. Kérek hitelbe egy rekeszt. Megint.
Ági áll és nézi mi történik.
-Ez felháborító, mit durakodik ez az ember? –gondolja.
Oszkár fennhangon megszólal.
-Uram álljon Ön is sorba. A hölgy előbb érkezett. Ja, és én is!
Holczhauserné Rémség Izabella érdeklődően várja a fejleményeket. Majd mikor Béla is beáll a sorba, mosolyogva kisétál a boltból, hóna alatt egy lopott kiflivel. Elindul az Oktogonon a tér másik irányába, kiveszi a kiflit rejtkéről és elkezdi majszolni. Lili néni halad el mellette és a szeme sarkából jól megnézi a rémségesen csúnya hölgyet.
-Hú, ilyen csúnyát rég láttam –gondolja és leül egy kispadra. Megrőkönyödni. Jucika huppan le mellé.
-Bocsi, sietek mondja és a retiküljében kezd el kutakodni.
Lilike csak hallgat, kettőt nem szól, ha egyet sem. Majd látja, hogy Jucika megtalálta a keresettet. LifeStyles van ráírva. Lilike nem tud franciául. De jó a szeme. Jucika felpattan és rohan a villamosmegállóba. A villamosról Matild néni és a fia szállnak le. Így a titkárnő alig jut fel az ajtócsukódás előtt a járműre. A villamoson nincs hely, Jucika mérgesen igazgatja miniszoknyáját. Béla áll fel neki. Neki ez rutin. Csak a feleségének nem teszi.
-Parancsoljon hölgyem –és udvariasan átadja a helyét. A feleség és az 5 gyerek meglepve nézik az apjuk udvariasságát és persze, Jucikának a miniszoknyából kivillanó bugyiját. A következő megállóban vége a mozinak. Leszállnak. Mind a heten.
A megállóban álló Gábor így nem is jut fel tőlük. Mérgelődik. De csak rövid ideig. Hirtelen egy kerek almát pillant meg, majd mellette mell magasságban még egyet. Alma libben be mellé. Várják együtt a következő villamost. Kriszta megint dolgozik szombaton. Ő villamosvezetőnő. Megáll Almáéknak, akik felszállnak. A többi száz várakozó velük együtt. Amikor Kriszta a következő megállóhoz ér, Gábor leszáll és bánatosan otthagyja az addig rá se hederítő nőt. Almának más vágyai vannak. Most Kata áll mellette. Egy kapaszkodó jut kettejüknek. Alma unja meg előbb. Nem szólal meg, csak lök egyet Katán. Úgy udvariasan. Majd a következőnél leszáll. Neki ma jó napja van. Egy előzékeny autós elengedi, amikor zöldet kap a gyalogosátkelőn. Amúgy csak tilosban szeret járni. Most kivételt tesz Almával. Kriszti férje, mögötte a két gyerek, Marcika és Balázska kap etikettből így leckét. Apjuktól.

Zajlik az élet Budapesten, a háttérben csak a bitek lazsálnak. Nem baj! Ez csak a rideg valóság.


Pinokkió

megtekintés Válasz erre: boszorkány

Sokáig voltam társkeresőkön, cseteltem stb.... sok időt elvett az életemből. Ma már arra használom a netet, amire való...kapcsolattartásra és információ szerzésre. Meguntam a sok hazugságot....töröltem magam mindenhonnan...itt maradtam, mert mi valósak vagyunk...
És megnéztem a második képet :-)))))))))))) pussz

Ez a szép az Internetben, mindenki maga dönti el, mire, miért, meddig megy el. Valahol minősíti is az embert, akarata ellenére. Sok új arcot, ismerőst, barátot köszönhetek jómagam is a hálónak.
Jól tetted!:)))
Én is megnéztem ma ismét egy lapot, majd a hátam mögé visszatettem, hagy lássák!!!!!!
Pusssssssz;-)
Sokáig voltam társkeresőkön, cseteltem stb.... sok időt elvett az életemből. Ma már arra használom a netet, amire való...kapcsolattartásra és információ szerzésre. Meguntam a sok hazugságot....töröltem magam mindenhonnan...itt maradtam, mert mi valósak vagyunk...
És megnéztem a második képet :-)))))))))))) pussz
Megnézte valamelyikőtök a második fotót ennél a résznél? :)

megtekintés Válasz erre: Orsolya

Laura! A cikked és maga a sorozat igencsak tökéletes! Szép estét Orsolya

Köszönöm.Mint a vak is mondaná.... ;-)

megtekintés Válasz erre: katalina

Jól írsz, Laura, élvezetesen, mert nem cicomázod, hanem egyszerűen írod le a gondolataidat, ahogyan beszélünk. Ilyen írásokat jó olvasni. Az egészet átolvastam. Gratulálok művedhez!
Szeretettel: Kata

Köszönöm Kata!
Talán most ismétlem önmagam, de említettem talán azt hiszem, hogy amikor írok, olyan, mintha valaki - valakik itt ülnének és mesélnék valójában. Legutóbb is, amikor társaságban voltam, olyan nagyon elszégyelltem magam, mert félóra sem telt el, és én voltam a központ. Zavaromban kimentem a mosdóba.
Tudom, hogy végigolvastál, hiszen nyomot hagytál mindegyik bejegyzésnél.
Szeretettel: L

megtekintés Válasz erre: Pinokkió

Szia Laura!
Pinokkió 33 éves fiatal srác, álmodozó és hisz a világbékében!
Keresi a vadvirágokat.
És nem tudja befogni a száját...
Pinokkió

Szia Pinokkió!
Jó neked! Fiatal vagy és még hiszel a mesékben is talán...
Viszont a szád ne is fogd be! Az azért van, hogy járjon, mint az óra mutatója....
L

megtekintés Válasz erre: Babenko

Semmi felesleges sallang, kicifrázott eltúlzott érzelem, a cikkedben a szereplők nem kedvesen mosolygó szereplők, hanem csak simán hétköznapi sorsok, emberek, akikkel találkozunk az utcán. Csillagos hatos Laura! :)

Olyan nincs is! :) mármint csillagos hatos... :)))

Igen. Akik a gép elé leülnek reggelente, napközben, esténként vagy netalán éjjelente viribölnek itt, mind-mind azok, akikkel bármikor összefuthatunk egy buszon vagy villamoson. S mennyire önmaguk itt is, holott kamera sincs. Itt a szavak árulkodnak, mert nincs szemkontaktus, mint a való életben. Igaz ember soha nem tagadja meg magát. A kaméleon meg azért az, ami...
Laura! A cikked és maga a sorozat igencsak tökéletes! Szép estét Orsolya

megtekintés Válasz erre: Babenko

Én, én vagyok!
Szeretem a munkámat, szeretek írogatni, szeretem az embereket még a sokadik csalódás után is.
Hiszem a szépet, hiszem a jót, hiszem a tisztességet, hiszem a becsületességet, még a sokadik csalódás után is.
Nem adtam fel, újra és újra nekivágtam, még a sokadik csalódás után is.
Küzdöttem, felmásztam, megkapaszkodtam, harcoltam, még a sokadik csalódás után is.
Segítettem újra és újra, mindenkinek, aki megérdemelte és aki nem érdemelte meg, még a sokadik csalódás után is.
Én, én vagyok! Lehajtott fejjel nem tudok élni.

Én ezt mind - mind tudom is. Köszönöm Babó!
Látom vetted a lapot.

megtekintés Válasz erre: kiki64

nagyszerű írás
grat.
:)

Köszönöm Kiki!
Gondoltam ezzel felteszem az i-re a pontot.
Valójában a négy előzővel teljes a kép.
:)

megtekintés Válasz erre: Orsolya

Laura! Kitűnő írás és igencsak sokat mondó a tartalma! Szép estét! Orsolya

Orsolya! Nem tudom megítélni milyen. Ezek az esetek buktak ki belőlem. Örömmel veszem, ha értetted a mondandóm vele.
L
Jól írsz, Laura, élvezetesen, mert nem cicomázod, hanem egyszerűen írod le a gondolataidat, ahogyan beszélünk. Ilyen írásokat jó olvasni. Az egészet átolvastam. Gratulálok művedhez!
Szeretettel: Kata

megtekintés Válasz erre: Pinokkió

Szia Laura!
Pinokkió 33 éves fiatal srác, álmodozó és hisz a világbékében!
Keresi a vadvirágokat.
És nem tudja befogni a száját...
Pinokkió

Ez aranyos mondás volt Tőled!
Szia Laura!
Pinokkió 33 éves fiatal srác, álmodozó és hisz a világbékében!
Keresi a vadvirágokat.
És nem tudja befogni a száját...
Pinokkió
Semmi felesleges sallang, kicifrázott eltúlzott érzelem, a cikkedben a szereplők nem kedvesen mosolygó szereplők, hanem csak simán hétköznapi sorsok, emberek, akikkel találkozunk az utcán. Csillagos hatos Laura! :)
Én, én vagyok!
Szeretem a munkámat, szeretek írogatni, szeretem az embereket még a sokadik csalódás után is.
Hiszem a szépet, hiszem a jót, hiszem a tisztességet, hiszem a becsületességet, még a sokadik csalódás után is.
Nem adtam fel, újra és újra nekivágtam, még a sokadik csalódás után is.
Küzdöttem, felmásztam, megkapaszkodtam, harcoltam, még a sokadik csalódás után is.
Segítettem újra és újra, mindenkinek, aki megérdemelte és aki nem érdemelte meg, még a sokadik csalódás után is.
Én, én vagyok! Lehajtott fejjel nem tudok élni.
nagyszerű írás
grat.
:)
Laura! Kitűnő írás és igencsak sokat mondó a tartalma! Szép estét! Orsolya
Én Laura vagyok. Szeretem a munkám, de egy ideje szívesen írogatok ezt-azt, önmagam szórakoztatására, amikor időm engedi.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: