újabb események régebbi események további események
22:11
Tündér módosította a naplóbejegyzését
22:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:47
EKbvtIaARmVg regisztrált a weboldalra
18:55
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:18
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:03
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Milyen hatással van az internet a szerelemre? (1)

Látogatók száma: 84

Plátói szerelem? Platón óta mindig mást és mást jelentett. Ha a romantikus-szexuális kapcsolattal hasonlítjuk össze, leginkább a barátság eredeti mély jelentésével egyezik.

Azok az emberek, akik egyébként is hadilábon állnak a valósággal, azokat a fantáziák világába viheti a semmire sem kötelező névtelenség. Mint minden emberi kapcsolattal, ezzel is vissza lehet élni, van aki teljesen őszinte, a másik pedig kihasználja a bizalmat...

Zoli házassága régóta romokba hevert, de ez számára húsz év után válik elviselhetetlenné, s tudatosul benne, hogy ez tovább már nem mehet! Mindketten pedagógusok, a munkából adódóan sok időt töltöttek külön. Két gyönyörű gyermekük született házasságukban. A gyermekek nevelésében, a háztartás gondjaival inkább Zoli foglalkozott. Mindenki irigyelte Zolit, hogy milyen szép, csinos, okos felesége van. Kívülről nagyon szépen éltek, csak a barátok körében volt ismerős, mennyire nem így van. Ági a való életben is nagyon könnyen ismerkedett, melyik férfi mondott volna nemet kihívó viselkedésére? Zoli nem hitt a szóbeszédnek, de mint a közmondás mondja, addig jár a korsó a kútra, míg egyszer eltörik. Zoli éppen szemtanúja volt, egyik alkalommal, amikor meglátta feleségét, amint egy idegen kocsiba beszáll. Zoli attól a naptól sokat szenvedett, de nem mutatta. Csak a családjának élt, gyermekei nevelésében találta meg boldogságát. Példamutatóan viselte a terhet, nem mutatta, de a fájdalom, a tehetetlenség teljesen felőrölte. Húsz évi szenvedés után betelt a pohár! Kicsi városunkban elterjedt a hír, hogy válnak. Közös megegyezéssel elváltak! A baráti körben már igen jó bevált ismerkedési formát ajánlották neki, -a virtuális kapcsolatot! Mivel igen helyes férfi volt, nagyon sokan válaszoltak hirdetésére.

A cikket írta: T.Zsóka

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

megtekintés Válasz erre: kiki64

a külsőség után nagyon könnyű ítélkezni, de ami a négy fal között történik, azt már csak két ember tudja
:)

Ez így igaz .
Nem lehet megítélni egy házaséletet látszat alapján, abból, hogy utcán vagy társaságban hogyan viselkednek. El tudom képzelni, hogy Zoliék életéről sem lehetett kívülállóknak megállapítani, hogy bennük mi zajlik. Nem egyedülúlló eset. Sok házasságnál történt már hasonló eset, hogy csak sokára, amikor már a gyerekek megnőnek, derül ki, hogy a látszat csal, és csak akkor döntik el, hogy tovább nem kívánnak együtt élni.
Gondolom, lesz folytatása az írásodnak, szívesen olvasnám tovább...
a külsőség után nagyon könnyű ítélkezni, de ami a négy fal között történik, azt már csak két ember tudja
:)
régen nagyon fontos volt a hűség, mert gondolom, senki se akarta a más kölykét felnevelni. ma azonban ez már nem lehet probléma, akkor miért nem lehet néha félre - értem ezalatt, mondjuk nagyon szeretem a gesztenyepürét, de hetekig, hónapokig, évekig, minden nap, kösz szépen. irreális elvárások.
Szia Zsóka! Ha egy kerék nem megy nem szabad erőltetni! üdv Orsolya
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: