újabb események régebbi események további események
22:11
Tündér módosította a naplóbejegyzését
22:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:47
EKbvtIaARmVg regisztrált a weboldalra
18:55
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:18
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:03
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Várva várt boldogság

Látogatók száma: 101

Igazából sohasem biztam az internetes társkeresés sikerében, mindezt igazolni látszik, amit tapasztaltam. Bár több sikertörténet is született - ugy hittem-egy kis szerencsével az enyém is az lehet.

Házasságom már régen elfáradt, gondoltam talán a neten megtalálom a számomra ideális férfit, de ez nem is olyan könnyű!
Nagy reményekkel telve beregisztráltam az egyik társkereső oldalra- több fotót is feltöltöttem magamról - és szép számmal jöttek is az elismerő üzenetek, a szebbnél szebb bókok, csak úgy záporoztak a pontok.
Több pasas is randira hivott, de a többségük inkább csak testi kapcsolatot akart.
Rögtön az elején randizni akart velem egy 22 éves srác! Nagyon jól nézett ki, izmos, szépen kidolgozott felsőteste van, ráadásul jóképű is. Többszöri email váltásra sikerült megértetnem vele, hogy nem akarok tőle semmit, mivel én 43 éves vagyok, és tetemes a köztünk lévő korkülönbség, keresgéljen a saját korosztályában.
Egy másik pasas, aki fiatalabb nálam 10 évvel, szintén randira hivott. Fényképe alapján nem tudtam beazonositani, ugyanis a feltett fotóján nemi szervét tette közszemlére, igaz alsónadrágban! Visszairtam, hogy izléstelennek tartom a fotóját, küldjön magáról rendes képet, ha valamit akar tőlem, és abban sem vagyok biztos, hogy méretes férfiassága láttán minden társra vágyó nő majd őt akarja! Vélhetően megsértődött az uriember, mert azóta sem irt, de igazából nem is érdekelt.
Akadt olyan pasas is, aki még arra is hajlandó lett volna, hogy a fővárosból leutazzon vidékre, csakhogy velem találkozhasson. Rám bizta az időpont kitüzését, de utolsó levelemben kértem őt,hogy néhány sort irjon magáról - nagyvonalakban - mert tudni szeretném hogy kivel fogok találkozni. A bemutatkozástól mereven elzárkózott, hogy miért, nem tudom. Már nem akarok vele találkozni, ezt később meg is irom neki.
Egy másik fickóval kb. 1 hónapig leveleztem, levelei alapján értelmes, tanult embernek tűnt. Utolsó levelében bevallotta - saját megfogalmazása szerint- megijedt attól , hogy találkozott egy kedves, csinos okos nővel, aki tulságosan megérintette őt! Mindezt nem tudtam mire vélni, de gondoltam magamban, ez már legyen az ő baja!
Néhány heti levelezés és ismerkedés után rám talált az a férfi akivel minden szempontból ideális társak lehettünk volna!
Kölcsönösen biztositottuk egymást szimpátiánkról, kölcsönös vonzalmunkról, sőt mi több, álmai nőjének tart, és - szavait idézve - " egymás ölelő karjaiban mindketten megtalálnánk azokat az érzelmeket, ami a jelenlegi életünkből hiányzik."
Sírva olvastam szépen megfogalmazott, szeretetteljes levelét, csakhogy a dolog szépséghibája az, hogy ő az ország másik felében él.
Többszáz km a köztünk lévő akadály, ami szinte lehetetlenné teszi azt, hogy legalább csak egyszer személyesen találkozhassunk. Napokig rágódtam azon, hogyan tudnám a 2-300 km-es távolságot legyőzni, de egyetlen ésszerű megoldás nem jutott az eszembe.
Az élet már csak ilyen, valamilyen oknál fogva ez a sors akarata!
Mára már feladtam a társkeresést, belefáradtam. A csalódások elég rendesen elvették a kedvemet, már nem is keresgélek.
Próbálok beletörődni abba, hogy az égiek így rendelték, hogy ne szerethessek és ne szerethessenek.

A cikket írta: Polly

5 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Én se keresgélek már,mert már annyit csalódtam...
Szerintem is így van ahogy Éva leírja .
Például én és a párom közt 9 év korkülönbség van.
És egyáltalán nem zavar.
És 350 km -laktunk egymástól :)
És együtt vagyunk...........................................
Kedves Polly !
Ne azt nézd mekkora a távolság. Valóban vannak sokan akik csak szexet akarnak és semmimást. A társkeresők is olyanok mint a munkaközvetítők, csak a szép oldalát mondják el a dolgoknak, a rosszat és negatívat, majd Te tapasztalod ki. A korkülönbség pedig nem lényeg, ha valóban megvan az összhang és az egyet akarás ténye. Ne társkeresőkben keress, hanem járj nyitott szemmel és sétálgass, menj társaságokba és ott megtalálod akire vársz. Való igaz, lehet már Ő kinézett csak még vár a megfelelő alkalomra. Légy nyitott és ne vadássz, csak közlekedj! Járj el rendezvényekre, ahol alkalom nyílik ismerkedni és meglesz az illető aki jó hozzád. Hidd el, ha akarod, hogy megtaláljon nem látod, ha csak jössz mész akkor megtalálod a párod. Ne görcsölj, és a nyitottság nagyon fontos dolog.
Polly! A szerelem véletleneken alapszik és akkor talál rád amikor a leginkább nem számítasz rá. szerintem se társkeresőkön ismerkedj...fel a fejjel!
Ne ad fel !
Én is próbáltam társkeresőn,régen.De nem tarom valami jónak . És hát nem is ott találtam rá a páromra. Itt volt a közelembe. :)
Legtöbb ember hazudik magáról ott! :(De ezt gondolom te is észre vetted.
És csak sexet akar.
Tisztelet a kivétel.
De azok szerintem nagyon kevesen vannak.
Nyisd ki a szemed.
Én is azt tettem .
Mert lehet a nagy Ő ott van a közelbe .
Csak nem veszed észre ,de lehet ő már észre vett. Puszi.
Sok szerencsét . :)

Maya.
Kedves Polly!!! Sose add fel!!!!!! Van aki csak rád vár......! Kívánom találd meg!!!!! Puszi: Monic
Kedves Polly! Az élet sokszor tartogat meglepetéseket.......üdv Orsolya
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: