újabb események régebbi események további események
17:49
KartinaFrupt regisztrált a weboldalra
09:12
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Veszélyes internet

2010. április 7. - Látogatók száma: 130

Napjainkban a hullámvölgyben lévő házasságok talán egyik, ha nem a legnagyobb ellensége az internet. Amint valami probléma adódik egy kapcsolatban, az egyik fél hajlamos oda menekülni. Ez érdekes kérdés hogy vajon miért?

Napjainkban a hullámvölgyben lévő házasságok talán egyik, ha nem a legnagyobb ellensége az internet.
Az internet, ahol rengeteg szex szolgáltatás, és társkereső oldal található. Véleményem szerint a csak szex még mindig megbocsájthatóbb, mint amikor már érzelmek kezdik el fűzni a páromat egy másik női egyedhez. Na ez az a kategória ami megbocsájthatatlan.
Meglátásom szerint sose szabad engedni eddig fajulni a helyzetet.
Gyanús esetek, amikor a párunk a neten csatangol és a mi pótlékunkat keresi:
1. nem együtt megyünk aludni, ő még marad, mert dolgoznia kell a gépen.
2. több óra elteltével se fekszik még mellettünk az ágyban.
3. amikor kimegyünk megnézni, hogy mit csinál még, akkor hirtelen lecsuk egy oldalt, és néz egy olyat, amit egyébként biztosan nem hajnali 1-körül nézegetne.
Persze jó esetben csak valami pornót néz, de ha szinte minden este előfordulnak ezek a dolgok, akkor jobb oda figyelnünk rá, mielőtt a vágyait tettek követik. Ilyenkor azért kicsit nézzünk magunkba is, hogy vajon miért keres mást, mi lehet az oka. Ha magunk nem tudnánk ezt eldönteni, és úgy érezzük, hogy mi mindent jól csinálunk, akkor próbáljuk vele megbeszélni, hogy szerinte mi az ami nem működik és mit csináljunk másképpen. Próbáljunk meg közös elfoglaltságokat találni a délutánokra, estékre, próbáljuk meg elszakítani a gépe elől amennyire csak tudjuk.
Igyekezzünk neki megmutatni, hogy mi mennyire értékesek vagyunk, próbáljuk felkelteni az érdeklődését újra, hiszen ne feledjük egyszer már belénk szeretett, fog az menni újra.
Váljunk érdekessé a szemében. Ez higgyétek el nem csak a kapcsolatunknak, de nekünk is nagyon jót fog tenni, mert ezzel mi is kiszabadulunk a "szürke" hétköznapokból, és újra érdekessé tehetjük a kapcsolatunkat, és jó esetben erősebbé a kötődésünket (szerelmünket) egymás iránt.
Véleményem szerint minden kapcsolat megmenthető ha meg akarjuk menteni. Még az is amikor már interneten kolbászol szívünk választottja. A legfontosabb dolog, hogy minél előbb meglássuk az intő jeleket, mielőtt a gondolatait tettek követnék, s ha érzékeltük a veszélyt, akkor jöjjünk rá, hogy mi váltotta ki, és próbáljuk ezt a problémát kijavítani.

A cikket írta: dyna

6 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. július 11. 01:59
Én megpóbáltam a számitógéppel harcolni. Nem jártam sikerrel. Követtem hát a férjem példáját. Találtam is egy egyéves kapcsolatot, ami alapjaiban megváltoztatta a világlátásom és kézzel foghatóan klasszabb élményben volt részem, mint azelőtt bárkivel. A férjemnek pedig rá kellett jönnie, h ha nem figyel rám, akkor nagyon gyorsan találok olyat, aki viszont igen és egyszer hiába fog átnyúlni a franciágy másik oldalára, ha nem változtat magán. Azóta nem lóg a gépen éjszakánként.
2010. július 7. 20:59
Fantasztikusan fején találtad a "szöget"!! Köszönöm.
2010. június 18. 09:06
Minden kapcsolat megmenthető, ha a két fél egyformán akarja!
A számítógép használata közben lehetőségünk van, hogy új módon kerüljünk intim kapcsolatba valakivel. A világ megváltozott. A mai fiatalok, már úgy nőnek fel, hogy bevett forma az interneten át való ismerkedés. Ebből aztán csakúgy mint a játszótéri, diszkós ismeretségekből vagy lesz valami komolyabb, vagy nem. Ám veszélyesnek tartom, mert elveszítjük a realitásérzékünket, eltávolodunk a valóságos élő emberektől! Aki hadi lábon áll a valósággal, a fantáziák világába viheti a semmire sem kötelező névtelenség.
Nagyon jó témát vetettél fel kár, hogy ezt többen nem olvasták el, s főleg nem reagálnak rá!
2010. április 8. 01:59
38 évesen lettem szerelmes a neten először és szerintem utoljára.Semmi testi kapcsolat nem volt csak csupán annyi, hogy mindig az jelent meg a monitoron amit a páromtól szerettem volna kapni. űa párom mikor mondtam neki hogy mi van akkor őrjöngött, de a sex szuper lett. Fél évig tartott, vagy talán kicsit tovább ez a "chat-es " szerelem,de a párkapcsolatom még ma is (ugyanazzal a férfival:-)))))))
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: