újabb események régebbi események további események
19:25
Tündér módosította a naplóbejegyzését
15:11
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
09:29
Marthagualf regisztrált a weboldalra
15:20
RaymondUnisa regisztrált a weboldalra

Hogyan kell túlélni egy háromszöget? (2)

Látogatók száma: 1 040

Szeretetből értesítik a másikat!

- Bonyodalmakat okoz majd a kommunikáció? Az okosabbja lehalkítja a telefonját. Ha viszont ez nem jutott eszébe, akkor te fogod megszívni.
- Normális ember nem szívesen hozza magát abba a helyzetbe, hogy egy légtérbe kerüljön a feleségével és a szeretőjével. Ne próbáld megmagyarázni, hogy ez neked rosszul esik, REMÉNYTELEN.
- Számíts arra, hogy felbukkannak majd a környébeli "jóakarók", akik azt tűzték ki életük céljául, hogy téged ebből a helyzetből megmentsenek. Győzködnek majd, hogy rúgd ki, elvégre te ennél jobbat érdemelsz, vagy csupa szeretetből értesítik a másikat, hogy a párja félrejárkál.
Végül pedig soha, egy percig se hidd azt, hogy egyszer majd szakít a másikkal és jól meglesztek.
Ilyen ugyanis csak a mesében van, ez pedig itt a szomorú valóság!

Végkövetkeztetés, egy megrázó véleménnyel:

.....Ha a hárömszögben tényleg csak hárman lennének! Csakhogy legtöbbször az sérül, aki nem is főszereplő: a gyerek, a kedves anyja, apja, esetleg maga a megcsalt feleség hal bele. Ha szembenézek magammal, köpni tudnék, hogy megkötöttem a legszégyenletesebb kompromisszumot: megcsalt Ő, a barátom, szeretőm, gyermekeim apja, mégis együtt vagyunk! Hová lett a hajdani vidám lány? Már én vagyok a legszomorúbb, legmegalkuvóbb sokgyermekes anya, aki a krisztusi 33-al megtanult HALLGATNI'....

A cikket írta: T.Zsóka

5 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

nem hallgatni kell, hanem felejteni

puszi
A megcsalásnál is nehezebb elviselni a megalkuvást.
de eljátsszák, hogy megbocsájtottak, milyen nagylelkűek, de ennek ellenére örlődnek, s ott bujkál a lelkükben, fülükben pedig a beültetett bogár, sosem lesz már a régi !!!

de mindenki maga dönt maga felől
:)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: