újabb események régebbi események további események
06:16
Tündér módosította a naplóbejegyzését
06:15
Tündér új bejegyzést írt a naplójába

Alíz sármőre 2.

2015. május 3. - Látogatók száma: 76

Nekem férfi, neked pedig én kellek!

Amikor kinyílt az ajtó és a lány elviharzott, csókot adva szeretőjének, nem tudta miért hagyja őket kettesben, de nem érzett kételyt. A lányban, teljesen megbízott, nem úgy mint Alíz magában. Látta, hogy a levendula nem a nedves ajkakból, hanem a ruhájából árad a férfinak. Amikor kinyitotta az ablakot, már szellő lebegtette Alíz, gyönyörű hosszú fekete haját, mint valami idegen megérintette a napot.
A férfinak sem kellett több, kigombolta fehér ingét, és napozni szeretett volna, de a teste nem hiányolta, hiszen barna végtagjai és felső teste izmoktól és napsütötte mellkasa arról árulkodott, hogy legalább hetente kétszer konditerembe jár. Láttam rajta, ahogy emelkedik és ahogy kifújja a levegőt visszasüllyed. Fekete szeme csak ragyogott, és a haja, az a sötét barna haj...Amint láttam volt egy kis vágás a szemöldöke fölött, amit még kis gyerekként szerzett, amikor focizott a barátaival az iskolában. Felszökött a hőmérséklet a szobában, pedig már október volt.
Alíz születésnapja. A barátnője neki indult valamit vásárolni, de erről Alíz teljesen elfelejtkezett.
A párjára várt, addig ameddig kell, hiszen a legnagyobb ajándék lenne, ha ideális partnere a közelgő huszonegyedik születésnapjához meglepné. De mivel nem volt partnere, így hát a potenciális férfijelöltek az egyik a tanára, a másik pedig - a barátnője párja. De erre nem gondolt, naná, hogy megfordult a fejében, de még nem is gondolhatta, hogy varázsa a férfinek van, csak...és neki nincs semmi!
De rögtön megcáfolta a pasi, amikor Alíz az ablaknál tűnődött és rakosgatta el törött szívét, amelyet nem régen sebeztek meg, a férfi - rákérdezett!
-Nincs kedved neked egy kis mókához, most hogy nincs itthon senki, csak mi ketten?
Tétován közelebb ment, a férfi mellkasára nézett, és arra gondolt, milyen jó lenne benne elmerülni...
-De azért lenne kedvem egy kis vidámsághoz...és édesen megnyalta az ajkát, úgy hogy a férfi ne vegye észre.

0 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: