újabb események régebbi események további események
22:11
Tündér módosította a naplóbejegyzését
22:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:47
EKbvtIaARmVg regisztrált a weboldalra
18:55
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:18
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:03
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Fáj a szívem fáj....

Látogatók száma: 506

Nem tudom, hogy mi a helyes út, talán majd ezek után még megtalálom azt amerre tennem kell egy lépést.

Szombat este az egyik barátunkhoz voltunk hivatalosak születésnapi buliba. Nem messzire mentünk ugyanis a barát az egyik szomszédunk.
Terhességem előtt dohányoztam, mikor elkezdtük tervezni a babát, akkor abba a pillanatban letettem. Mostanában megint nem bírtam megállni és időnként megint hozzányúltam. A párom megmondta, hogy Ő nem bírja elviselni, hogy dohányos vagyok, úgyhogy vagy leszokok vagy elválunk. Így úgy döntöttem, hogy nem dohányzok, de csak nem bírtam így dugiban megint rágyújtottam. Szombat este Többek közt ez is kiderült.
A szomszéd sráctól olyan érzéseket kaptam mint már nagyon régen senkitől. Kedves volt hozzám megértő és komolyan elgondolkodtam azon, hogy mi tévő legyek. Volt pár SMS váltás köztünk. Hiányzol, csókolnálak...stb. stb. stb.... Ezt még nem tudta a párom, de nagyon úgy éreztem, hogy ezt nem sokáig bírom titkolni és talán nem is akarom. A dohányzás kiderülése után a párom olyan szinten felbosszantotta magát, hogy a jelen lévő összes ember előtt kiteregette a legféltettebb titkaim amit csak neki mondtam el. Nagyon fájt ez a dolog, csak sírtam. Fél 2-kor hazajöttünk. Ment a vita, mikor én már nem is foglalkoztam az egésszel, elmentem tusolni majd feküdni. Az ágyban még írtam egy SMS-t a szomszéd srácnak, amire nem kaptam választ és elaludtam. párom viszont fennmaradt és kicsempészte a telefonom a párnám alól, sejtve, hogy valami zajlik a háta mögött. Megtalálta az SMS-t. Ami fedőnév alatt volt. De egyből tudta, hogy ez csak egy átverés, beírta a számot a telefonjába és a hívás gombot nyomta meg. Mikor a telefonja kiírta a szomszéd srác nevét. Nem szólt semmit. Reggel 8-kor kivágta az ajtót felhúzta a redőnyt és elkezdett velem ordibálni, hogy ismerjek be mindent, én akkor már nem láttam értelmét annak, hogy bármit is titkoljak. Úgy éreztem, hogy a szomszéd srác támogatni fog. Persze az SMS-re nem kaptam azóta sem választ. Nagyon összevesztünk a párommal és tegnap délután összeszedte a legfontosabb holmijait betette az autóba és elment. Pár szomorú üzenetet írt a telefonomra, de nem olyan hangvételűt amivel hozzám vágyódott volna vissza. Nem vágyódunk már egymáshoz. Egész este kérleltem, hogy jöjjön velem táncolni, de hiába, mindenki másnak azonnal ment. Számomra ez is arról árulkodik, hogy már nem vagyunk olyan fontosak egymásnak. Elment, nem tudom végleges-e, nem tudom, akarom-e , hogy visszajöjjön, hogy szeretem-e még. De azt már tudom, hogy a srácra akire annyira számítottam, nem szabadott volna. Ebben az a legnagyobb baj, hogy nem a férjem hiányzik, hanem a srác a szomszédból. Aljasnak, hazugnak érzem magam, de úgy gondolom nem történt volna ez meg ha a férjem nem kényszerít bele. Talán egyszer jobb lesz, szebb lesz és az sem biztos , hogy bármelyik férfi továbbiakban szerepet fog játszani az életemben. Attól független ha megszólal a telefonom mindig azon imádkozom, hogy csak a szomszéd srác legyen.

A cikket írta: K. Anna

8 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

valami kettősség hatja át a történeted
érdekes volt olvasni a számomra
:)
Kicsit el voltam mostanában havazva, de vártam már a cikked, mert egy előzőbe emlitetted, hogy valami gond van Veled(Veletek)de ennyire nagy bajra nem gondoltam...remélem, hogy minden rendeződni fog már a gyerek miatt is.
Na megyek, most tudunk lehuppanni kicsit dumcsizni! Drukkoljatok!
Puszi

megtekintés Válasz erre: Pitt

A szomszéd nője mindig zöldebb? Igaza van Matyómacsónak! Felejtsd el a srácot! Él még? :-)

Azért nehéz elfelejtenem, mert olyanokat mondott nekem amit a párom már nagyon nagyon régen nem, vagyis lehet, hogy mondta, de olyan megszokottan. Mindig úgy rakjuk le a telefont, hogy : "szeretlek hiányzol, siess haza!" Múltkor véletlen mondtam a barátnőmnek is:-) és hallottam már azt is, hogy Feri mondta másnak és ez nagyon rossz. Nem azért mondjuk, hogy Szeretlek mert akarjuk mondani a másiknak, és úgy is érezzük, hanem azért, mert hozzászoktunk, hogy mondjuk. De azért csak a férjem és mellette a helyem!
A szomszéd nője mindig zöldebb? Igaza van Matyómacsónak! Felejtsd el a srácot! Él még? :-)

megtekintés Válasz erre: kisréka

A szomszéd srác is olyan, mint a gyerekeknek a cukrászda üveges pultja. Látja, kívánja. Ha beszabadulna, akkor gyomorontást kapna és egy darabIg rá se tudna nézni. Ez a vonzalom is hasonló. Tudod, hogy árt. Jobb minden nap egy péksüti, mint évente egy hatalmas torta. (Különben éhes marad az ember!)

Igen! Ez pontosan így van! Remek hasonlat, köszönöm!
A szomszéd srác is olyan, mint a gyerekeknek a cukrászda üveges pultja. Látja, kívánja. Ha beszabadulna, akkor gyomorontást kapna és egy darabIg rá se tudna nézni. Ez a vonzalom is hasonló. Tudod, hogy árt. Jobb minden nap egy péksüti, mint évente egy hatalmas torta. (Különben éhes marad az ember!)
Akarom mondani, alakult:-)
Milyen szupi kis beszélgetés akult ki itt a cikkem alatt. :-)
Köszönöm szépen!
Ők is árulják a házat mi is. Az lesz szép ha megint egy környékre költözünk:-) Jajjj Isten ments!
Őszintén remélem, hogy minden rendbe jön köztetek, és megtaláljátok azt az "ismeretlen okot". És persze meg is oldjátok.
A szomszéd srácot meg felejtsd el, ültess valami nagy bokrot kettőtök közé :-)

megtekintés Válasz erre: H.Norbert

Ha lesz valami fejlemény azt is leírhatnád.

A ma esti beszélgetést holnap a cikkeim közt megtalálhatjátok. Olyan ez az egész ami itt van mint egy "legjobb barátnő dolog". Mindent leírhatok és kiadhatok magamból Ti meg meghallgattok és elmondjátok az őszinte véleményeket. Sokat segít.
Valahol valami és ismeretlen oknál fogva elromlott. A páromnak és nekem is nagyon fáj ez a helyzet és úgy döntöttünk ma leülünk és átbeszéljük.
A mai nap folyamán rájöttem, hogy mennyi mindent köszönhetek a férjemnek és, hogy mennyi támogatást kaptam/kapok Tőle. Attól motoszkál az agyamban a szomszéd srác is, de tudom, hogy a helyes döntés az ha a férje mellett maradok. Még jobb fele tudjuk terelni a kapcsolatunkat. A mai nap olyan volt mint mikor anno összejöttünk és nem találkozhattunk. HIÁNYZIK!!!
Ha lesz valami fejlemény azt is leírhatnád.
Kedves Anna! Már jeleztem, hogy tetszenek a cikkeid, és e mai hatására elovastam újra az elsőt, amit 6-án írtál. Valahol az elején így kezdted: "Akkor ismerkedtem meg azzal az emberrel, aki most életem párja és gyönyörű gyermekem édesapja..." Nekem ez az egész nem fér a fejembe, túl nagy a kontraszt 1 hét alatt. Mi történt veled?
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: