újabb események régebbi események további események
02:10
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
01:54
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
01:31
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
17:47
Ilona módosította a naplóbejegyzését
17:42
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
01:41
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
18:31
Visszafogott Vénusz módosította a naplóbejegyzését
18:16
Visszafogott Vénusz új bejegyzést írt a naplójába
09:20
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
09:20
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
08:55
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
01:48
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:56
Tündér módosította a naplóbejegyzését
16:14
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
12:37
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
01:35
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
11:03
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
01:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
01:18
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:56
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Erotikus

Levél az egykori szeretőmhöz

2019. március 9. - Látogatók száma: 48

Szia Kicsim!

Ma hajnalban (3/4 5-kor keltem, hogy elindítsam apát) fél 6-tól megpróbáltam visszaaludni, de eszembe jutottál. Vajon hogyan fog lezajlani az újbóli találkozás?

Mondanom sem kell, eléggé felzaklattam magam, és elindult az agyam... (gyorsan zárójelben jegyzem meg, hogy tegnapelőtt fél 11-kor repesztettem el a házatok előtt, és azon morfondíroztam, hogy meg kellene lepjelek egy kis papírfecnivel, amit az ablaktörlő alá tennék be. Olyan vékony lett volna, hogy kintről ne lehessen látni, csak ha te felfedezed. Írtam volna valamit, amiről eszedbe jutok. De nyúl voltam. Nem tettem meg.

Sokféle variációt láttam magam előtt a találkozónkra, de valahogy mégis egy szobában láttam magunkat a végén.
Mindenféle dögös cuccban láttam magamat. Jah, a lényeg! Hogy hátrakötöttem a kezed, mert el akartalak varázsolni - az érzékeidet legalábbis.

Az ágyon ültél, a kezed hátul megkötözve, s én sztriptízeltem neked. Lassan vettem le magamról a ruhadarabokat, dominás cucc volt rajtam, de már csak fekete tűsarkú és egy dögös fekete blúz, ami középen majdnem a köldökömtől ki van vágva, és onnan fűzős. A mellem halma erősen dominál, vonzza a tekintetet - ebben tekeregtem előtted, s farkad már erősen meredezett.

Ó..., igen, s a farkadon rajta volt a karácsonyi ajándékod, a szorító, úgyhogy kőkemény voltál. Végül minden egyes ruhadarab levétele után erősen a szám közé vettelek, és vadul szoptalak... De oh, hova is sietek?

A kezdést el sem meséltem! Megjöttél, és már nagyon vágytunk egymásra, nem kellettek szavak, mindketten a másik szája után vágytunk, s így vadul összeölelkeztünk, és mohón csókoltuk egymást, újra felfedezve a másik illatát, érintését. Simogattuk, markolásztuk egymást, eközben egy kendővel megkötöztem a kezed a hátad mögött.

Te kérdőn néztél rám, de csak mosolyogtam, aztán te is. Megértetted, mit akarok. Egy régi vágyam beteljesülését, és megadtad magad. Újra csókolóztunk, közben lenyomtalak az ágyra, levettem a gatyád, aztán az alsód, és szopni kezdtem a faszod. Játszottam vele, a makkodat kényeztettem sokáig, fel-le járt a nyelvem a farkadon. Végigsimogattam, és élveztem az ízét, majd felraktam a szorítót, és megszorítottam annyira, hogy ne fájjon. Egyből még több vér tódult a szerszámodba. Elégedetten felegyenesedtem, és megkezdtem a sztriptízt.

Lekerült a szoknyám, aztán a bugyim, közben, ahogy már írtam is, mindig visszatértem a szép farkadhoz, és mohón, vadul szoptam, mert olyan régen élvezhettem már, és nem bírtam betelni vele. Aztán az öledbe ültem, de még nem a farkadba, és úgy csókoltalak, teljesen hozzád simultam, a melleimet az arcodba toltam, és ruhán keresztül, a dekoltázsomba temetted az arcod. A hajadba markoltam és húztam picit, de hogy épphogy csak fájjon. A kemény mellbimbóiddal ugyanezt tettem, és a zacsidat is erőteljesen meghúzgáltam, így korbácsolva fel benned a szenvedélyt. Közben a szánk nem vált el egymástól, érzékelted a fájdalmat, de a csókunk semlegesítette azt, mert az édes volt. Aztán elváltam tőled és levettem a blúzomat, majd a melltartómat.

Immár teljesen meztelen álltam előtted, és arra vártam, hogy keményen megbassz. De húzni akartalak. Az öledbe ültem bele. Egyenesen az ágaskodó nagy faszodba, és tövig húztam magam rá, és lovagolni kezdtem. Közben vadul csókoltalak és simogattalak. Felhúztam a pólód, és a bimbóidat szívogattam, majd csipkedtem picit a fogaimmal, édes kínokat okozva ezzel neked. Újabb vágtát indítottam. A melleim ott rengtek az arcod előtt, és láttam milyen sóváran nézed őket, így megkegyelmeztem, és felváltva a szádba adtam a mellbimbóimat, amit mohón szoptál, harapdáltál, visszaadva nekem az előbbi édes kínzást (Imádom amikor ezt csinálod velem!). Hirtelen abbahagytam a vágtát, és leszálltam rólad.

Meglepődve néztél rám. Megkértelek, hogy picit ülj hátrébb az ágyon, és feléd álltam, szétterpesztett lábakkal előrehajoltam, így a nedves puncim pont a szád elé került, a farkad meg a számba, és így szoptalak. Fejjel lefelé. Megértetted mit akarok, s az arcod a pinámba fúrtad és finom nyelvcsapásokkal kényeztetted a hatalmasra duzzadt csiklómat. Nyögtünk! Sóhajtoztunk! Nagyon jólesett mindkettőnknek ez a fura felállás, de a vér a fejembe tódult és megszédültem. Abba kellett hagynom.

Felálltam és kihúztalak az ágy szélére. Felállítottalak, majd eléd álltam. Kis terpesz, előrehajoltam és lassan a farkadra csúsztam, s úgy kúrattam magam. Én irányítottam a lökéseket. Hmmm... isteni volt! Rád néztem és láttam, hogy már nagyon szenvedsz. Lecsúsztam a farkadról, szembefordultam veled, neked préselve a meztelen testem. Átöleltelek, megcsókoltalak. Anyelvünk vad csatát vívott, miközben eloldoztam a kezed.

Csak erre vártál. Határozottan megfordítottál, és megkérdezted:

- Ezt akarod? Hmmm? Hátulról keféljelek mocskos kis kurvám? Hmmm? Megkapod kis ribanc! Nesze! - kiáltottad és tövig vágtad magad belém.

Eszeveszett iramban kúrtad a lucskos pinámat. Nyöszörögtem a gyönyörűségtől. Belekaptál a hajamba és úgy húztál még jobban magadhoz. Nagyon vad volt az aktus. Teljesen belefeledkeztünk egymásba, és rimánkodni kezdtem, hogy a geciddel töltsd tele a puncim. Spriccelj tele, hogy érezhessem, milyen érzés amikor te pumpálod tele.

Pár pillanat múlva, 5-6 lövelléssel teletöltötted az izzó pinámat. Utána rám hajoltál, megpusziltad a hátamat, átöleltél és egy picit így maradtunk. Aztán kihúztad magad
belőlem. Megfordítottál és a mellkasodhoz húztál. Újra átöleltük egymást és finoman csókolóztunk. Éreztem, hogy a lábamon végigfolyik a gecid, és ez földöntúli boldogsággal töltött el, mert először érezhettem, milyen ez, amikor veled vagyok.

Ezt álmodtam... Felébredtem és hatalmasat masztiztam.

S mivel apa nincs itthon, ezért gyorsan, amíg emlékszem rá, leírtam neked. Egyszer talán majd elolvasod?

Csókollak, Kicsim!

- Lady Anonima -

Fotó: internet

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: