újabb események régebbi események további események
22:11
Tündér módosította a naplóbejegyzését
22:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:47
EKbvtIaARmVg regisztrált a weboldalra
18:55
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:18
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:03
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Erotikus

Piroska és a Farkas... Szabadon, a "Piroska" c. cikk ellentételezéseként, a nő oldaláról megközelítve

Látogatók száma: 148

Hol volt, hol nem volt!...

Az ingyenes hirdető újságban olvastam egy hirdetést a társkereső rovatban. A jól megszerkesztett szöveg odavonzotta a tekintetem,... "középkorú..., jó megjelenésű..., úriember..., igényes... "... És pont engem keres - gondoltam, mert kedves is vagyok meg csinos is... "Háza, kocsija" van.

Na ez kapóra jött. Amúgy az utóbbi időben igencsak rosszul ment az "üzlet", ezért eldöntöttem, becserkészem ezt a palit. Elhessegettem minden negatívot, és már csak egyetlen dolog járt az eszemben. Semmit sem veszíthetek! - győztem meg magam. Lesz egy görbe, izgalmas éjszakám. Nem beszélve arról, nem tervezek még rövid távú kapcsolatot sem, csupán egy éjszakás kalandot.
Nem vágytam társra, hiszen ott szuszogott mellettem, már elég régóta. Csak kicsit unatkoztam mellette, mert abban az időben nagyon leeresztett a drágám, kis izgalomra vágytam, meg valami másra. Kezdtem magam kicsit "elhanyagolt asszonynak" érezni...
Vártam, és vártam, hátha jobbra fordul a sora és megint olyan szép lesz minden, mint régen, de a szerencse nem szegődött mellé. Majdhogynem nekem kellett eltartanom. Már alig győztem. A kuncsaftok is leeresztettek így az ünnepek közeledtével. Mindenkinek első volt a család. Nem mentek jól a "dolgaim". Megértette volna vagy sem?... tennem kellett valamit.

Említenem sem kell, hogy miután felvettem vele a kapcsolatot, éjjel-nappal csörgött a telefonom. Szinte már zsibbadtam tőle, annyira tolta magát, mégis valahogy a szövegével, a kellemes modorával megfogott, úgyhogy többszöri csacsogás után meg is beszéltük hét végére, szombatra a randit. Farkas, mert ez volt a neve, olyan ötvenes, és amit még elmondott magáról, no meg a külsejéről. Hát a méretei alapján nem egy Adonisz. De ez szinte mellékes volt. Az ágyban nekem minden pasi egyforma.
Tudtam, hogy én sem fogok szégyent vallani, ha meglát és sor kerül erre a találkozásra.

(Sose felejtem el. Keddi nap volt. És a pasim ott szuszogott mellettem. Na - gondoltam, ebből nekem elegem van! Nosza. Nem várhatok ítélet napig. Az ünnepek a nyakamon. Cselekednem kell. Ez a pali szombaton akar velem találkozni?... Baromira értettem a meglepetésekhez. Elővettem régi jól bevált trükköm, és kikerestem a megadott telefonszáma alapján, hol lakik? Meglepem a drágát... Egy nappal előrehozom a randit. Ki tudja? Hátha egy szélhámossal van dolgom?)

A megbeszélt szombat helyett, pénteken este, úgy fél hat tájékán a távolsági busszal beértem a pályaudvarra. Egy óra buszozás után semmi kedvem nem volt ahhoz, hogy a helyi járattal induljak tovább, ezért se perc alatt felhívtam őt a mobilon... Mázlim volt! Belehallózott a készülékbe, de időt sem hagyva neki, hiszen tudtam ki van a vonal másik végén, közöltem vele:

- Hol vagy már?.. másodszor hívlak..., és ezt eléggé határozott hangon, követelőzően mondtam.
- Oké! Ne haragudj - felelte kissé megszeppenve, - de tusoltam éppen, és nem hallottam, hogy csörög a mobilom... - No Piroska ezt becserkészted? - gondoltam.
- Nem tesz semmit - válaszoltam bűbájosan, de változott a programom. Itt vagyok a busz pályaudvaron, gyere értem!

Nem telt bele húsz perc és begördült a pasikám. Kiszállt a kocsijából egy alig óriás, mint sejtettem nem éppen Adonisz külsejű fazon. De nem tesz semmit, nálam ez nem szempont...
Szóval... ott az utcán megismerkedtünk. Kb. láttam mire lehet képes!... de valóban megnyerő volt,... udvarias, előzékeny, mosolygós és rettentő mód nem tudta leplezni a kíváncsiságát..., mohóságot sejtettem mögötte. Úgy méregetett, mint valami csodabogarat. Nem mondom a magam 165 cm magasságommal, 55 kilómmal, szőke, tüsis, de inkább kócosra fésült hajammal, egy-két finom csík melírrel benne, halvány zöld kosztümben, ami illet a sötétszürke hosszú kabátomhoz, hiszen tél volt és a szemem zöld színéhez, fekete hosszú szárú lakk csizmában, a hozzá illő táskával a vállamon... szemre való teremtés voltam. Mások úgy mondanák kurva jó nő!
Ezt ő is észrevette a drága, mert megnyalta a szája szélét.

Ettől kezdve már nem lehetett kérdés a továbbiakban, hová menjünk? Hozzá természetesen, de előtte megbeszéltük, egy táncos, zenés szórakozóhelyre megyünk előbb vacsorázni,... elvégre nem vagyok én egy "olcsó nő!"

Vacsora közben észrevettem, hogy két telefon is van nála, amiket többször nézegetett. Én úgy tettem, mint aki nem vesz róla tudomást.

Már kezdtünk volna hangulatba jönni, amikor eleredt az eső, és el kellett indulnunk természetesen hozzá. Minek húzni tovább az időt? Útban hazafelé kezdtem ráizgulni, mert elkezdett tapperrolni az "Édes",... ami egyáltalán nem volt ellenemre. Sőt nagyon is tetszett! Csak annyit mondtam, ez veszélyes így vezetés közben, "Drágám!"

Haza érve lefürdettük egymást, és ágyba bújtunk. Fergeteges hancúrozásba kezdtünk, ami nekem csak egy "numera" volt. Ettől függetlenül megállapítottam nem egy kezdővel van dolgom...
Már befejeztük, amikor egyszer csak megszólalt a telefonja, és amit igen idegesen vett fel. Érdeklődtem, ki volt ez? - mert furcsállottam, hogy éjnek évadján, lehetett kb. hajnali három óra, ki hívhatja? Akkor közölte velem, hogy csak a felesége volt. Hozzátette, a volt felesége, és hazajött külföldről. Nahát ez engem kissé meglepett, különösen a "csak" és a "volt" és akkor most mi "van?"... de ő mindjárt igyekezett is hozzátenni, nem élnek valami jól, és hogy neki is kijár egy kis szeretet, szórakozás. Na! - gondoltam akkor ideje elhúzni. Egyáltalán nem esett jól ez a nem várt fordulat. Mégis csak szélhámossal van dolgom, ha így kellett megtudnom, neki felesége van... Ezek után ő már nekem "csak egy strigula" volt.

Hirtelen eszembe jutott a párocskám, aki azt sem tudja merre járok? Ó a szegény!... nem érdemelte ezt meg tőlem! Ideje visszabújni mellé az ágyba és kiengesztelni. A kis kalandom, ami mégsem úgy fejeződött be, ahogyan elképzeltem, nem ütött nagy sebet rajtam. Így az ünnepek közeledtével minden numerát eddig is le kellett rövidítenem.... majd gyorsan összekaptam magam és útra készen állva, közöltem vele, nekem mennem kell... Ő megpróbálta szépíteni kissé a dolgot, de ez engem már egy cseppet sem érdekelt... Kelletlenül felkapta a ruháját, majd miután bevágódtunk az autóba, közöltem vele a tarifát... Akkor egy pillanat alatt levágta, hogy kivel áll szemben, akarom mondani ül? Félreérthetetlenül mondotta, hogy ő "dugásért még egy nőnek sem fizetett."
Na Piroska - gondoltam, - így tényleg csak egy éjszakás kalandod volt, és nem tévedtél... egy szélhámossal!

A cikket írta: zsoltne.eva

4 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Kedves Bokorur!

Egyetértve az előttem hsz-elővel, de kiegészítve azt.
A válasz második részével egyetértek. Ezt pótolni is szándékozom. De minden egyéb, amit itt leírtam önmagáért beszél. Csak egy fikció, amit nem hangsúlyozott ki, talán mert túl valósághűre sikeredett? Lehetne az is, de nem ez volt az elsődleges célja. Ön ezt tudja mégis...

Hogy is szokták? .... "Szabadon"... az xy.... cikkíró után!... helyett "Szabadon, a "Piroska" c. cikk ellentételezéseként, a nő oldaláról megközelítve"... Most sem megszemélyesítve... mert, ha arra várnék, hogy engedélyezve lesz, akkor várhatnék ítélet napig. :-)
Módosítottam a címet. :-)


Köszönöm.
Éva

megtekintés Válasz erre: bokorur

Tisztelt Éva!
Ez nékem most nem tetszett. Vannak benne nem egyértelmű mondatok, pl: "Lesz egy görbe, izgalmas éjszakám. Nem beszélve arról, nem tervezek még rövid távú kapcsolatot sem, csupán egy éjszakás kalandot.", ezt nem is értem (szemantika!).
A történet is kesze-kusza. Van egy állandó "pasi", aki mellől elmegy "magát árulni" a hölgy, de ezt a lehetőséget egy társkeresőn leli... Nékem ez nem állt össze. Erőltetett.
Írástechnikailag vannak benne jó részek: "Mások úgy mondanák kurva jó nő!", ez egy közbevetés, ami tetszett, de az önmaga külsejét leíró rész is jó.
Bokor

*Kérdése:
"Szabad-e felhasználni más cikkét, sztoriját?"
Tisztelt Éva!
Más cikkét úgy szabad, ahogy például Maresz, Pinokkió vagy éppen Lizelotte szokta. Valahol illik visszautalni az intertextualitásra. Ez lehet a címben jelezni vagy csak a cikk végén egy linkkel megjelölni, hogy az írás alapja az xy író valamilyen cikke. Adott esetben, ha ez személyiségi kérdéseket vet fel, akkor érdemes engedélyt is kérni a forráscikk írójától!
Bokor

Kedves bokorur!

Akitől persze soha nem kapná meg az engedélyt. Olyat javasol, ami eleve nem járható. Akkor nem is kérdezte volna.
Mit gondol kedves sokat megélt, okos tanácsadó? Hallgat Önre, de azért nem becsukva a szemét.
"Szemantika".... nem is akarom érteni. Olyan egyértelmű ez a rész! Mégis úgy állítja be, mint, aki nem érti miről van szó. Nem akarja, ez más kérdés.

Ki az a nő, aki magát árulja? Egy kurva nem? Akinek van egy állandó palija, lehet, a stricije.... Egyáltalán nem erőltetett. Inkább nagyon is nyílt.

A többi részt el lehet fogadni, megfontolandó. "Szabad-e felhasználni más cikkét...." Miért ne? Ha egyszer kérdéseket fogalmaz meg bennünk, továbbgondolásra ébreszt.

Az más kérdés, hogy valahol erre utalni kell!

Köszönöm Évi nevében,
Józsi
Tisztelt Éva!
Ez nékem most nem tetszett. Vannak benne nem egyértelmű mondatok, pl: "Lesz egy görbe, izgalmas éjszakám. Nem beszélve arról, nem tervezek még rövid távú kapcsolatot sem, csupán egy éjszakás kalandot.", ezt nem is értem (szemantika!).
A történet is kesze-kusza. Van egy állandó "pasi", aki mellől elmegy "magát árulni" a hölgy, de ezt a lehetőséget egy társkeresőn leli... Nékem ez nem állt össze. Erőltetett.
Írástechnikailag vannak benne jó részek: "Mások úgy mondanák kurva jó nő!", ez egy közbevetés, ami tetszett, de az önmaga külsejét leíró rész is jó.
Bokor

*Kérdése:
"Szabad-e felhasználni más cikkét, sztoriját?"
Tisztelt Éva!
Más cikkét úgy szabad, ahogy például Maresz, Pinokkió vagy éppen Lizelotte szokta. Valahol illik visszautalni az intertextualitásra. Ez lehet a címben jelezni vagy csak a cikk végén egy linkkel megjelölni, hogy az írás alapja az xy író valamilyen cikke. Adott esetben, ha ez személyiségi kérdéseket vet fel, akkor érdemes engedélyt is kérni a forráscikk írójától!
Bokor

megtekintés Válasz erre: MindenHatÓ

Hm?? Ki fenyegetőzött kivel? A csaj a pasival? Érdekes nők vannak...örülne, hogy jól meg lett...khm ;-))

Igen "érdekes" nők... nem úgy, mint azok, akik ugyanezért még köszönetet sem kapnak. Természetes, hogy jóért, jót várunk el és ha az elmarad, haragszunk.
De ez a nő így fejezte ki, hogy valami még "hiányzott".
Az eredeti cikk, ami ihletet adott, hogy megírjam ezt a verziót nem volt elég meggyőző. Azt hiszem ez áll közelebb a valósághoz még akkor is, ha csak fikció. :-)

megtekintés Válasz erre: zsoltne.eva

Hogy találtad ki? :-)
Hát ezért nem részleteztem. Kíváncsi voltam a memóriádra. Arról nem beszélve, miután nem kapott egy fityinget sem, még neki állt feljebb, amikor elkezdett fenyegetőzni. :-)

Hm?? Ki fenyegetőzött kivel? A csaj a pasival? Érdekes nők vannak...örülne, hogy jól meg lett...khm ;-))

megtekintés Válasz erre: MindenHatÓ

Nah, ez az amit sosem tudtam elképzelni. Hogyan közli egy nő a tarifát? Kisapám adj 20 rongyot ezért a menetért?? Mindig olyan részletesen írsz és most pont ez maradt ki :-))))

Hogy találtad ki? :-)
Hát ezért nem részleteztem. Kíváncsi voltam a memóriádra. Arról nem beszélve, miután nem kapott egy fityinget sem, még neki állt feljebb, amikor elkezdett fenyegetőzni. :-)
Nah, ez az amit sosem tudtam elképzelni. Hogyan közli egy nő a tarifát? Kisapám adj 20 rongyot ezért a menetért?? Mindig olyan részletesen írsz és most pont ez maradt ki :-))))

megtekintés Válasz erre: zsoltne.eva

Szia Ailet!

Te már megmondtad a véleményedet. Sajnos rossz helyen landolt a cikk. Ezért az újabb kör, és ahogy Joboszinak írtam, azért, semmi másért! :-)

Puszi,
Éva

Értelek én, nyugalom. :)

Pusz:Ailet

megtekintés Válasz erre: Ailet

Szia Éva!

Újabb kör? :)

Pusz:Ailet

Szia Ailet!

Te már megmondtad a véleményedet. Sajnos rossz helyen landolt a cikk. Ezért az újabb kör, és ahogy Joboszinak írtam, azért, semmi másért! :-)

Puszi,
Éva

megtekintés Válasz erre:

Marha jó))))
kata

Szia!

Örülök, hogy tetszett. Végül is semmi más célom nincs ezzel, mint megmutatni valaminek a másik oldalát. Lehetőséget adva arra, hogy bárki szabadon mondhassa el pro és kontra a véleményét.
Mert az tény kérdés, hogy senki nem úgy indul el egy találkozóra, hogy már eleve tudja kivel áll szemben... A szándék önmagában kevés, hogy a legjobbat feltételezzük a másikról. Aztán majd kiderül a végén, aminek ki kell derülnie! :-)

Puszi,
Éva
Szia Éva!

Újabb kör? :)

Pusz:Ailet
 
Marha jó))))
kata
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: