újabb események régebbi események további események
14:42
Tündér módosította a naplóbejegyzését
14:40
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
13:32
KEZfdOvrpnTMlA regisztrált a weboldalra

Séta a lakótelepen...

Látogatók száma: 91

Nagyon szeretem a természetet.Ha tehetem,mindig ott pihenem ki magam...

A párom inkább a tv előtt szeret kikapcsolódni,én meg inkább kirándulni szeretek.Mivel mind a kettőnknek mást jelent a kikapcsolódás,így megbeszéltük azt,ha esik az eső,inkább tv-t nézünk,ha szép idő van megyünk a szabadba. Nem az számít ,hogy minél messzebbre elmenjünk,hanem az,hogy minél többet lehessünk együtt ott ,ahol mind a ketten egyszerre érezzük jól magunkat.A közelben is találhatóak csodálatos helyek.Akár a lakótelepen is sétálhatunk,mert teli van sok-sok fával,bokorral.A lényeg az ,hogy együtt lehessünk.

Egy napon felhívott a párom és megkérdezte,hogy munka után hova lenne kedvem elmenni?Menjünk valahova vacsorázni,kávézni,vagy mihez lenne kedvem,mit szeretnék?
Én örömmel mondtam neki,hogy nem kell a vacsora,nem kell semmi,nem kell ,hogy messzire elvigyen.Nekem jó itt a lakótelepen is sétálgatni,csak levegőn legyek és mellette lehessek még ott is.
Mondta ,hogy mikor fog végezni .Mielőtt ide fog érni hozzám,előtte meg fog csörgetni. Megkért,hogy addigra készüljek el és kívánságom teljesülni fog.
Nagyon megörültem.Gyorsan rohantam is a fürdőbe készülődni.A szekrényből elővettem ruhácskámat,amiben úgy gondoltam,jól fogom érezni magam.Szokásos smink,parfüm,frizura készítés és vártam a hívását,aki hamarosan jelentkezett is.Örömmel mondta,hogy közelít a házunkhoz.
Én nagyon boldog voltam.Rohantam ki a lakásból ,meghívtam a liftet és futottam ki a ház elé.Mire leértem,ő már ott állt az autóval.Ahogy meglátott,elmosolyogta magát,kiszállt az autóból és mosolyogva sietett felém.Én is mosolyogva megindultam a párom felé.Ahogy közel értünk egymáshoz ,átöleltük ,összevissza puszilgattuk egymást.Nagyon örültünk ,hogy végre ismét együtt lehetünk,hiszen kora reggel óta csak a telefonban hallhattuk egymás hangját.
Megfogtuk egymás kezét és kéz a kézben elindultunk felfedezni a lakótelep minden szépségét.
Séta közben átöleltük egymást,beszélgettünk,nevetgéltünk.Néha-néha megálltunk,puszilgattuk egymást,mint két Tini,akik nagyon szeretik egymást.Megsimogattam arcocskáját,puszit adtam rá,mert megérdemli.Ő is éppen ezt tette ,majd sétálgattunk tovább boldogan.Annyira elmerültünk egymás szeretetébe,hogy a külvilágot teljesen kizártuk magunk körül.Semmi nem számított,csak ő és én.
Séta közben megláttunk egy padot,leültünk és tovább szerettük egymást.
Néha arra jártak ismerőseim is ,akik mosolyogva köszöntek,mikor hozzánk értek,majd köszönés után tovább mentek.Nem zavartak meg minket abban ,hogy továbbra is hogy egymásnak tudjunk örülni.
Megkérdeztem a páromat,hogy jól érzi-e magát a friss levegőn,séta közben ? Nem hiányzik -e neki a tv műsorai? Ő elmosolyogta magát és azt felelte,hogy jó sétálni ,mert séta közben is mellettem lehet,majd átölelt és megpuszilt. Kezdett sötétedni,a levegő is egyre hidegebb lett,de mi egymást melegítve ültünk tovább a padon ,majd tovább folytattuk a sétát a lakótelepen,ahol lakunk.
Láttam egyre nehezebben jön a fáradtságtól,hiszen ő azon a napon is keményen dolgozott,elfáradt,fájdalmai voltak.Megkértem menjünk haza.Megköszöntem a sétálást,ami nagyon jó volt a testemnek,lelkemnek. Semmibe sem került,mégis nagyon jól éreztük magunkat mind a ketten.A lényeg az volt,hogy együtt lehessünk,amire mi mindig nagyon vágyódunk.Mindig és mindennap.
Ő is megnyugodhatott .Sétálás közben eltűnt a feszültség ,amit mindennap érez,ami a munkájából ered.
Megtanultam én is a tv előtt megmaradni,amit sokáig nem tettem,de már többet járunk sétálgatni a szabadba. A párom rájött arra,hogy sokkal jobb kikapcsolódás ez,mint a tv feszültségektől teli műsorát nézni,az amúgy is feszültségekkel teli munkája mellett.

Ha két ember szereti egymást,teljesen mindegy az,hol tartózkodnak éppen.Mindenhol jól érzik magukat együtt,mert a lényeg az ,hogy együtt legyenek és szeretetben éljenek.
A párom szavaival élve:
" Inkább éli a visszalevő életét szeretetben velem,mint mással gyűlöletben."

A cikket írta:

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Léna! Te is úgy vagy mint én, imádok a párommal sétálni, mert nagyon jó, csak sajnos ritkán jutunk el együtt. Viszont mikor igen olyan jókat sétálunk, beszélgetünk s ez tényleg szupi! Pusszantalak Orsolya
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: