újabb események régebbi események további események
00:27
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:27
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:28
Esmeraldosmgi regisztrált a weboldalra
07:42
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
14:54
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
10:20
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
09:56
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
22:25
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
22:24
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
23:41
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
17:12
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
17:11
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Minél több

2010. április 24. - Látogatók száma: 117

Minél több show lesz annál nagyobb esélyt adunk a pszichológusoknak, akik majd kisegítenek bennünket embereket a bajból-jó sok pénzért....

Nem akarok kritizálni senkit meg semmit, csak az a baj, hogy az utóbbi években az embereknek nem elég a maguk baja, hanem arra is kíváncsiak - nem azért hogy segítsenek- hanem csak egyszerűen engedve a kíváncsiságnak - hogy a másiknak mi nyomja a lelkét.
Kukucskálunk, leskelődünk. Én ettől a falra tudok mászni.
Holott, ha normálisan gondolkodnánk, vagy csak beszélgetnénk mondjuk a szomszéddal, akkor úgyis elmondaná , hogy ki mikor miért jött el hozzá, vagy egyáltalán miért ment el abba az áruházba.. vagy nem is tudom, mire lehetnék kíváncsi.
Nincs olyan ember aki nem szeret beszélni.


Az egyetlen dolog, hogy nem szabad visszaélni azzal amit hallottál. Én ezt megoldottam, mond valamit egy adott ember,meghallgatom, és mondom azonnal, hogy ezzel kapcsolatban mire gondolok. (ne érts félre, nem véleményt mondok, csak egy gondolatot közlök Vele) ez vagy eljut az agyáig vagy nem.Ezzel nem kell törődni, mert majd az életben úgyis látod, mi lett a vége. De akkor és ott tényleg csak RÁ figyelek.

A másik nagyon fontos dolog, hogy soha nem szabad kérdezni, mert ugye Te nem vagy kíváncsi semmire, amit mond azt saját jószántából mondja el Neked.
Viszont azt ne feledd, hogy csak valós dolgot szabad mondani a másiknak, ha hiteles vagy és meghallgat, akkor meg fog nyílni Neked.
Ezt kellene minden házasságban megvalósítani akkor nem lenne ennyi válás.
De sajnos egy idegennel sokkal hamarabb szót ért az ember, mint a saját párjával.
Illetve az a baj, hogy mondjuk a magunkét és sajnos a fogadó félnek nem is jut el a tudatáig...kivéve, ha valami drasztikus módszert nem alkalmaz az ember lánya. De a férfiak is intelligens lények, akik megértik a problémákat, csak nekik az nem probléma, amit én vagy Te kedves olvasó-annak gondolunk...ezt kellene felfognunk és elfogadnunk.
Akkor nem kellene párterápia.
Amit ugyan filmekben már láttam, de nem igen értem, hogy miért tudná egy tanult ember azt megmondani, hogy másik két tanult embernek mi lenne a legjobb.
Ez nem egy rákos daganat amit ha kivágnak akkor esetleg nincs többé... ez egy folyamat amit meg kellene oldani annak a két embernek akik benne vannak, és akik ezt a helyzetet előidézték ...

A cikket írta: ginesz

6 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. július 25. 10:42
ezek a kibeszélő sóóóóóóóóók csak arra valók, hogy az emberek rosszindulatát előhozzák, rossz májukat felnagyítsák, s örüljenek a másik bajának, mert megoldást nem hoznak, főleg, mikor verekednek s igen hosszúra sikeredik az elhárítás, persze a sóóóóóóóóóóóóóóóóóó kedvéért
:)
2010. május 1. 08:56
A kívülálló más szemszögből látja a probléma okát.
Ha mindkét fél elmeséli neki úgy, hogy azt a párja is hallja, akkor az egész történetet higgadtabban adja elő, hisz nem a párjával beszél esetleg veszekszik.
Ekkor meghallhatunk olyan mondatokat, amit a viták hevében nem.
De innen már a a két fél dolga a probléma megoldása. A szakember csak a kezdőlökést adhatja meg.
2010. április 26. 00:49
Jó cikk!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: