újabb események régebbi események további események
09:22
wXavBLqjCthMSuKG regisztrált a weboldalra
12:27
Tündér módosította a naplóbejegyzését
12:26
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
02:01
Pinupduzk regisztrált a weboldalra

A gyereke is rámehet...

Látogatók száma: 100

Egy éve találkoztam egy kedves, de nagyon szomorú hölggyel, akivel fél évig csak virtuális kapcsolatban voltam. A nem mindennapi hangulatváltásait először nem értettem. Lehet, élhet ilyen állat férj, mint az Övé? Mentségére legyen, rendőr volt.

Valami vagy valaki erős Rám
gondolása hajnalban ébresztett:

Szia Életem!

Annyira kivagyok, hogy már nem is tudom, hol kezdjem el írni ezt a levelet, mert annyi minden kavarog a fejemben. A betegek szerencsére alszanak, így van egy kis időm ideülni.
Talán azzal kellene kezdenem, soha nem gondoltam volna, hogy valaha is ennyire fontos leszel és ilyen sokat jelentesz majd a számomra. Nem is tudom, akartam-e ennyire, talán Te sem gondoltad, hogy ilyen szinten elmélyülhet a kapcsolatunk.

De megtörtént és Én egy percig sem bánom, hogy így alakultak a dolgok.
Igaz, nem ismerlek, mert mindig mindenről beszélsz csak önmagadról nem.
Beszélünk a ex - nőidről, mert kérdezem, a pá***lan.hu időtöltésünkről, az összesen 6 gyerekünkről és persze rólam, a férjemmel való napi heves vitáinkról is.
Hogyan áldozhattam az életemet, a gyerekeim életét egy ilyen primitív, agresszív állatnak, soha nem tudom megmagyarázni magamnak sem.

Tiszta ideg vagyok most is! Este bent volt nálam a család, a Benőkémnek megint fájni kezdett a lépe. Ami csak a rendszeres stressztől, idegi alapon lehet, mert semmilyen vizsgálati eredmény nem mutat szerencsére eltérést.
Miközben vártunk a doktornőre, Zsolti elindult ki cigizni. De visszafordult és a két gyerekem előtt azt mondta, hogy " Megöllek, ha haza mersz jönni, vagy a faluba beteszed a lábadat!". Fel sem fogja, hogy mit beszél, mit tesz Gábor, de főleg Benő lelkével.
Amikor hazaértek felhívtak, Benő nem mert otthon aludni, átment anyumékhoz.

Veled, már eddig is teljesen kiveséztük az életemet, minden "hülyeségemet", amit tettem ezidáig, megtudtál sok dolgot a családomról, de kicsit sem bánom, mert legalább már így szinte mindent tudsz a viszontagságos életemről.

Most már napirenden vannak ilyen vitáink és közben fűt - fát ígér, hogy ne költözzünk el.
Már régen ott kellett volna hagynunk ezt az állatot. Nagyon félek attól, amit írtál, hogy a gyereket pszichológushoz kell majd vinnem.
Június 1 - től megvan egy lakás, ma megyek szerződést kötni. Benőnek külön szobával, Gábort meg nagyon szeretik Zsófi szülei is. De mi, addig sem maradunk otthon, anyuéknál kibírjuk féllábon is.

Nagyon bánom ezt a húsz évet! Nem hittél nekem a megélt szörnyűségekről. Azt sem, hogy a húsz év alatt sehol nem voltunk, mert ez az ember kimozdíthatatlan volt. Csak a szolgálat, más semmi. Amióta 3 éve itthon van, csak a számítógép, meg a kocsma.

De Én rólad csak annyit tudok, amit elmondasz magadról. Na jó, igaz, anyukáddal és lányoddal is beszélgettem.
Ha nálad vagyok érzem, hogy örülsz nekem, de mégis titkolsz a barátaid előtt.
Tudom, hogy ez így a helyes, hiszen Te független vagy Én pedig családos. De ez akkor is rossz érzés, de lehet, hogy ezt is csak beképzelem, mert a kórházban is büszkén bemutattál a kollégáidnak, sőt a vállalkozásodban is a főnöködnek.

Érzem, hogy kellek neked csak azt nem tudom, mennyire őszinte részedről ez az érzés. Lehet, hogy kicsit tartasz az ismeretlen jövőtől, meg ami még ránk vár, a válással kapcsolatos procedúrák miatt.
Lehet,hogy hülyén hangzik de Te, kételkedsz bennem, Én pedig benned!
Én azért, mert sokan szeretnének megkapni, mivel nagyon jó ember vagy!
Te pedig, mert túl fiatalnak találsz magadhoz képest. Majd nem kalapot, hanem kendőt kötök, mint az öregasszonyok.
Mindig azt mondod, hogy elfogult vagyok, rózsaszínű ködön át látlak téged és, ha majd igazán megismerlek örülnék, ha megszabadulhatnék tőled! De tudom, hogy ez csak a szerénységed, illetve a mértékletességed, következetességed mutatója. Jó, hogy "bika" vagy!

De hát kire is számíthatnék?
Abban, hogy életem egy hosszú szakaszára pontot tettem Te is közrejátszottál. A húsz év alatt nem beszéltem annyit és olyan értelmes dolgokról, mint veled azokon a hétvégéken, amikor együtt tudunk lenni.
Ha nem szeretlek és nem akarnék veled lenni, nem csak kéthetente egy-két napot, akkor még mindig otthon vagyok és nem okozok mindenkinek ekkora fájdalmat. Tényleg hülye vagyok, hát már megint magamat okolom!

Tudod sokszor gondolok arra, hogy jobb lenne nem élni. Ha nem lennék, az élet nem állna meg. Mindenki tenné tovább a dolgát, a fájdalom pedig egy idő után elmúlna.
De, Te hatalmas erőt, energiát adsz, még akkor is, ha csak a telefonba hallom a hangodat.
Amikor ezek a gondolatok járnak az fejemben, a fiaimra gondolok, hogy nekem mennyire fáj a lelkem, hogy "nincsenek velem" vagyis, hogy megpróbálja ellenem uszítani Benőt ez az állat, az anyukámra, aki mindent megtesz értem és Rád, hogyha Te nem lennél nekem, akkor sokkal rosszabb lenne.

Végigcsinálom, amit elkezdtem, de tudnom kell, hogy mennyire számíthatok Rád.
Ugyanolyan fontos vagyok-e neked mint Te nekem?
Nem Rád akarom építeni az életemet, mert a saját lábamon kell megállnom ahhoz, hogy a fiaimnak jövőt tudjak biztosítani.
De ebbe a jövőbe Te is beletartozol, mert őszintén szeretlek, fontos vagy nekem!

Lehet, hogy számodra zagyvaságnak tűnik amit leírtam, de ezek a gondolatok is napi szinten, folyamatosan az agyamban keringenek. Szeretnék már megállapodni, lehetőleg melletted, túl lenni ezen a meddő életen.
Nem akartalak megbántani és amit T.Katinak az elmebeteg, fanatikus üldöződnek írtam, azt úgy is gondolom. Őszintén szeretlek!
Kellessz nekem és ettől az elhatározástól csak a Te nemleges válaszod tud eltéríteni.
Nem kioktatós választ várok Tanítóm, hanem őszintét szeretnék.

Vigyázz magadra a hétvégén! Pihenj és fogjál egy aranyhalat! (ami a kívánságaidat teljesíti)

Én, pedig igyekszem a családommal leülni és megbeszélni ezt az egész helyzetet. De ma még Gáborral mennünk kell Egerbe a tanszékre jelentkezni.
Nem lesz könnyű menet a mai napom sem, főleg így az éjszakás műszak után, de nem adom fel, mert vagytok nekem !

Puszillak:Sylvia

A cikket írta: Lakyluck

4 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Az álarc lehullt,és jött az igazság.
ki érti az életet!
olyan logikátlan, ha velünk történnek a dolgok, persze teljesen más az, ha olvassuk, vagy látjuk
általában akkor mindenki sokkal okosabb!
érdekes írás, életszerű történet mindenkinek sajátos tanulsággal
:)
Most tényleg megfogtál, de nem ott és úgy ahogy mindkettőnknek kellemes lehetett volna.
Az igazság odaát van. Ez nem a nulladik típusú találkozásokra utal, hanem a további információk nem publikusak az ügy érdekében.
A történet frissebb nem is lehetne. Ez sajnos nem az én szüleményem.
Folytatom nálad a privát levelezésben!
Most megfogatalak.... a stilus a hosszuság minden cikkedre jellemző. Sylvia levele stilusban hosszuságban megegyezik az általad megirt eddig olvasott cikkel.Sylvia tényleg létezik?
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: