újabb események régebbi események további események
09:59
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
07:10
Virág módosította a cikkét
07:09
Virág új cikket töltött fel

A változások

2018. február 28. - Látogatók száma: 42

A változások

Kedves Barátaink, íróink, olvasóink, felhasználóink!

Egy ideje néhányan tudjátok már, hogy működési változásokat vártunk az oldalon. Nos, ez a nap, ma eljött.

Röviden a lényeg és ami a legszembeötlőbb, hogy mostantól nem lehet hozzászólni a cikkekhez és a naplókhoz.

Ennek oka ki lett írva a bejelentkezési popupba. Az az a kis ablak, ami bejelentkezés után azonnal felugrik, hátha nem csak nekem hangzik kínaiul. ;)

Jelentkezzetek ki, majd be, és akkor látszik és olvasható. Hogy könnyebb legyen megtalálni, ide is bemásoltam:

"Működési változtatások!

Kedves felhasználóink! Az oldal igazodva az Európai Unió GDPR szabályaihoz, a személyes adatok kezelésének védelmében - mivel azok tárolása aránytalan nagy feladatot jelentene számunkra - az eddig tárolt személyes adataitokat az adatbázisából töröltük, azokat a továbbiakban nem tároljuk! Amennyiben valaki az írásaihoz személyes adatot, például a szerzői jogai miatt a saját nevét szeretné megjeleníteni, ekkor azt a cikk szövegének végén tegye meg. Egyben az oldal a személyiségi jogok védelmében korlátozta a cikkekhez való hozzászólásokat, azokat egyéb felületeken például facebook vagy egyéb megosztások tegyétek meg.

Kérjük a megértéseteket!

Üdvözlettel,
a Tündér, és a Feleségek.hu csapata"

Néhányan talán, és bevallom velem is az élen, szomorúak vagyunk, hogy nem lehet többé hozzászólni, hiszen nagyon jó volt az írótársak pozitív és bátorító visszajelzéseit olvasni, és ha néha vitáztunk is, de többet dicsértünk és jókat beszélgettünk. De erre lesz lehetőség azért még máshol, és az emlékeinket nem veheti el senki, legfeljebb egy amnézia. :)

Lehetőségemhez mérten igyekszem a legtöbb cikket és naplót megosztani a FB oldalunkon (ha nem is azonnal), és ott tudtok reagálni egymás cikkére, lájkolni, kommentelni, matricát küldeni, meg amit csak akartok. Más klassz oldalakon is láttam, hogy működik ez, szóval ne legyetek nagyon szomorúak, alkalmazkodunk a változásokhoz, hogy ne járjunk úgy, mint a dinoszauruszok, akik nem tudtak. :)

Nagyon fontos, hogy amennyiben valaki nem szeretné, hogy megosszak a cikkeiből, az kérem jelezze nekem üzenetben, hogy egyáltalán nem szeretné vagy csak néhány cikkét nem szeretné, ha megosztanám FB bejegyzésben az oldalon, esetleg cikket igen, de naplókat nem. Ha valaki nem jelez külön, azt úgy veszem, hogy szabadon megoszthatok tőle bármit tetszés szerint, ahogy eddig is.

Természetesen saját magatok is megoszhatjátok a saját cikkeiteket magatoknál. ;)

Ugyan hozzászólni nem tudtok ezentúl itt az oldalon, de sok minden mást továbbra is megtehettek. Például hogy csak egy párat említsek: tudtok cikkeket és naplókat írni. Lehet szavazni, működik a csevegő és a Kérdezd a férfit is remekül funkcionál. Lehet fotókat feltölteni a fotópályázatra és üzeneteket váltani is egymással, legalábbis velem bátran! ;)

Nagyon köszönöm az eddigi buzgó közreműködéseteket, a sok jó cikket és rengeteg kommentet, mert jó volt veletek együtt idáig is! De ez nem a búcsú, hanem inkább egy afféle leánybúcsú, egy új irány, egy új korszak kezdete, ezért kérlek, hogy maradjatok velünk továbbra is és használjátok ki az oldal adta lehetőségeket. Írjatok sokat! De a legfontosabb, ne szomorkodjatok, inkább írjunk itt és gyertek hozzászólni a FB oldalunkra!

Jelszó:
Itt megbeszéljük:

https://www.facebook.com/Felesegek.hu/

Pussz, Tündér

A cikket írta: Tündér

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: