újabb események régebbi események további események
18:37
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
05:51
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
17:36
Boschzer regisztrált a weboldalra
08:38
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
15:26
Black Ice módosította a cikkét
13:09
Anyu válaszolt egy szavazásra
12:17
Black Ice új cikket töltött fel
07:32
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
07:19
gvali válaszolt egy szavazásra
06:42
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
06:37
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
16:43
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
15:06
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
06:10
Tündér módosította a naplóbejegyzését
06:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
23:49
Garminzchg regisztrált a weboldalra
20:45
Fortressnhm regisztrált a weboldalra
21:56
Sightegb regisztrált a weboldalra
19:00
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
09:07
Black Ice módosította a cikkét

Napi egyperces. Piti dolgaim

2018. augusztus 29. - Látogatók száma: 39

Hol is kezdjem? Túl vagyok a szokásos havi nagybevásárláson, ilyenkor-ha hazaérek és kapun belülre kerülök, mindig megköszönöm Istennek, hogy megsegített és semmi baj nem történt és a kutya sem akasztotta fel magát a drótkerítésre, főleg azért, mert már nem tud felmászni, hiába, ő is megöregedett.
Érdekes, korábban eszembe sem jutott hálákodni, pedig jóformán állandóan úton voltam, ahogy mondani szokták, még "oda" is kocsival mentem. De egyszer minden véget ér, minél jobban telik az idő, annál jobban meggondolom, hogy rászánjam magam egy-egy útra. De a szükség törvényt bont, élni kell, ahhoz pedig kaja és energia szükségeltetik.
No,és velem mindig történik valami...Ahogy ott tolatok a pénztár előtt a dugig rakott kocsimmal, hátranéztem és látom, egy idősebb úr áll mögöttem egy szál zellerrel a kezében. Mondtam neki, álljon elém, mert amíg a pénztárosnő ezt a halom cuccot elszámolja, kizöldül a zellere. Az öregúr meghökkenve, nagy köszönömökkel elém csoszogott. Piti dolog-gondoltam, aztán én lepődtem meg, mert amikor kijöttem a bevásárlóközpontból, az úr ott állt a kijáratnál és újra megköszönte, amiért magam elé engedtem. Hihetetlen, hogy ilyen semmiség is milyen nagy örömet tud okozni valakinek!El is töprengtem rajta, amíg bepakoltam a kocsiba.
Kicsit rámjött a fáradtság és eszembe jutott, hogy azt olvastam az újságban, hogy itt, a városi ligetben elhelyeztek egy "okos padot", amire-ha ráül valaki, feltöltődik a telefonja, akkumulátora, tabletje , meg minden egyéb. Na, ezt nekem tették ide-gondoltam, ráülök, hátha engem is feltölt,ad a lábaimnak egy kis energiát. Sajnos több személy által foglalt volt a pad, így a közterületi feltöltődésem elmaradt.
Mivel a szokások rabja vagyok, fogtam magam és leparkoltam a cukrászda elé. Nem tudom, ki hogy van vele, az én igazi feltöltőm nyáron a fagyi, be is tankoltam belőle két nagy gombóccal. Technika ide, vagy oda, nincs ettől jobb energiaforrás nyáron, napelem sem kell hozzá.
Örömmel repesztettem haza, azzal a tudattal, hogy volt egy ember, aki örült nekem és hálás volt, van egy kutya, aki szintén örül nekem és hálás, amiért megjöttem és én is elrebeghettem hálaadó imámat.
Már csak ki kell pakolni. Piti dolog...
/BI/

A cikket írta: Ilona

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: