újabb események régebbi események további események
11:47
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
18:07
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
17:17
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
14:43
L. Alexa módosította a naplóbejegyzését
14:42
L. Alexa új bejegyzést írt a naplójába
14:39
L. Alexa új bejegyzést írt a naplójába
20:56
Ilona módosította a cikkét
20:53
Ilona új cikket töltött fel
09:00
ghost187 válaszolt egy szavazásra
19:55
Ilona módosította a naplóbejegyzését
16:35
Ilpaki módosította a naplóbejegyzését
16:27
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
15:27
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
15:20
L. Alexa módosította a naplóbejegyzését
15:19
L. Alexa új bejegyzést írt a naplójába
10:21
Clamcasexwm regisztrált a weboldalra

Nem játék/ játékra/

2018. május 3. - Látogatók száma: 38

Hát ilyen nincs!... Ide a rozsdás bökőt, hogy én ezt a férfit már láttam valahol?...

"A nő hullafáradtan ért haza péntek este a munkából. Egy gyors zuhany után vacsorához készült. Fogott egy serpenyőt, bele egy kevés olajat, majd tojást ütött bele. Mellé tett még két füstölt virslit és amíg sültek reszelt egy kevés sajtot is, hogy majd a végén rászórja. A tálcára kikészítette az evőeszközöket, zöldhagymát és egy sajtoskiflit.
Az egésszel az ágyra telepedett a könnyű hálóingében és bekapcsolta a laptopot. Észrevette, hogy egy ismeretlen, magát üzletembernek kiadó férfi ismerősnek jelölte a facebook-on. Rákattintott az adatlapjára és kikerekedett szemekkel kezdte bámulni..."

Ámult, bámult! Ó, de sok este ámult ezen a furcsaságon, ugyanis csak esténként ért rá ámuldozni, a mindennapok munkálatai akkor engedtek neki időt arra, hogy böngészgessen a laptopon, törölje a közösségi oldaláról a naponta szinte hadseregnyi, távoli országokban szolgáló(és mind özvegy!) katona jelölését, miközben eltöprengett azon, honnan kellene őket ismernie. Csak nem toborzó lett az oldala?
De félretéve eme furcsaságot-rólam van szó- én elhatároztam, hogy nem engedek a csábításnak és arra gondoltam, nem is írok erre a játékra, ugyanis ez nem játék! A magam részéről a számítógépet a legnagyobb találmányok között tartom számon, de mint minden nagyszerű dolognak, ennek is vannak árny-oldalai. A világ itt hever a lábaim előtt, ill. a monitoron, rengeteget tanultam ebből a szerkenygyűből, sok ismerősre, barátra tettem szert, némelyikükkel személyesen is találkoztam...
De egy dolgot soha ne felejtsünk el, ahogy a közmondás mondja: nem mind arany, ami fénylik! Az arcnélküliség sokakat felbátorít arra, hogy nem a valós személyiségüket "adják", más bőrébe bújva szerepeljenek, más szavaival "ékeskedjenek". Tehát rendkívül oda kell figyeni, óvatosnak kell lenni.Mert még így is előfordulhat, hogy "ide a rozsdás bökőt, én ezt a férfit már láttam valahol"...
Ez vonatkozik az itt kialakult barátságokra is. Én tisztelem a barátságot, az ember nem csalódhat mindenkiben és ha arra érdemesnek tartja a másikat, bizalommal forduljon hozzá. De egy ilyen kapcsolat kialakulása véleményem szerint már magánjellegű kérdés. Én soha el nem árulnám a barátomat, semmilyen vonatkozásban-még egy "játék" keretén belül sem fedném fel valós személyét..Találkoztam itt, a Magazinban olyan személyekkel, akik a nagy o-line szerelem elmúltával kígyót, békát kiabáltak egymásra,itt közölt cikkekben...Kérdem én, kire tartozik ez?
Egy idézet a barátságról:
"A barátság azok közé az érzelmek közé tartozik, amelyeket nem lehet szavakkal megfogalmazni. Számomra a barát olyan ember aki, ha tudja, hogy fájni fog akkor is megmondja az igazat. Akkor is, ha sejti, hogy ezer darabra fog tépni a mondandója. Kimondja. Megvárja, amíg darabjaimra hullok. Aztán újra összerak. Aki ha sírok addig marad velem, amíg nem nevetek a saját magam szerencsétlenségén. A legszebb a barátságban pont az a dolog, ami leírhatatlan... Az, hogy van köztetek egy olyan kapocs, amit semmi sem szakíthat meg. Sem az idő. Sem a halál. Az, hogy érzed, hogy veled van akkor is, ha kilométerek választanak el titeket... "
- Erről van szó! Azaz nem lenne fair dolog, ha a másra nem tartozó érzéseket világgá kürtölném. Ez természetesen ugyan így vonatkozik a másik félre is.Tehát olyan barátot válasszunk, akiben 100%-ig megbízunk.Ha valahol mégis kilóg a "lóláb", vonjuk le a konzekvenciát, tévedtünk, mindenkivel megtörténhet, -szép csendesen fejezzük be.

Nekem ez jutott eszembe erről a játékról, lehet, hogy nem értetek vele egyet, de én így érzem...

Ilona
Kép: Net

A cikket írta: Ilona

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: