újabb események régebbi események további események
11:26
Adult onlinе dаting swаpрing numbers: http://www.microlink.ro/a/055wn ...
10:29
Clara62 új cikket töltött fel
09:56
Clara62 új cikket töltött fel
17:28
Clara62 regisztrált a weboldalra
16:47
Dаting sitе for sех with girls in Gеrmanу: https://links.wtf/x0EY ...
01:37
Adult online dating mеmbership numbеrs: http://twr.kr/mayW regisztrált a ...
14:59
AndroideBom regisztrált a weboldalra
11:12
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
17:28
Janó módosította a cikkét
09:47
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
12:08
RobertAbram regisztrált a weboldalra
13:54
lolabaryanova regisztrált a weboldalra
22:00
Janó új cikket töltött fel
14:44
Ilpaki módosította a naplóbejegyzését
14:21
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
08:09
Thе bеst women for sеx in yоur town Canada: https://s ...

Visszaemlékezés 2

2010. május 20. - Látogatók száma: 31

Aztán történt egy és más....

Ötödik éve dolgoztam ott, amikor egyszer megfáztam. Folyott az orrom, köhögtem, de mivel lázas nem voltam, orvoshoz sem mentem. Néha gyenge voltam és izzadtam mint a ló, de dolgozni elmentem. Kihordtam munka mellett a betegséget.
Már meggyógyultam, amikor rá pár hetére rosszul lettem. Akkor elmentem orvoshoz. A vége, három hónapig tartó betegszabadság lett! A rendesen ki nem kezelt influenzából szívizomgyulladás lett. Lépcsőzni nem tudtam, mert fulladtam, sietni nem tudtam mert fulladtam, én aki mindig is fürge mozgású voltam, valami rettenetes nagy traumaként éltem meg a korlátaimat. A takarítás közben is le kellett ülnöm. Néha, amikor egyedül voltam elpityeredtem, hogy mi lesz velem? Aztán meggyógyultam, de a régi sosem lettem. Fél évig dolgoztam még a cégnél, amikor is a párom és a fiaim úgy határoztak, maradjak otthon. Beleegyeztem, otthon voltam két vagy három hónapot, rendbe jöttem, de aztán nem sokáig bírtam a háziasszony életet. A jelenlegi cégem karácsony előtt idénymunkát hirdetett. Jelentkeztem rá, mondom nem lehet az olyan fárasztó munka, és hát multinál még sosem dolgoztam! :) Interjú, tesztek, felvettek. Vezetni mindig is szerettem, gondoltam elandalgom rádiózom azt a harminc kilométert.
Kedves fiatal vörös hajú lány lett a csoportvezetőm. Fürge volt, tűzrőlpattant, néha rikácsolva letolt, ha valami nem úgy sikerült, mint kellett volna, de két perc után odajött, megölelt, és azt mondta: Jól van na! Bocs, nem akartalak bántani, csak ideges lettem! :)) Aztán elviharzott mellőlem.
Később ez szlogen lett. "Jön a Bea és csak ideges lesz!" :)))) Karácsony után magához hívott és leültetett. Elmondta, hogy ő nagyon elégedett a munkámmal, nem akar elengedni, maradjak és utána jár, hogy felvegyenek rendes állományba. Akkor még nem lehetett csak úgy az utcáról bekerülni a céghez. Vacilláltam.Maradjak? Ne maradjak? Voltaképpen a pénz nem rossz, a társaság sem, a munka is tetszett és ami a lényeg, az utolsó vasig bejelentenek! Maradtam.
Egy év után Bea megpályázott egy másik állást a cégnél, meg is kapta, így elkerült tőlünk. Sajnáltuk, mert fiatal kora ellenére jó vezetőnk volt. Később a cég angol gyárába került, most is ott dolgozik, de a születésnapomra a mai napig kapom tőle a mailokat. Úgy kedvelem, mintha a leányom lenne!

A cikket írta: Babenko

4 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: