újabb események régebbi események további események
20:51
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
10:10
Lorensza regisztrált a weboldalra
06:50
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését

Emberi hiszékenység. 3

2010. július 27. - Látogatók száma: 102

Hihetetlen az emberi lény,amit szeretne látni-hallani,maga elé képzelni:mindent elkövet,hogy úgy legyen...

Amikor megérkeztünk vissza,még egy darabig húztuk az időt a kocsinál,hogy aki még esetleg nem látta,lene maradjon semmiről. Fölmentünk a lakásba,ahol érződött a finom pörkölt illata.
-Mennyi az idő?
-Félóra ,és jönnek a vendégek.-mondtam
-Figyeljetek ide! -Amikor csöngetnek,mi nyitunk ajtót,ti pedig lányok, a hátunk mögé álltok. Így is tettünk. Először megérkezett Kati két lánytestvére. Az egyik azonnal vállalta az anyakönyvvezető szerepet. Végül, két fő kivételével megérkezett mindenki.
-Mit mondunk majd anyunak,ha megjön?-kérdezte Kati2. Nem érkeztem válaszolni,csengettek. Kinyitottuk az ajtót. Kati mamája állt ott. Nézett ránk,szólásra nyitotta a száját,...de már nyúltam is felé,mert összeakart csuklani.
-De mama!
.Jaj ne...Úristen...kislányom...jaj...mi ez?
Kellett egy kis idő,míg normalizálódott a helyzet. Végül oldottá vált a hangulat,a finom vacsora,és az elfogyasztott ital,na meg átbeszélése a helyzetnek. Jürgen is végre megértette,hogy ez csak tréfa,Kati2 az övé lesz,elveheti,kettőnk között nincs más,csak barátság.Igaz,fél éjszakába telt,mire már mindenki csak kacagott az egészen.Nagyon jól mulattunk,hajnalig.
Másnap délelőtt,eltakarítottuk a vacsora nyomait. Haza mentünk(a másik lépcsőház)a gyerekekkel,hagytuk turbékolni a szerelmes párt.
Napokig a város erről beszélt,sunyi módon ,előttünk nem hozták szóba.Mi boldogan nevettünk az egészen. Elértük amit akartunk.

Kati2 végül kiköltözött Németországba,Jürgen felesége lett. Többször voltunk náluk. A sok képet ami akkor készült,mindannyiszor elővettük, órákig néztük ,és beszéltünk róla.

A mai időben,biztosan nem tudnánk port kavarni egy ilyen dologgal,de abban az időben...
Ma is szeretettel gondolok rá,felnőtt gyerekeim is emlékeznek rá,szép idő volt. Én elmondhatom,úttörője voltam egy nyitó korszaknak...!


Én is boldog kapcsolatban élek-egy csodálatos férfi oldalán!

A cikket írta: katkat

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. október 5. 17:33
Ez nagyon jó történet! Az írás is remek!
Puszi!
2010. július 29. 10:42

megtekintés Válasz erre: katkat - 2010. július 29. 10:24

Kedves Babenko!

Nagyon igazad van,én már akkor is nevettem ezen,míg barátnőm majdnem belebetegedett. De ehez társul az a nagyfokú emberi primitívség,hogy el is hitték! Egyébként Kati édesanyjának is magyarázkodnunk kelett,hogy nem az aminek látszik!))))))

Tudod, lehet én is belebetegednék egy ilyen gyanúba. :( És igen, nem az okos ember gyanúsít meg, hanem a primitív, akinek nincs más dolga, mint másokkal foglalkozni. :(
2010. július 29. 10:24
Kedves Babenko!

Nagyon igazad van,én már akkor is nevettem ezen,míg barátnőm majdnem belebetegedett. De ehez társul az a nagyfokú emberi primitívség,hogy el is hitték! Egyébként Kati édesanyjának is magyarázkodnunk kelett,hogy nem az aminek látszik!))))))
2010. július 28. 18:01
Ennek az elátkozott világnak köszönhető hogy két nő nem lehet barátnő, mert akkor már biztos leszbik. Két férfi nem lehet barát mert..... most legyintettem egyet. A cikked jó!
2010. július 27. 19:30
Kedves lányok! Már ezért érdemes írni,mert megtisztelitek hozzászólásotokkal !!!!
Köszönöm:))))))
2010. július 27. 19:29
Kiki64! Köszönöm a gratuációt!
2010. július 27. 15:42
Katkat! Nem vagy semmi, jót mosolyogtam a végén. üdv Orsolya
2010. július 27. 08:52
milyen jó "úttörőnek" lenni!!!
nagyon tetszett a történeted
grat.
:)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: