újabb események régebbi események további események
15:05
dimahodckin regisztrált a weboldalra
14:04
Eupbxoz regisztrált a weboldalra
11:07
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
20:54
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
14:23
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
13:53
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
09:38
Főnix Madárka módosította a naplóbejegyzését
09:21
Glqinbh regisztrált a weboldalra
08:47
FedyahCitle regisztrált a weboldalra
07:32
Főnix Madárka új bejegyzést írt a naplójába
23:35
Find уоursеlf а girl fоr the night in уour сity Canаda: http://b1 ...
11:31
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:30
Tündér módosította a naplóbejegyzését
08:44
SlifeCitle regisztrált a weboldalra
06:20
Főnix Madárka módosította a naplóbejegyzését
06:19
Főnix Madárka új bejegyzést írt a naplójába
06:54
Főnix Madárka új bejegyzést írt a naplójába
01:51
The bеst girls for sеx in your tоwn Cаnаdа: https://coupemoi.la/Y2BuS ...
13:27
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
05:02
Dаting sitе for sеx with girls from Spаin: https://v.ht/m2SsB regisztrált a ...

Árnyékra vetődve

2017. július 5. - Látogatók száma: 39

Lassan tudatosul benne, azt kell tennie, amit a legtöbben. A határozottság, a jó fellépés elengedhetetlen, ha valamire vinni szeretné, nincs helye a megalkuvásnak.

Eljött az ideje, védekezés helyett, a támadásnak, a valamit, valamiért elméletnek a gyakorlatban érvényesülnie kell.

Régóta szívják már a vérét, és ott használják ki, ahol csak lehet. Tudja ezt jól, de a bajba jutott embereken eddig mindig megesett a szíve. Segített erején felül is, az utolsóját is megosztotta velük, ha kérték. Muszáj lesz bekeményítenie, mert, amíg ezt hagyja, tűri, bolondot csináltat magából, legalábbis, ha ez így megy tovább, már saját maga érzi ezt. Nála mindent el lehet érni és ezt rendesen ki is használták, egymásnak adva a kilincset.

Rá kellett döbbennie, hogy ez már nem mehet így tovább a jövőben. A valamit, valamiért elv egyre sürgetőbbé válik az egyedülálló nő számára, mert a legkülönfélébb indokok tárháza szinte kimeríthetetlen és mindig meg tudnak újulni, ha kölcsönre van szükség, vagy valami hiányzik a háztartásukból. (Hol, a férjem gyógyszerére nem elég; a baba tápszerét nem tudom kiváltani; elfelejtettem hagymát venni; van egy foghagymád; tej a kávéba; vagy éppen egy főzetre való kávét tudnál-e adni; elfogyott a dohányom, a cigihüvely; telefonálhatok a főnökömnek-, a fiamnak-, az anyámnak-, az ügyvédnek...) és ez így megy nap, nap után.

Elege lett a jótékonykodásból, a soha meg nem térülő másokon való segítésből, abból, hogy egymaga képtelen úrrá lenni a saját helyzetén, a nyakán a rengeteg munkával, amit segítő híján saját erőből lassan megoldani képtelen, hiszen a kerti munkát is, amit eddig a szívén viselt és úgy-ahogy erejéből futotta, rendben tartotta, vagy két hete hanyagolni kénytelen, az otthoni halaszthatatlanná vált munkálatok miatt. A szakemberek sem kímélik, mert a rengeteg hiábavaló várakozással, a be nem tartott ígéretekkel csak az idejét rabolták és lassan felőrölték az idegeit vele. Nem tudja számon kérni, nincs kin, mert nagy az összetartás, ha valamit nagyon nem akarnak. Pl. elhordani a kitermelt törmeléket. Eredeti állapotába hozni a felvonulási helyet, hogy csak egyet mondjak stabilizálni végre a klozetját. A többit már, érez magában annyi erőt, és kreativitást, hogy maga is el tudná végezni, nő létére, aminek eszköz híján eddig nem állt neki, de ha belegondol fúrókészlet nélkül is menne a hagyományos módszerekkel. Mi az, egy darab pozdorját méretre levágatni és rögzíteni a hátlapot, hiszen a nyitható egyszer már készre gyártott ajtókat csak fel kell szerelni…

Miközben ezen morfondírozott magában, ha nem is a megbeszélt időre, de a mester is megérkezett végre, de mivel annyiszor árnyékra vetették, nyugtával dicséri a napot és csak akkor hiszi el, hogy ennek a rémálomnak vége, ha becsukhatja maga után az ajtót, amit jól felfogott érdekében most sem fog bezárni kulccsal…

A cikket írta: zsoltne.eva

4 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2018. január 29. 17:25
Tudom, hogy nem, de mintha rólam írtál volna. :(
2017. augusztus 2. 08:37
Na, vajon miért nem zárja be kulccsal?...

Felőletek ugyan benn maradhatnék örökre. :-)

Hát ezért nem zárom be kulccsal az ajtót, mert olyan emberekkel vagyok körülvéve, akik nem nyitnák rám...
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: